Προηγμένη τεχνολογία

Είτε πρόκειται για ταχύτερο hardware, μια καινοτόμα αρχιτεκτονική δικτύου ή ένα νέο software, θα είμαστε ανάμεσα στους πρώτους που θα το αποκτήσουμε.

Servers σε όλο τον κόσμο

Όλα τα δεδομένα στους servers προστατεύονται από πολλαπλά επίπεδα fail-safes, RAID-10, ημερήσια ή εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας.

Εξαιρετική τιμή

Hostinger: Παγκόσμια Κέντρα Δεδομενων

Οι servers μας βρίσκονται σε 6 διαφορετικές περιοχές: Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ολλανδία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία και Λιθουανία (σύντομα). Οι πελάτες μας απολαμβάνουν αξιοπιστία και τα χαμηλότερα επίπεδα latency καθώς βασιζόμαστε σε παγκόσμια διασύνδεση κέντρων δεδομένων Tier-3.

Εξαιρετική τιμή

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Custom hPanel, Διαχειριστής πρόσβασης, LiteSpeed, ενσωμάτωση Cloudflare και LetsEncrypt.

Servers σε όλο τον κόσμο
Servers σε όλο τον κόσμο

Προστασία έναντι DDoS

Οι τελευταίες ενημερώσεις επιτρέπουν την εξυπηρέτηση μέχρι και 3 φορές περισσότερων αιτήσεων ανά δευτερόλεπτο. Απολαύστε καλύτερο SEO και επισκέπτες που επιστρέφουν στη σελίδα σας και κάνουν αγορές.

Εξαιρετική τιμή

Hostinger: Υψηλή Διαθεσιμότητα

Όλα τα DCs μας διαθέτουν διπλά uplinks με πολλαπλούς ISPs. Προστατεύουμε τους πελάτες μας από επιθέσεις DDoS σε πολλά επίπεδα: Αναλυτής κίνησης Wanguard anti-DDoS και έξυπνοι κανόνες firewall σε επίπεδο switch, Bitninja ή Imunify360 (Διαδικτυακή Εφαρμογή Firewall) σε κάθε server, Cloudflare προαιρετικά σε κάθε λογαριασμό, καθώς και προσαρμοσμένοι κανόνες στον web server για να διασφαλίσουμε ότι το site σας είναι πλήρως προστατευμένο απέναντι σε οποιαδήποτε επίθεση.

Εξαιρετική τιμή

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας, CloudLinux, LVE containers για Απομόνωση Λογαριασμού, Wanguard προστασία εναντι DDoS σε πραγματικό χρόνο στα Switches.

Σχεδιασμένο για αστραπιαίες ταχύτητες

Οι νέοι χρόνοι ανάπτυξης των διακομιστών ποικίλλουν σε περίπου 10 λεπτά. Έχουμε μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία εκκίνησης. Πατήστε τροφοδοσία, συνδέστε τα καλώδια δικτύου, - η αυτόματη εκτόξευση (kickstart, αδύνατη) και ο διακομιστής γίνεται online.

Εξαιρετική τιμή

Hostinger: Παραμετροποιήσιμο caching σε επίπεδο server

Παραμετροποιήσιμο caching σε επίπεδο server. Τα cache plugins του LiteSpeed τροφοδοτούν τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές εφαρμογές χωρίς κόπο. Ενισχύστε διάσημα web apps πανεύκολα, διαχειριστείτε αιχμές στην κίνηση χωρίς προβλήματα και διαχειριστείτε το cache με την ισχυρή τεχνολογία Smart Purge.

Εξαιρετική τιμή

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Δίσκους SSD για τρομερές ταχύτητες. Βελτιστοποιημένες και αυτοματοποιημένες εκκινήσεις server. Intercom. HTTP/2

Servers σε όλο τον κόσμο
Servers σε όλο τον κόσμο

Αίσθηση υψηλών επιδόσεων

Σε περίπτωση μη προγραμματισμένου συμβάντος, μπορούμε να επαναφέρουμε το λογαριασμό σας σε πρώτερη κατάσταση σε λίγα μόλις λεπτά. Κρατάμε τακτικά, πλήρη αντίγραφα ασφαλείας για όλους τους λογαριασμούς, για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.

Εξαιρετική τιμή

Hostinger: Πλήρης Διαχείρηση

Διασφαλίζουμε ότι οι servers και όλες οι υποδομές τρέχουν σωστά και ότι όλα τα πακέτα είναι ενημερωμένα. Όλοι οι μηχανικοί είναι σε ετοιμότητα, ενώ έχουμε σχεδόν άμεση αντίδραση σε όλα τα περιστατικά. Έχουμε, επίσης, ενεργοποιήσει προληπτική παρακολούθηση μέσω του Prometheus, έτσι ώστε να αποτρέπουμε τα ζητήματα προτού καν συμβούν.

Εξαιρετική τιμή

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Pro-active και προγνωστική παρακολούθηση server. Reactive παρακολούθηση server σε πραγματικό χρόνο με LiteSpeed micro cache. WAF σε κάθε server

Κορυφαία απόδοση WordPress

Ενεργοποιημένα HTTP/2, HTTP/3 (Quic) και IPv6. PHP7, Litespeed caching (με plugin), συμπίεση GZIP, ανίχνευση spam και άλλων απειλών. Καλύτερο SEO, επισκέπτες που επιστρέφουν και κάνουν αγορές. Όλα αυτά με χρήση τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα διαχείρησης έως και 3 φορές περισσότερων αιτημάτων ανά δευτερόλεπτο.

Servers σε όλο τον κόσμο

Μέσος χρόνος απόκρισης: 43 ms

Εξοικονομήστε τώρα

Η καλύτερη επιλογή hosting είναι εδώ

0
99
/μήνα
Ξεκινήστε