Κορυφαίες τιμές web hosting

Ανεξάρτητα από τις δεξιότητες ή το budget σας - έχουμε κάτι για όλους. Μπείτε στον κόσμο του ίντερνετ με τη Hostinger.

Επιλέξτε το ιδανικό πακέτο

Όροι πληρωμής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών

Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την αγορά σας. Η διαδικασία είναι εύκολη και ασφαλής.

Αποκτήστε τους πόρους που χρειάζεστε

Γρήγορες υπηρεσίες hosting

Website Builder

Έξυπνος πίνακας ελέγχου

Παγκόσμια κέντρα δεδομένων

Απόλυτη ασφάλεια

Γρήγορες υπηρεσίες hosting

Δώστε στο κοινό σας την καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Η κορυφαία τεχνολογία του server μας διασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας φορτώνει γρήγορα υπό όλες τις συνθήκες. Τα πακέτα μας χρησιμοποιούν HTTP/3, IPv6, απεριόριστο εύρος ζώνης* και WordPress object cache*, ώστε η ιστοσελίδα σας να μπορεί να χειριστεί τα πάντα.

* Πλάνα Business και πάνω

Website Builder

Κατασκευάζετε την πρώτη σας ιστοσελίδα; Κανένα πρόβλημα - ο διαισθητικός website builder μας έχει ως στόχο να κάνει την ανάπτυξη ιστοσελίδων προσιτή και διασκεδαστική για όλους. Η επεξεργασία με drag-and-drop και η διάταξη πλέγματος snap grid διασφαλίζουν ότι όλα στην ιστοσελίδα σας θα είναι πάντα τέλεια.

Έξυπνος πίνακας ελέγχου

Ο χρόνος είναι χρήμα - και οι συνηθισμένες εργασίες συντήρησης της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να εκτελούνται εύκολα και γρήγορα. Το hPanel που έχουμε αναπτύξει, σας βοηθά να απλοποιήσετε τους ελέγχους ρουτίνας και να αντιμετωπίσετε προβλήματα της ιστοσελίδας. Διαθέσιμο σε 17 γλώσσες, είναι ιδανικό και για παγκόσμιες ομάδες.

Παγκόσμια κέντρα δεδομένων

Πιστεύουμε στις γρήγορες ιστοσελίδες. Γι' αυτό διαθέτουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο κέντρων δεδομένων στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Απλώς επιλέξτε τον server που βρίσκεται πιο κοντά στη φυσική τοποθεσία του κοινού σας - δεν θα σας χρεώσουμε τίποτα επιπλέον γι' αυτό.

Απόλυτη ασφάλεια

Προστατέψτε τον εαυτό σας και το κοινό σας από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Όλες οι υπηρεσίες web hosting μας συνοδεύονται από απεριόριστα δωρεάν πιστοποιητικά SSL. Σε συνδυασμό με το περιβάλλον μας CloudLinux και LVE containerized, την πλήρη προστασία DDoS, τα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις της ιστοσελίδας, το εσωτερικά αναπτυγμένο WAF και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, η ασφάλεια της ιστοσελίδας δεν θα σας κρατήσει ξύπνιους τη νύχτα.

Ταχύτητα

Ταχύτητα

Χρόνος απόκρισης 11-274 ms.

Υποστήριξη

Υποστήριξη

Live chat 24/7.

Αποδοτικότητα

Αποδοτικότητα

Η καλύτερη αναλογία τιμής/ποιότητας.

Απλότητα

Απλότητα

9 στους 10 βρίσκουν το hPanel εξαιρετικά εύχρηστο.

Website builder

Δημιουργήστε τέλειες ιστοσελίδες μέσα σε λίγα λεπτά

Ο website builder σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα σε λίγα μόνο λεπτά. Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε τεχνικές γνώσεις ή ικανότητες σχεδιασμού. Χρησιμοποιήστε το drag and drop και δημιουργήστε το project σας με τον website builder μας.

Επιλέξτε προσχέδιο

Πολλοί πιστεύουν ότι η δημιουργία μιας καλής ιστοσελίδας είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Γι' αυτό το λόγο δημιουργήσαμε έναν website builder, που σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ πολλών προσχεδίων, φτιαγμένα από επαγγελματίες.
Δημιουργήστε την ιστοσελίδα σας
Website builder