Minecraft Server Hosting

Ξεκινήστε έναν Minecraft server τώρα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Minecraft Server HostingMinecraft Server Hosting

Χαρακτηριστικά Minecraft Hosting

Εύκολη εγκατάσταση
Εύκολη εγκατάσταση

Εγκαταστήστε τον server σας σε λίγα μόνο λεπτά μέσω του Multicraft panel ή κάντε χειροκίνητη εγκατάσταση μέσω Ubuntu 18, Centos 7 ή Debian 9 OS.

Προστασία DDOS
Προστασία DDOS

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν προηγμένη και αυτοματοποιημένη προστασία του server σας.

Αντίγραφα ασφαλείας
Αντίγραφα ασφαλείας

Λόγω του cloud based VPS, τα αρχεία σας μπορούν να ανακτηθούν ανά πάσα στιγμή.

Δωρεάν MySQL
Δωρεάν MySQL

Ρυθμίστε τη MySQL βάση δεδομένων μέσω του πίνακα ελέγχου της Hostinger.

Modpacks και plugins
Modpacks και plugins

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν πλήρη root πρόσβαση για να προσθέτετε τα mods και plugins που επιθυμείτε.

Γρήγοροι SSD
Γρήγοροι SSD

Χρησιμοποιούμε τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Xeon σε συνδυασμό με SSDs χωρητικότητας πολλών terabytes.

Εύκολη εγκατάσταση με Πίνακα Multicraft

Διαχειριστείτε εύκολα τον Minecraft server, μέσω του πίνακα Multicraft. Όλα τα πακέτα Minecraft hosting περιλαμβάνουν πλήρη root πρόσβαση για να προσθέτετε ή να αφαιρείτε mods και plugins, με λίγα μόνο κλικ.

Εύκολη εγκατάσταση με Πίνακα Multicraft

Αντίγραφα ασφαλείας υψηλού επιπέδου

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν cloud based VPS με διπλή προστασία RAID και δίνουν τη δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Ο πίνακας ελέγχου του VPS Hosting της Hostinger σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση.

Αντίγραφα ασφαλείας υψηλού επιπέδου

Απεριόριστα Modpacks

Κάθε πακέτο περιλαμβάνει προεγκατεστημένα mods. Λόγω της root πρόσβασης, μπορείτε να τα αφαιρέσετε ή να προσθέσετε καινούρια ανά πάσα στιγμή.

Απεριόριστα Modpacks

Servers σε όλο τον κόσμο

Μηδαμινό latency και αξεπέραστη αξιοπιστία, λόγω των παγκόσμια διασυνδεδεμένων Tier-3 datacenters.

Servers σε όλο τον κόσμοServers σε όλο τον κόσμο

Ψάχνετε κάτι άλλο;

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Αν για κάποιον λόγο δε μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Χωρίς κόπο και ρίσκο.

Minecraft Server Hosting FAQs

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Minecraft Server Hosting

Το Minecraft είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας, που έχει γίνει τρομερά δημοφιλές παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία του το 2011. Δημιουργήθηκε από τον Markus Persson, Σουηδό προγραμματιστή βιντεοπαιχνιδιών και τη Mojang, και επιτρέπει στους παίκτες να εξορύξουν μπλοκς και να δημιουργήσουν κατασκευές με αυτά. Οι παίκτες εξασκούν τη δημιουργικότητά τους σε αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο, καθώς εξερευνούν, συγκεντρώνουν πόρους, κατασκευάζουν με τα μπλοκς και στη συνέχεια πολεμούν. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού, καθώς και λειτουργία multi-player. Από τα μέσα του 2018, αριθμεί πάνω από 91 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες μηνιαίως, ενώ θεωρείται ευρέως ως ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει πάνω από 177 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε διάφορες πλατφόρμες και συσκευές.

Με τον πίνακα ελέγχου του VPS της Hostinger, μπορείτε να διαχειρίζεστε τον εικονικό σας server. Οι αποκλειστικοί πόροι, σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε επανεκκίνηση στον server, να εγκαταστήσετε νέα web scripts ή να αλλάξετε κωδικούς πρόσβασης, εύκολα και γρήγορα.

Η ρύθμιση του Minecraft server είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Επιλέξτε το πακέτο Minecraft hosting που προτιμάτε και προχωρήστε στην αγορά του. Η ρύθμιση του Minecraft hosting γίνεται σχεδόν άμεσα.

Είναι άμεση! Ξεχάστε την αναμονή ωρών! Με τη Hostinger, ο Minecraft VPS σας είναι έτοιμος για χρήση με την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Η Hostinger σάς παρέχει πληθώρα πακέτων για φιλοξενία Mincraft server. Εάν είστε νέοι στο Minecraft και θέλετε απλώς να παίξετε με τους φίλους σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με το βασικό πακέτο Alex. Σας δίνει χώρο αποθήκευσης 2 GB με 8,95 € τον μήνα που είναι ΈΚΠΤΩΣΗ 62%! Θέλετε να παίξετε με περισσότερους παίκτες σε μεγαλύτερο bandwidth; Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα Creeper, Herobrine ή Enderman. Δείτε τα προγράμματα φιλοξενίας Minecraft servers εδώ.

Είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε το Minecraft hosting. Απλά επιλέξτε ένα από τα πέντε πακέτα Minecraft hosting και προχωρήστε στην αγορά του. Μόλις ολοκληρωθεί, θα είστε σε θέση να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι σε λίγα μόλις λεπτά!

Φυσικά! Σας προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών σε όλα τα πακέτα Minecraft Hosting. Αν δε μείνετε ευχαριστημένοι από τα πακέτα ή τις υπηρεσίες μας θα επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματά σας.

Μπορείτε να αλλάξετε το πακέτο Minecraft hosting με λίγα μόνο κλικ! Υποβάλετε το αίτημά σας για αλλαγή πακέτου μέσω του client dashboard και ο server σας θα αναβαθμιστεί ή θα υποβαθμιστεί άμεσα χωρίς απώλεια δεδομένων και ρυθμίσεων. Απολαύστε πλήρη ελευθερία και αξιοπιστία, είτε διαχειρίζεστε μεγάλους Minecraft servers, είτε ασχολείστε για πρώτη φορά. Προσαρμόστε το Minecraft στα μέτρα σας, με τα ευέλικτα πακέτα της Hostinger.

Η κατοχύρωση ενός προσωπικού domain name για τον Minecraft Hosting server σας είναι εύκολη. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε ένα μοναδικό domain name μόνο από 0,99 €!

Οι servers του Minecraft Hosting βρίσκονται σε 5 τοποθεσίες ανά τον κόσμο: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Σιγκαπούρη και Λιθουανία (σε εξέλιξη). Με τη Hostinger, το Minecraft hosting είναι 100% αξιόπιστο με το χαμηλότερο δυνατό latency.

Οι servers του Minecraft Hosting της Hostinger χρησιμοποιούν προηγμένο hardware, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, επεξεργαστές Intel Xeon και τελευταίας γενιάς SSDs της Intel. Απολαύστε αξιόπιστη λειτουργία κάθε φορά.

Η διεύθυνση IP φαίνεται στον πίνακα ελέγχου του VPS στο hPanel.

Φυσικά! Εγκαταστήστε όποιον κόσμο ή Modpack θέλετε! Με τις προσαρμόσιμες ρυθμίσεις για .jar, μπορείτε να εγκαταστήσετε ό,τι αρχεία jar θέλετε. Φέρτε το παιχνίδι στα μέτρα σας.

Ο Minecraft server τρέχει στην προηγμένη έκδοση του Multicraft που προσφέρει απόλυτο έλεγχο και ευελιξία. Εξατομικεύστε τον εικονικό σας Minecraft server με διαχείριση από τον browser, ανέβασμα custom αρχείων και εγκατάσταση τύπων servers της επιλογής σας.

Σαφώς! Όποτε θέλετε. Η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης θα σας βοηθήσει με τη μεταφορά, μόλις ανοίξετε ένα ticket. Σημειώστε ότι η διεύθυνση IP θα αλλάξει μετά τη μεταφορά.

Φυσικά! H Hostinger σας δίνει πλήρη root πρόσβαση στον εικονικό σας server και τα αρχεία του. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαμορφώσετε τα αρχεία με τον τρόπο που θέλετε. Θέλετε να ανεβάσετε κάποια αρχεία; Κάντε το εύκολα μέσω του πίνακα ελέγχου ή οποιουδήποτε third-party FTP.

Ναι! Η Hostinger σας παρέχει dedicated διευθύνσεις ipV6 and ipV4 με κάθε πακέτο Minecraft hosting, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Απολαύστε root πρόσβαση στον εικονικό σας server με κάθε πακέτο Minecraft hosting. Σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τον server ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.