Σχεδιασμένο για την επιτυχία σας

Η εξέλιξη της Hostinger δεν βασίζεται μόνο στην τελευταία τεχνολογία. Οι ομάδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε μας βοηθούν να αναπτυσσόμαστε καθημερινά.

Σχεδιασμένο για την επιτυχία σας
Ταχύτητα

Ταχύτητα

Χρόνος απόκρισης 11-274 ms.

Υποστήριξη

Υποστήριξη

Ζωντανή συνομιλία 24/7.

Αποδοτικότητα

Αποδοτικότητα

Η καλύτερη αναλογία τιμής/ποιότητας.

Απλότητα

Απλότητα

9 στους 10 βρίσκουν το hPanel εξαιρετικά εύχρηστο.

Κέντρα Δεδομένων

Όλα τα δεδομένα - Ασφαλή

Προστατεύουμε τους ιστότοπούς σας με πολλαπλά επίπεδα fail-safes, RAID-10, ημερήσια ή εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας. Τα 10 κέντρα δεδομένων μας που βρίσκονται ανά τον κόσμο, διατηρούν τις σελίδες σας γρήγορες σε κάθε χώρα. Οι επισκέπτες σας θα απολαμβάνουν το χαμηλότερο latency και απαράμιλλη αξιοπιστία λόγω των Tier-3 data centers.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Ενσωματωμένο hPanel, Access Manager, διακομιστής ιστού LiteSpeed, δωρεάν SSL, εσωτερική ανάπτυξη WAF.

Όλα τα δεδομένα - Ασφαλή

Υποδομή

Μέγιστη Αποδοτικότητα

Η ασφάλεια, η γρήγορη απόδοση και η σταθερότητα είναι εξίσου σημαντικά. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε 99,99% uptime. Οι διακομιστές μας λειτουργούν στο CloudLinux – το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα για παρόχους hosting. Ανανεώνουμε τα συστήματά μας σε τακτική βάση, προστατεύουμε τους διακομιστές από επιθέσεις DDoS και βελτιώνουμε την ταχύτητά τους με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες LiteSpeed.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, CloudLinux, LVE containers για Account Isolation, Wanguard προστασία anti-DDoS στα Switches σε πραγματικό χρόνο, πλήρεις SSD servers.

Μέγιστη Αποδοτικότητα

Hpanel

Κατασκευασμένο για Smooth Control

Είμαστε περήφανοι για το hPanel που έχουμε αναπτύξει. Από τη δημιουργία του το 2011, προσαρμόζουμε κάθε πτυχή του προϊόντος μας για να προσφέρουμε μια εμπειρία φιλοξενίας, κατάλληλη για αρχάριους και επαγγελματίες. Το hPanel μεταφράζεται σε 17 γλώσσες και διαθέτει εσωτερική λειτουργία WordPress migration για γρήγορα και αυτοματοποιημένα migration.

Κατασκευασμένο για Smooth Control

Υποστήριξη

Στόχος μας η Επιτυχία

Πιστεύουμε ότι το να δείξουμε πώς λύνεται ένα πρόβλημα είναι ο καλύτερος δρόμος προς την επιτυχία. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να σας βοηθήσει με κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Στόχος μας η Επιτυχία

Εξοικειωθείτε με τα προϊόντα μας

Τελευταία ζητήματα ιστολογίου

Cloudprober Explained

02 Σεπτεμβρίου 2021Μηχανική

Το Cloudprober είναι ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της διαθεσιμότητας και της απόδοσης διαφόρων στοιχείων του συστήματος.

Από την Ieva T.

hPanel vs. cPanel

26 Αυγούστου 2021Μηχανική

Ο πίνακας ελέγχου είναι ένα δημοφιλές εργαλείο που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του πακέτου hosting.

Από την rusnesmitaite

GraphQL vs. REST

02 Ιουλίου 2021Μηχανική

Το API (Application Programming Interface) είναι ένας ενδιάμεσος που επιτρέπει σε δύο εφαρμογές να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Από την Ieva T.