Σχεδιασμένο για την επιτυχία σας

Για να πετύχουμε μία πιο ισχυρή και γρήγορη Hostinger, δεν βασιζόμαστε απλώς στη τελευταία τεχνολογία. Γι' αυτό το πιο ισχυρό μας στοιχείο είναι οι ομάδες που δουλεύουν μαζί για να πετύχουν τους στόχους μας.

Σχεδιασμένο για την επιτυχία σας
Ταχύτητα

Ταχύτητα

Χρόνος απόκρισης 11-274 ms.

Υποστήριξη

Υποστήριξη

Ζωντανή συνομιλία 24/7.

Αποδοτικότητα

Αποδοτικότητα

Η καλύτερη αναλογία τιμής/ποιότητας.

Απλότητα

Απλότητα

9 στους 10 βρίσκουν το hPanel εξαιρετικά εύχρηστο.

Κέντρα Δεδομένων

Όλα τα δεδομένα - Ασφαλή

Προστατεύουμε τους ιστότοπούς σας με πολλαπλά επίπεδα fail-safes, RAID-10, ημερήσια ή εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας. Τα 10 κέντρα δεδομένων μας που βρίσκονται ανά τον κόσμο, διατηρούν τις σελίδες σας γρήγορες σε κάθε χώρα. Οι επισκέπτες σας θα απολαμβάνουν το χαμηλότερο latency και απαράμιλλη αξιοπιστία λόγω των Tier-3 data centers.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Ενσωματωμένο hPanel, Access Manager, LiteSpeed web server, δωρεάν SSL, εσωτερική ανάπτυξη WAF.

Όλα τα δεδομένα - Ασφαλή

Υποδομή

Μέγιστη Αποδοτικότητα

Η ασφάλεια, η γρήγορη απόδοση και η σταθερότητα είναι εξίσου σημαντικά. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε 99,99% uptime. Οι διακομιστές μας λειτουργούν στο CloudLinux – το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα για παρόχους hosting. Ανανεώνουμε τα συστήματά μας σε τακτική βάση, προστατεύουμε τους διακομιστές από επιθέσεις DDoS και βελτιώνουμε την ταχύτητά τους με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες LiteSpeed.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, CloudLinux, LVE containers για Account Isolation, Wanguard προστασία anti-DDoS στα Switches σε πραγματικό χρόνο, πλήρεις SSD servers.

Μέγιστη Αποδοτικότητα

Hpanel

Κατασκευασμένο για Smooth Control

Είμαστε περήφανοι για το hPanel που έχουμε αναπτύξει. Από τη δημιουργία του το 2011, προσαρμόζουμε κάθε πτυχή του προϊόντος μας για να προσφέρουμε μια εμπειρία φιλοξενίας, κατάλληλη για αρχάριους και επαγγελματίες. Το hPanel μεταφράζεται σε 17 γλώσσες και διαθέτει εσωτερική λειτουργία WordPress migration για γρήγορα και αυτοματοποιημένα migration.

Κατασκευασμένο για Smooth Control

Υποστήριξη

Στόχος μας η Επιτυχία

Πιστεύουμε ότι το να δείξουμε πώς λύνεται ένα πρόβλημα είναι ο καλύτερος δρόμος προς την επιτυχία. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να σας βοηθήσει με κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Στόχος μας η Επιτυχία

Εξοικειωθείτε με τα προϊόντα μας

Τελευταία άρθρα ιστολογίου

Προστατία ιδιωτικότητας WHOIS

Oct 05, 2022Ενημερώσεις προϊόντων

Έχετε νιώσει ποτέ προβληματιμένοι για όλα τα προσωπικά στοιχεία που δίνετε όταν καταχωρείτε ένα domain;

Από την Klaudijus J.

Καταγραφές πρόσβασης Hostinger

Jul 30, 2022Ενημερώσεις προϊόντων

Όλοι οι χρήστες της Hostinger έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις χρήσιμες Καταγραφές Πρόσβασης Πελατών. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να δείτε ποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας και να φιλτράρετε την επισκεψιμότητα αναλόγως.

Από την Florence S.

Εργαλείο WordPress Staging

Jun 27, 2022Ενημερώσεις προϊόντων

Πριν παρουσιάσουμε την λειτουργία staging σε Wordpress νωρίτερα φέτος, οι χρήστες έπρεπε να δημιουργήσουν το δικό τους staging

Από την Yoga K.