Απλώς τα καλύτερα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα!

Η δημιουργία ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι 100% δωρεάν και εύκολη. Ο κατασκευαστής Zyro υποστηρίζει responsive σχεδιασμό ιστοσελίδων, έχει πάνω από 160 έτοιμα πρότυπα, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών (31 γλώσσες), χωρίς διαφημίσεις και πολλά περισσότερα. Οτιδήποτε χρειάζεστε - το έχουμε.

image description

Φιλικό προς κινητά

Χρησιμοποιώντας αυτή την τελευταία τεχνολογία, τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα μια ιστοσελίδα που θα δείχνει τέλεια και στον υπολογιστή και στα smartphone χωρίς την ανάγκη για τυχόν χειροκίνητες ρυθμίσεις ή κωδικοποίησης.

image description

Πολύ εύκολο στη χρήση

Το σύστημα drag and drop κάνει τον κατασκευαστή ιστοσελίδων μας ένα πολύ απλό εργαλείο, ακόμα κι ένας αρχάριος χωρίς τεχνικές γνώσεις μπορεί να δημιουργήσει μια επαγγελματική ιστοσελίδα.

image description

100+ πρότυπα ιστοσελίδας

Παρακαλούμε επιλέξτε ένα από τα περισσότερα από 100 επαγγελματικά πρότυπα που σας επιτρέπουν να εκτελέσετε εύκολα όλες τις βασικές λειτουργίες: προσθήκη περιεχομένου και εικόνων, επεξεργασία κειμένου, ρύθμιση μενού και δημοσίευση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο.

Ξεκινήστε!
image description

Φιλικό προς SEO

Ανανεώστε τον τίτλο της ιστοσελίδας σας, προσθέστε λέξεις κλειδιά και περιγραφή του site σας εύκολα. Αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν τις μηχανές αναζήτησης όπως το Google να καταλάβουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και να βελτιώσουν την κατάταξή τους με βάση τα πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης.

image description

Απεριόριστες Δυνατότητες

Προσθέστε γκαλερί φωτογραφιών, YouTube βίντεο, MP3 Player ή Χάρτες Google στην ιστοσελίδα σας με ένα click. Βγάλτε χρήματα χρησιμοποιώντας το Google Adsense ή παρακολουθήστε τους επισκέπτες σας μέσω του Google Analytics.

image description

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Προσθέστε κουμπιά Facebook, Google Plus και Twitter στην ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να σας ακολουθήσουν στα social media και να σας προτείνουν στους φίλους τους.

image description

Όλα αυτά Δωρεάν!

Ο δωρεάν κατασκευαστής ιστοσελίδας μας παρέχει επίσης 2000 MB χώρο στο δίσκο για να αποθηκεύσετε τα αρχεία της ιστοσελίδας σας, όπως εικόνες, μουσική και βίντεο. Επίσης, παρέχουμε δωρεάν subdomain ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το site σας άμεσα.

  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress