Zyro από τη Hostinger

Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα με τον Zyro website builder.

Φτιάξτε ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάστημα ή portfolio. Το 90% των χρηστών δημοσιεύει την ιστοσελίδα του σε λιγότερο από μία ώρα, αφού δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.

Ο καλύτερος website builder της αγοράςΟ καλύτερος website builder της αγοράςΟ καλύτερος website builder της αγοράςΟ καλύτερος website builder της αγοράς

Εύχρηστος website builder

Φτιάξτε τη δική σας ιστοσελίδα ή διαδικτυακό κατάστημα άμεσα με τον Zyro website builder.

01

Επιλέξτε

Αποκτήστε το προβάδισμα επιλέγοντας ανάμεσα σε 100+ πρότυπα ιστοσελίδων με βελτιστοποίηση SEO.

02

Τροποποιήστε

Κάντε drag & drop και φτιάξτε το δικό σας layout με εικόνες και κείμενο.

03

Δημοσιεύστε

Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει, συνδέστε custom domain και αυξήστε την επισκεψιμότητά σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων εύκολα

Επαγγελματικά προσχέδια

Προσχέδια με βελτιστοποίηση SEO για να ξεκινήστε σε επαγγελματικά πρότυπα.

Επιλέξτε προσχέδιο

Τροποποιήστε τα πάντα

Κάντε εύκολες αλλαγές με drag and drop, χωρίς προγραμματισμό.

Δημιουργήστε μία ιστοσελίδα
Τροποποιήστε τα πάντα

Ακριβής σχεδιασμός

Με το Zyro grid όλα τα στοιχεία είναι πλήρως στοιχισμένα και δείχνουν τέλεια.

Δωρεάν δοκιμή
Ακριβής σχεδιασμός

Ισχυρά εργαλεία AI

Δημιουργήστε κείμενο βελτιστοποιημένο για SEO, μοναδικό λογότυπο, σλόγκαν και πολλά άλλα με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.

Εξερευνήστε τα εργαλεία μας
Ισχυρά εργαλεία AI

Αναπτυχθείτε

Εύκολο ηλεκτρονικό εμπόριο

Δημοσιεύστε ένα τέλειο ηλεκτρονικό κατάστημα σε λίγα λεπτά. Επωφεληθείτε από τα ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ και τη μηδενική προμήθεια.

Δημιουργήστε ηλεκτρονικό κατάστημα

Για κάθε συσκευή

Ο ιστότοπός σας φαίνεται τέλειος, τόσο σε desktops, όσο σε laptops και κινητά.

Φτιάξτε μια ιστοσελίδα για κινητά
Για κάθε συσκευή

Ενσωματωμένη βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης

Ο ιστότοπός σας είναι εξαρχής βελτιστοποιημένος, βοηθώντας σας να τον ανακαλύψετε κάνοντάς τον πιο εύκολα ανιχνεύσιμο από τις μηχανές αναζήτησης.

Φτιάξτε την ιστοσελίδα σας
Ενσωματωμένη βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης

Ενσωματωμένες λειτουργίες

Εργαλεία όπως Google Analytics, Facebook Pixel και Messenger Live Chat θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Φτιάξτε μια επαγγελματική ιστοσελίδα
Ενσωματωμένες λειτουργίες

Ανακαλύψτε τα εργαλεία AI

Εξοικονομήστε χρόνο και αναπτυχθείτε με τη δύναμη του machine learning.

Φτιάξτε το brand σας με εργαλεία AI και δώστε στην επιχείρησή σας το προβάδισμα.

Ανακαλύψτε τα εργαλεία AI
Ανακαλύψτε τα εργαλεία AI

Αξεπέραστη ασφάλεια

Κάθε ιστότοπος Zyro προστατεύεται από δωρεάν ασφάλεια SSL, διατηρώντας εσάς και τους πελάτες σας ασφαλείς.

Αποκτήστε μια ασφαλή ιστοσελίδα
Αξεπέραστη ασφάλεια

Πάνω από ένα εκατομμύριο δωρεάν εικόνες

Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση σε 1 εκατομμύριο+ εικόνες υψηλής ποιότητας για δημοσίευση στον ιστότοπό σας από το Unsplash.

Πάνω από ένα εκατομμύριο δωρεάν εικόνες

24/7 υποστήριξη

Πάντα δίπλα σου

Η ομάδα ειδικών μας είναι διαθέσιμη 24/7 να απαντήσει σε κάθε σας ερώτημα.

Πάντα δίπλα σου

Website Builder FAQs

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον Website Builder.

Οι Website builders είναι πλατφόρμες που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο με ελάχιστη προσπάθεια.

Η επιλογή του κατάλληλου website builder εξαρτάται από το πώς θέλετε να μοιάζει η ιστοσελίδα σας, ποιες δυνατότητες θα χρειαστείτε και τι επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Συνολικά, πιστεύουμε ότι ο καλύτερος website builder είναι ο Zyro.

Ο Zyro έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολος στη χρήση από αρχάριους, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσλάβετε σχεδιαστές ιστοσελίδων ή προγραμματιστές.

Δεν χρειάζεστε γνώσεις προγραμματισμού ή σχεδίασης για να δημιουργήσετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα.

Όλη η σκληρή δουλειά γίνεται για εσάς – απλώς σύρετε και αποθέστε τα στοιχεία που χρειάζεστε στη σελίδα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Το Zyro το κάνει εύκολο – είναι η τέλεια επιλογή για νέους αρχάριους και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που θέλουν να συνδεθούν στο διαδίκτυο.

Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστοτόπων όχι μόνο σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά σας βοηθούν επίσης να πουλάτε στο διαδίκτυο, να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να βρείτε το κοινό σας.

Το Zyro είναι γεμάτο με εργαλεία SEO, εργαλεία επαγγελματικού μάρκετινγκ και κάθε είδους ενσωματώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τον επαγγελματικό σας ιστότοπο από τα σωστά άτομα.

Τα περισσότερα πακέτα Zyro συνοδεύονται επίσης από δωρεάν τομέα, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα καθώς και χρόνο και ενέργεια.

Εάν δεν έχετε ιδέα πώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, έχουμε το κατάλληλο εργαλείο για εσάς. Είναι απλό να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων Zyro.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Zyro δωρεάν, αλλά θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό εάν σκέφτεστε να δημοσιεύσετε έναν ιστότοπο.

Μπορείτε να ελέγξετε το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπου χωρίς να εγγραφείτε για λογαριασμό, αλλά δεν θα μπορείτε να το κάνετε ζωντανό.

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα πρότυπο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Έχουμε μια τεράστια βιβλιοθήκη προτύπων σχεδίασης ιστότοπου.

Η προσαρμογή του προτύπου σας θα είναι εύκολη. Όλα είναι αυτοματοποιημένα και διαισθητικά με το Zyro. Αλλάξτε τις εικόνες, το κείμενο και τη διάταξη – τα χρώματα και οι γραμματοσειρές είναι και τα δύο δίκαιο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε όλες τις ενσωματώσεις που χρειάζεται η επιχείρησή σας. Αυτά είναι ισχυρά κομμάτια λογισμικού δημιουργίας ιστοτόπων που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε λειτουργικότητα στον ιστότοπό σας.

Χρειάζεστε φόρμα κράτησης ή επικοινωνίας; Έχουμε μια ενοποίηση για αυτό. Θέλετε να βρεθείτε στις μηχανές αναζήτησης; Έχουμε ενσωματώσεις για αυτό. Οτιδήποτε χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο που λειτουργεί για εσάς, σας καλύπτουμε.

Όταν φτάσετε σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα, μπορείτε να δημοσιεύσετε την ιστοσελίδα σας σας.

Το Zyro δεν είναι απλώς μια απάντηση στο πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο – είναι επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου που θα σας βοηθήσει να δημοσιεύσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε στοιχεία με λίγα μόνο κλικ, μεταξύ άλλων προηγμένων λειτουργιών. Διαχειριστείτε τις πωλήσεις, τη ναυτιλία, τους φόρους και το CRM από έναν πίνακα ελέγχου. Μπορείτε ακόμη και να διαχειριστείτε το κατάστημά σας εν κινήσει με μια αποκλειστική εφαρμογή για κινητά.

Με το Zyro, έχετε στα χέρια σας τα καλύτερα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Πολλοί από τους χρήστες μας μπορούν να δημιουργήσουν ηλεκτρονικά καταστήματα και να αρχίσουν να πωλούν την ίδια μέρα.

Το Zyro είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο γρήγορο και εύκολο στη χρήση.

Γνωρίζουμε ότι ο μέσος ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης δεν έχει τον χρόνο ή τους πόρους που χρειάζονται για να ξεκινήσει έναν ιστότοπο με τον παραδοσιακό τρόπο.

Χρησιμοποιήστε τον Zyro και αποκτήστε τη νέα σας ιστοσελίδα σήμερα, χωρίς να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα.

O Website Builder κάνει τα πάντα για εσάς, ώστε να μην ασχολείστε με κάτι άλλο πέρα από την επιχείρησή σας.

Όχι. Ο website builder μας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη χρειαστεί να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα.

Χρησιμοποιήστε το πλέγμα και τη λειτουργία drag and drop για να παραμετροποιήσετε την ιστοσελίδα σας και να τη φέρετε στα μέτρα σας.

Αφήστε τον προγραμματισμό για τους ειδικούς και επικεντρωθείτε σε αυτό που ξέρετε να κάνετε.

Κοιτάξτε, όμως, αν έχετε εμπειρία στη δημιουργία ιστοτόπων ή ακόμα και ξέρετε πώς να κωδικοποιείτε, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων. Ένα εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων κάνει την κατασκευή ιστοσελίδων πιο γρήγορη.

Αντί να κωδικοποιείτε έναν ιστότοπο από την αρχή ή να ανακατεύετε με θέματα WordPress, απλώς επιλέξτε από τα υπάρχοντα πρότυπα ιστότοπου, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας χωρίς κώδικα και επωφεληθείτε από πρόσθετα, όπως λειτουργίες SEO και εργαλεία πωλήσεων.

Οι ιστοσελίδες που φτιάχνονται είναι βελτιστοποιημένες εξ αρχής. Ο website builder έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να διευκολύνεται το έργο σας, όσο το δυνατό περισσότερο.

Έτσι, όταν ξεκινάτε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας με το Zyro, ο ιστότοπός σας θα είναι αυτόματα φιλικός προς το SEO.

Παρόλα αυτά, μπορείτε να αλλάξετε τους τίτλους και τις περιγραφές σελίδων για να αυξήσετε ακόμη περισσότερο τη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης.

Τι είναι ένας εξατομικευμένος ιστότοπος χωρίς προσαρμοσμένο τομέα; Φυσικά, μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας τομέα με το Zyro για να δώσετε στον ιστότοπό σας μια μοναδική πινελιά.

Πολλά προγράμματα συνδρομής Zyro συνοδεύονται από δωρεάν εγγραφή προσαρμοσμένου τομέα, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια δωρεάν διεύθυνση ιστότοπου για έναν ολόκληρο χρόνο μετά την εγγραφή σας.

Επιπλέον, σε αντίθεση με ορισμένους άλλους δημοφιλείς κατασκευαστές ιστοτόπων, δεν υπάρχουν επιπλέον κρυφές χρεώσεις.

Ναι. Όλοι οι ιστότοποι Zyro παρέχονται με δωρεάν φιλοξενία από εμάς, Hostinger. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή που βλέπετε να αναφέρεται για το σχέδιο τιμών σας περιλαμβάνει τα πάντα, από τη φιλοξενία και την ασφάλεια, έως το πρότυπο ιστοτόπου που έχετε επιλέξει.

Δεδομένου ότι το Zyro λειτουργεί στην υποδομή φιλοξενίας του Hostinger, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε 99,9% χρόνο λειτουργίας, εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης και την αιχμή της διαδικτυακής ασφάλειας.

Εντελώς. Ενώ άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων ενδέχεται να σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε μια έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές και για φορητές συσκευές του ιστότοπού σας, όλοι οι ιστότοποι του Zyro ανταποκρίνονται εξαρχής.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται απλώς να δημιουργήσετε μία έκδοση του ιστότοπού σας και η έξυπνη τεχνολογία του Zyro κλιμακώνει αυτόματα το περιεχόμενό σας ώστε να ταιριάζει τέλεια σε οποιαδήποτε οθόνη.

Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ότι οι χρήστες σας έχουν μια εξαιρετική εμπειρία ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να κατατάσσεστε καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης.

Ναι! Δεν χρειάζεται να προσλάβετε έναν ακριβό προγραμματιστή ιστού, να βασιστείτε σε επαγγελματίες σχεδιαστές ή να μάθετε να κωδικοποιείτε.

Με το εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης του Zyro, έχετε όλα τα εργαλεία για να δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό ιστότοπο με λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου, χωρίς να χρειάζεστε προηγούμενες δεξιότητες ή εμπειρία.

Ναι. Εάν χρειάζεστε απλώς έναν βασικό ιστότοπο με μία μόνο σελίδα προορισμού, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε.

Το Zyro έχει πολλά πρότυπα σχεδιασμένα για ιστοσελίδες μιας σελίδας. Είτε χρειάζεστε μια απλή σελίδα πληροφοριών, ένα μέρος για να πραγματοποιείτε πληρωμές με πιστωτική κάρτα ή μια σελίδα προορισμού για μάρκετινγκ μέσω email, ένας κατασκευαστής ιστότοπου θα ρυθμίσει τη σελίδα σας σε χρόνο μηδέν.

Μπορεί και όχι. Ωστόσο, εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο που θα λειτουργεί ως ο ακρογωνιαίος λίθος της παρουσίας σας στον ιστό. Ακόμα κι αν έχετε απλώς μια προσωπική επωνυμία που θα θέλατε να αυξήσετε την προβολή της, μια προσωπική ιστοσελίδα εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική ιδέα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν βασικό ιστότοπο απλώς ως ιστότοπο χαρτοφυλακίου για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας. Μπορεί να θέλετε να πουλήσετε κάτι. Ίσως θέλετε να μοιραστείτε το μήνυμά σας με μεγαλύτερο κοινό. Ίσως θέλετε απλώς να φιλοξενήσετε το δικό σας περιεχόμενο χωρίς να βασίζεστε σε μια πλατφόρμα τρίτου μέρους.

Οι ιστότοποι με επαγγελματική εμφάνιση δίνουν σε μια επωνυμία μεγαλύτερη αξιοπιστία και εξουσία. Ακόμη και ένας απλός ιστότοπος μπορεί να εδραιώσει την επωνυμία σας, να σας επιτρέψει να βρεθείτε στις μηχανές αναζήτησης και να σας βοηθήσει με το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σίγουρα, πιθανότατα μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​χωρίς έναν ιστότοπο για μικρές επιχειρήσεις, αλλά μόλις τον αποκτήσετε, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πίσω.

Απολύτως. Μεταξύ όλων των δυνατοτήτων που θα βρείτε στο καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων, θα βρείτε την επιλογή να προσθέσετε συνδέσμους σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και να προσθέσετε μια ροή μέσων κοινωνικής δικτύωσης απευθείας στον ιστότοπό σας.

Υπάρχει ένα πρόσθετο μπόνους εδώ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα εργαλεία μάρκετινγκ του Zyro όχι μόνο για να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπό σας αλλά και για να αυξήσετε την αφοσίωση στα κοινωνικά σας κανάλια.

Εάν θέλετε να συνδέσετε από τα κανάλια σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε περιεχόμενο μεγαλύτερης μορφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επαγγελματικά εργαλεία blogging που μπορούν να σας βοηθήσουν να μοιραστείτε το μήνυμά σας με τον κόσμο.