Επιλέξτε το πακέτο Φιλοξενίας σας

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρόνο: Αποκτήστε .online domain ΔΩΡΕΑΝ

Μονή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

7,99€
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα
 • 1 Ιστοσελίδα
 • Optimised for WordPress
 • 100 GB Εύρος Ζώνης
 • 1X Επεξεργαστική Ισχύ & Μνήμη
Δημοφιλέστερο

Προνομιακή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα
 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • Απεριόριστοι Λογαριασμοί Email
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • 2X Επεξεργαστική Ισχύ & Μνήμη
 • Εβδομαδιαία Αντίγραφα Ασφαλείας

Επαγγελματική Φιλοξενία Ιστοσελίδας

15,95€
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα
 • Όλα τα προνόμια από το Προνομιακό
 • Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας
 • Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • 4X Επεξεργαστική Ισχύ & Μνήμη

Το γνωρίζατε; Περιλαμβάνονται προσωπικά δωρεάν domain στα ετήσια πακέτα Προνομιακής & Επαγγελματικής φιλοξενίας!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Φτιαγμένο για ταχύτητα

Χαρακτηριστικά Web Hosting

Χωρίς περιορισμούς - χωρίς ανησυχίες! Φιλοξενήστε τον ιστότοπο σας χωρίς περιορισμούς και βιώστε την πραγματική τεχνολογία φιλοξενίας (hosting) στο σύννεφο η οποία επεκτείνεται για να καλύψει τις ανάγκες ενός ολοένα αναπτυσσόμενου ιστοτόπου. Δεν χρειάζεται να ληστέψετε τράπεζα για να λάβετε κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες web hosting - επιλέξτε ένα website hosting επιπέδου premium για να λάβετε την καλύτερη τιμή στη βιομηχανία! Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, η ομάδα Επιτυχίας Πελατών μας θα σας βοηθήσει 24/7.

Υψηλής ποιότητας Web Hosting σε Ελλάδα

Υψηλής ποιότητας Web Hosting σε Ελλάδα

Στο Hostinger πληρώνετε την χαμηλότερη τιμή για την ψηλότερη ποιότητα. Το λατρεύουν περισσότεροι από 29.000.000 πελάτες, παρόλα αυτά όμως το Hostinger αποτελεί έναν από τους ηγέτες της βιομηχανίας hosting με τέλεια ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής για φιλοξενία (hosting) ιστοτόπων. Φορτωμένο με απεριόριστα χαρακτηριστικά και αντίγραφα ασφαλείας, και δεδομένου ότι τρέχει σε τεχνολογία cloud με βελτιστοποιημένη 3x ταχύτητα WordPress, το Hostinger διαθέτει πραγματικά όλα όσα χρειάζεστε για να φιλοξενήσετε κορυφαίας ποιότητας ιστοτόπους. Για δική σας επιτυχία επιλέξτε το καλύτερο.

Απεριόριστα χαρακτηριστικά Web Hosting

Απεριόριστα χαρακτηριστικά Web Hosting

Όλα σε ένα, όσα μπορεί ποτέ να χρειαστείτε για να κάνετε την αρχή, να φιλοξενήσετε και να διαχειριστείτε επιτυχώς ένα αναπτυσσόμενο ιστότοπο. Web hosting χωρίς όρια και περιορισμούς με τόνους από υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά cloud και χώρο. Όλα τα σχέδια Premium & Business του Hostinger για web hosting είναι γεμάτα με απεριόριστο χώρο δίσκου SSD & bandwidth, σχεδιασμένα να ταιριάξουν τέλεια στις ανάγκες κάθε ιστοτόπου. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε επιτυχώς κάθε είδους ιστότοπο χρησιμοποιώντας βάσεις δεδομένων MySQL, λογαριασμούς Email & χρήστες FTP.

Προσιτό Hosting

Προσιτό Hosting

Εξοικονομήστε έξυπνα & διατηρήστε χαμηλά τον προϋπολογισμό σας. Ακολουθήστε το μοναδικό, υψηλής ποιότητας web hosting, το οποίο παρέχεται από τους ηγέτες της βιομηχανίας με το χαμηλότερο κόστος. Μόνο στο Hostinger μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερη ποιότητα website hosting από οπουδήποτε αλλού και για την πιο προσιτή τιμή. Σε αντίθεση με πολυδιαφημιζόμενες εταιρείες web hosting, οι οποίες αλλάζουν τις τιμές ανανέωσης μέχρι και 500% μετά το πρώτο έτος, εμείς σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή με το Πρόγραμμα Εγγύησης Πιστής Πελατείας για ανανεώσεις web hosting & τομέα!

Δωρεάν Hosting Τομέα & Δωρεάν SSL

Δωρεάν Hosting Τομέα & Δωρεάν SSL

Λάβετε δωρεάν hosting τομέα με τα ετήσια σχέδια website hosting τύπου Premium & Business. Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να λανσάρετε τον ιστότοπο σας με το πλήρες πακέτο. Το Hostinger είναι ένα πιστοποιημένο μέλος του ICANN και βρίσκεται σε θέση να σας προσφέρει δωρεάν hosting τομέα & διάφορες άλλες προσφορές για τομείς. Για την καλύτερη ασφάλεια & ψηλές βαθμολογίες SEO, επιλέξτε το σχέδιο Business για web hosting και θα λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό ασφάλειας SSL το οποίο θα σας βοηθήσει να λειτουργείτε δεδομένα επισκεπτών ή ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς να ανησυχείτε για θέματα ασφαλείας.

Το Καλύτερο Δωρεάν Εργαλείο Δημιουργίας Ιστοτόπου

Το Καλύτερο Δωρεάν Εργαλείο Δημιουργίας Ιστοτόπου

Επιλέξτε οποιοδήποτε σχέδιο web hosting και λάβετε μαζί τον καλύτερο Οικοδόμο Ιστοτόπου! Οικοδομήστε τον ιστότοπο σας σαν επαγγελματίας, χωρίς τεχνικές γνώσεις και γνώσεις κώδικα, χρησιμοποιώντας απλώς την καλύτερη διεπαφή drag-and-drop του δωρεάν εργαλείου μας για οικοδόμηση ιστοτόπου. Θα καταφέρετε να περιηγηθείτε και να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες δωρεάν πρότυπα ιστοτόπων (templates), σχεδιασμένα από επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοτόπων. Όλοι οι ιστότοποι που έχουν οικοδομηθεί με τον πανεύκολο Οικοδόμο Ιστοτόπων είναι φιλικοί προς SEO, ελκύουν την προσοχή και είναι εύκολοι στην χρήση. Τα πάντα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν καλά σχεδιασμένο ιστότοπο από το μηδέν.

Hosting βελτιστοποιημένο για WordPress

Hosting βελτιστοποιημένο για WordPress

Ο ιστότοπος WordPress σας και η ταχύτητα του ιστολογίου σας αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για επιτυχία. Χάρη στους διακομιστές μας που είναι βελτιστοποιημένοι για WordPress και με τα ειδικά κτισμένα caching plugins, το Hostinger είναι σε θέση να πετύχει τις ψηλότερες ταχύτητες WordPress στη βιομηχανία στο πιο προσιτό κόστος. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αρχίσετε ένα ποιοτικό ιστότοπο WordPress, χωρίς να χρειαστεί να ληστέψετε την τράπεζα! Χρησιμοποιήστε το hosting μας σε WordPress & επιταχύνετε τον ιστότοπο σας χωρίς να πληρώνετε περισσότερα από όσα πρέπει. Το WordPress τρέχει ακόμη γρηγορότερα κατά 50% με τον πλήρως SSD αποθηκευτικό μας χώρο.