Σχεδιασμένο για την επιτυχία σας

Η εξέλιξη της Hostinger δεν βασίζεται μόνο στην τελευταία τεχνολογία. Οι ομάδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε μας βοηθούν να αναπτυσσόμαστε καθημερινά.

pages.technology.features.header.heading
Ταχύτητα

Ταχύτητα

Χρόνος απόκρισης 11-274 ms.

Υποστήριξη

Υποστήριξη

Ζωντανή συνομιλία 24/7.

Αποδοτικότητα

Αποδοτικότητα

Η καλύτερη αναλογία τιμής/ποιότητας.

Απλότητα

Απλότητα

9 of 10 find our hPanel smooth and intuitive.

data centers

All Data - Secured

Προστατεύουμε τους ιστότοπούς σας με πολλαπλά επίπεδα fail-safes, RAID-10, ημερήσια ή εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας. Τα 10 κέντρα δεδομένων μας που βρίσκονται ανά τον κόσμο, διατηρούν τις σελίδες σας γρήγορες σε κάθε χώρα. Οι επισκέπτες σας θα απολαμβάνουν το χαμηλότερο latency και απαράμιλλη αξιοπιστία λόγω των Tier-3 data centers.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

In-house built hPanel, Access Manager, LiteSpeed web server, Cloudflare integration, Let’s Encrypt integration, in-house developed WAF.

All Data - Secured
infrastructure

Μέγιστη Αποδοτικότητα

Η ασφάλεια, η γρήγορη απόδοση και η σταθερότητα είναι εξίσου σημαντικά. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε 99,99% uptime. Οι διακομιστές μας λειτουργούν στο CloudLinux – το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα για παρόχους hosting. Ανανεώνουμε τα συστήματά μας σε τακτική βάση, προστατεύουμε τους διακομιστές από επιθέσεις DDoS και βελτιώνουμε την ταχύτητά τους με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες LiteSpeed.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, CloudLinux, LVE containers για Account Isolation, Wanguard προστασία anti-DDoS στα Switches σε πραγματικό χρόνο, πλήρεις SSD servers.

Μέγιστη Αποδοτικότητα
hpanel

Κατασκευασμένο για Smooth Control

Είμαστε περήφανοι για το hPanel που έχουμε αναπτύξει. Από τη δημιουργία του το 2011, προσαρμόζουμε κάθε πτυχή του προϊόντος μας για να προσφέρουμε μια εμπειρία φιλοξενίας, κατάλληλη για αρχάριους και επαγγελματίες. Το hPanel μεταφράζεται σε 17 γλώσσες και διαθέτει εσωτερική λειτουργία WordPress migration για γρήγορα και αυτοματοποιημένα migration.

Κατασκευασμένο για Smooth Control
support

Στόχος μας η Επιτυχία

Πιστεύουμε ότι το να δείξουμε πώς λύνεται ένα πρόβλημα είναι ο καλύτερος δρόμος προς την επιτυχία. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να σας βοηθήσει με κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Στόχος μας η Επιτυχία

Τελευταία ζητήματα ιστολογίου