Τρία.
Δύο.
Online

Simple

Τρία. Δύο. Online.

Σχετικά με εμάς

Γίνετε επιτυχημένοι online με τη Hostinger

Η Hostinger έχει ως αποστολή να βοηθήσει τον κόσμο να πετύχει στο διαδίκτυο - από προγραμματιστές μέχρι επίδοξους bloggers και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Με τη γρήγορη τεχνολογία hosting ιστοσελίδων μας, τους αξιόπιστους και φιλικούς εκπρόσωπους εξυπηρέτησης πελατών και το εύχρηστο hPanel, η ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας είναι πανεύκολη.
Γίνετε επιτυχημένοι online με τη Hostinger

Παγκοσμίως αναγνωρισμένος web host

Η Hostinger, που ξεκίνησε το 2004 ως τεχνολογική startup με έδρα τη Λιθουανία, είναι σήμερα ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων hosting ιστοσελίδων, εξυπηρετώντας πάνω από ένα εκατομμύριο δημιουργούς από 150+ χώρες.
Παραμένοντας πιστοί στη φήμη μας ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία hosting του 2020*, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, να ξεκλειδώνουμε νέες αγορές και να είμαστε κομμάτι ακόμη περισσότερων ιστοριών επιτυχίας.
Παγκοσμίως αναγνωρισμένος web host

Η ιστορία μας

Είμαστε ισχυροί στα

εύχρηστα εργαλεία διαχείρισης

Ταχύτητα ιστοσελίδας

Αφοσιωμένη υποστήριξη 24/7

εύχρηστα εργαλεία διαχείρισης

Ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή τις τεχνικές σας γνώσεις, τα εργαλεία κατασκευής και διαχείρισης ιστοσελίδων μας έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την εμπειρία του χρήστη και την ισχύ. Ελέγξτε τα πάντα σε ένα μέρος με το hPanel, από domains, web hosting, λογαριασμούς email και πολλά άλλα. Διαθέστε περισσότερο χρόνο για αυτά που έχουν σημασία με το drag-and-drop Hostinger Website Builder - δημιουργήστε και δημοσιεύστε μία ιστοσελίδα μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς όρια.

Ταχύτητα ιστοσελίδας

Θέλουμε οι δημιουργοί ιστοσελίδων και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να προχωρήσουν μπροστά, και μάλιστα γρήγορα. Φανταστείτε να φορτώνετε την ιστοσελίδα σας σε χιλιοστά του δευτερολέπτου οπουδήποτε στον κόσμο με τους παγκοσμίως κατανεμημένους server μας, με εγγυημένο χρόνο διαθεσιμότητας 99,9%. Αντιμετωπίστε το κοινό σας με την καλύτερη εμπειρία χρήσης και παρακολουθήστε τη βελτίωση της κατάταξης της ιστοσελίδας σας.

Αφοσιωμένη υποστήριξη 24/7

Είμαστε εδώ για κάθε αφοσιωμένο λάτρη του διαδικτύου που σκοπεύει να ταράξει τα νερά. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μιλάει 11 γλώσσες, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με σιγουριά τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας στη δική σας γλώσσα. Περάστε λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για τα προβλήματά σας - υποσχόμαστε να σας απαντήσουμε γρήγορα με χρήσιμες λύσεις.

Icon

Ήρθα πρόσφατα σε επαφή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της hostinger. Η εξυπηρέτηση της ομάδας υποστήριξής τους ήταν μία από τις καλύτερες που έχω λάβει. Η υπηρεσία δεν ήταν μόνο ενημερωτική, αλλά και εξυπηρετική. Με ένα μικρό ποσοστό πληροφοριών κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα και να το λύσουν γρήγορα.

Κατάστημα Podaz
Ηλεκτρονικό κατάστημα
Icon

Είχα παρακολουθήσει κάποια μαθήματα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και ήμουν νέος στη διαχείριση ιστοσελίδων. Ήθελα να εξασκήσω τις δεξιότητες που μάθαινα και έτσι έψαξα για έναν καλό host που το σημαντικότερο θα μου επέτρεπε να έχω τον πλήρη έλεγχο του κώδικα μου.

Andrew
Προγραμματιστής web
Icon

Έχω 94 ιστοσελίδες στη Hostinger αυτή τη στιγμή και οι πελάτες μου και εγώ πάντα λατρεύουμε τη Hostinger για δύο λόγους: Ταχύτητα server και απίστευτη υποστήριξη πελατών. Η Hostinger είναι η καλύτερη πλατφόρμα για όλους, από αρχάριους έως επαγγελματίες προγραμματιστές.

Jeremiah Kobina
Μηχανικός λογισμικού
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γρήγορη Καινοτομία

Γρήγορη Καινοτομία
ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Μια αφοσιωμένη ομάδα ηρώων

Μια αφοσιωμένη ομάδα ηρώων
ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Πριν μιλήσουμε, ακούμε

Πριν μιλήσουμε, ακούμε

Τελευταία άρθρα blog

Branch left
Η Hostinger είναι πολύ σταθερή
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Το καλύτερο uptime
PCMag
Branch right
Branch left
Μοιάζει με premium host
Quicksprout
Branch right