φiλοξενία WordPress

WordPress Hosting

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και άμεση online παρουσία με φθηνό WordPress hosting.
Είναι απλό με τη Hostinger.

Ξεκινήστε ΤΩΡΑ
 • Εγγυημένο 99,9% Uptime
 • Εξαιρετική ταχύτητα
 • Αρίστη Υποστήριξη μέσω Chat
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών
όπως φαίνεται στο forbesόπως φαίνεται στο mediumόπως φαίνεται στο techradarόπως φαίνεται στο trustpilotόπως φαίνεται στο huffpostόπως φαίνεται στο bloomberg

Μια εταιρεία φιλοξενίας που αγαπά το WordPress

Υποστήριξη WordPress 24/7

Η υποστήριξη πελατών της Hostinger είναι πάντα διαθέσιμη να λύσει τις απορίες και τις ερωτήσεις σας σχετικά με το WordPress. Με υποστήριξη 24/7, μην ανησυχείτε για τίποτα, καθώς η ομάδα ειδικών του WordPress είναι σε θέση να λύσει κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με τη νέα σας ιστοσελίδα σε ελάχιστο χρόνο. Κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο με την ομάδα επιτυχίας πελατών της Hostinger!

Εγκατάσταση του WordPress με 1 κλικ

Ξεχάστε τις υπερβολικά περίπλοκες και χρονοβόρες ρυθμίσεις WordPress που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν. Αφού συμπληρώσετε την απλή φόρμα με τη Hostinger, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας σας, να εισαγάγετε τα στοιχεία σας και να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί για να εγκαταστήσετε το WordPress. Είναι τόσο απλό.

Σχεδιασμένο για απόδοση

Μην φοβάστε να εμπιστεύεστε το WordPress hostong τhw Hostinger. Μέσω της χρήσης των HTTP / 2, PHP7.4, NGINX και προσαρμοσμένων, προεγκατεστημένων plugins WordPress προσωρινής αποθήκευσης, επιτυγχάνουμε ασυναγώνιστες ταχύτητες φόρτωσης για όλους τους πελάτες μας. Οι επισκέπτες του ιστού σας δεν θα πρέπει να περιμένουν να φορτωθούν ξανά τα κείμενα, τα γραφικά ή τα αρχεία.

Ενισχυμένη ασφάλεια

Η Hostinger εντοπίζει, αποτρέπει και καταστρέφει όλες τις cyber επιθέσεις που πραγματοποιούνται στις ιστοσελίδες των πελατών της, χρησιμοποιώντας την καλύτερη τεχνολογία ασφάλειας από την BitNinja. Η συνεργασία μας σημαίνει ότι όλες οι ιστοσελίδες που φιλοξενούμε προστατεύονται από την προστασία All-in-One της BitNinja, προσφέροντας πλήρη θωράκιση ενάντια σε όλες τις αυτοματοποιημένες επιθέσεις.

Έτοιμο για προγραμματιστές

Δεν είναι η πρώτη σας φορά που προγραμματίζετε WordPress; Τότε είστε τυχεροί! Αντί να έχετε απλά τα αρχεία σας αποθηκευμένα στο cloud, η Hostinger ακολουθεί μια προληπτική προσέγγιση για την φιλοξενία ιστοσελίδων από προγραμματιστές. Απολαύστε το WP-CLI και το GIT και αποκτήστε τον μέγιστο έλεγχο στον προγραμματισμό του WordPress.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι όλοι, σε όλο τον κόσμο, θα αγαπήσουν την ευκολία, την οικονομική προσιτότητα και την ταχύτητα των υπηρεσιών WordPress hosting και γι' αυτό προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Φιλοξενήστε την ιστοσελίδα σας χωρίς προκαταβολή χρημάτων και αξιοποιήστε στο έπακρο όλα τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των μελών μας. Είναι μια κατάσταση win-win.

Επιλέξτε πρόγραμμα WordPress Hosting

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

WordPress Starter

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα

3,45€/μήνα μετά την ανανέωση

 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 20 GB Αποθηκευτικός Χώρος
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Εβδομαδιαία αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Jetpack Δωρεάν
Δημοφιλέστερο

WordPress Premium

29,00€
Εξοικονομήστε 74%
7
45
/μήνα

13,75€/μήνα μετά την ανανέωση

 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 40 GB Αποθηκευτικού χώρου
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Καθημερινά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Προσωπικό Jetpack

WordPress Business

58,00€
Εξοικονομήστε 74%
14
95
/μήνα

27,49€/μήνα μετά την ανανέωση

 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 80 GB Αποθηκευτικός Χώρος
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Καθημερινά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Jetpack Premium
 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Στιγμιαία ζωντανή υποστήριξη 24/7Στιγμιαία ζωντανή υποστήριξη 24/7

Ασφαλείς πληρωμέςΑσφαλείς πληρωμές

Δοκιμάστε μας για 30 ημέρες χωρίς ρίσκο!30 ημέρες δοκιμή χωρίς-ρίσκο!

Είμαστε Γρήγοροι. Είναι Γεγονός.

Στατιστικά ταχύτητας της Hostinger

Ο χρόνος απόκρισης είναι 0 ms. Η γρηγορότερη ταχύτητας φόρτωσης ιστοσελίδας.

SiteGround στατιστικά ταχύτητας

Ο μέσος χρόνος απόκρισης είναι0 ms.

Φιλοξενείτε ήδη σελίδα WordPress κάπου αλλού;

Ενώ άλλοι πάροχοι φιλοξενίας χρεώνουν πολύ για μεταφορά, η ομάδα επιτυχίας πελατών μας θα το κάνει δωρεάν!

Γιατί Φιλοξενία WordPress;

Γιατί WordPress;

Το WordPress είναι μια πλατφόρμα, την οποία εμπιστεύεται το 28% του συνόλου του Διαδικτύου, και όχι άδικα. Αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για να ξεκινήσει ένας αρχάριος και εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο για έμπειρους προγραμματιστές. Με χιλιάδες plugins, πρότυπα και την ικανότητα να διαχειρίζεστε όλο το περιεχόμενό σας μέσω ενός απλού interface, γιατί να ψάξετε οπουδήποτε αλλού; Ρυθμίστε το WordPress στην Hostinger σήμερα.

Πολλαπλές χρήσεις

Το WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τα πάντα, από ένα landing page, μέχρι μια πλήρως λειτουργική κοινότητα μελών. Χρησιμοποιώντας το WordPress, μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενο, τη διάταξη και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας - όλα από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Ο κόσμος είναι στα χέρια σας με το WordPress.

Εύκολη εκμάθηση

Είτε είστε επαγγελματίας προγραμματιστής ή ένας αρχάριος στον κόσμο των ιστοσελίδων και του κώδικα, το WordPress είναι για σας. Το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο, το WordPress, συνοδεύεται επίσης από tutorials, walkthroughs και οδηγούς προγραμματισμού για να λύνετε κάθε σας απορία.

Πολλά παραπάνω

Με τους καλύτερους καταλόγους plugins, add-ons, widgets, templates και θεμάτων, το WordPress είναι το τέλειο πακέτο για όποιον επιθυμεί να προσαρμόσει την εμφάνιση και την αίσθηση του online χώρου του. Πέρα από αυτό, το WordPress είναι βελτιστοποιημένο για SEO και έχει όλα όσα χρειάζεστε για να καθιερωθείτε στο διαδίκτυο και να μπορούν να σας βρουν.

WordPress hosting: Συχνές Ερωτήσεις(FAQ)

Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το WordPress και το WordPress hosting.

Το WordPress είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο ανοιχτού κώδικα που μπορεί να εγκατασταθεί στον web server σας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας, μια κοινότητα, ένα blog ή ένα δίκτυο. Είναι γραμμένο σε PHP και θεωρείται ευρέως ως το απλούστερο, αλλά και πιο αποδοτικό και ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που υπάρχει σήμερα. Το WordPress χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες Fortune 500 και άλλα γνωστά blogs όπως το TechCrunch και το Mashable. Διαθέτοντας πλήθος από δωρεάν tutorials, θέματα, plugins και επεκτάσεις,, το WordPress απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους χρήστες.

Το WordPress αρχικά ξεκίνησε ως εργαλείο blogging, αλλά εδώ και πολύ καιρό, χρησιμοποιείται για μερικά από τα πιο περίπλοκα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, κοινότητες, blogs και δίκτυα. Μπορείτε να δημιουργήσετε κυριολεκτικά οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας στο WordPress. Από ένα προσωπικό ενημερωτικό blog μέχρι την ιστοσελίδα μια διαδικτυακής επιχείρησης, από έναν πίνακα θέσεων εργασίας έως μια ιστοσελίδα ερωτήσεων και απαντήσεων, από portfolio μέχρι διαδικτυακές κοινότητες και από wiki έως εξειδικευμένα affiliate websites.

Η διαφορά μεταξύ WordPress hosting και του συνηθισμένου web hosting είναι η αποδοτικότητα, οι επιδόσεις και οι πόροι. Η Hostinger παρέχει πακέτα φιλοξενίας που έχουν βελτιστοποιηθεί για WordPress hosting. Με τις εξελιγμένες πλατφόρμες μας, μπορείτε να ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως το WP-CLI, το GIT και το SSH. Η εγκατάσταση του WordPress στους server μας απαιτεί κυριολεκτικά μόλις ένα κλικ. Με τα προεγκατεστημένα caching plugins του WordPress, η ταχύτητα και η απόδοση της ιστοσελίδας σας θα είναι απλά καταπληκτική!

Δεν θέλουμε να περιαυτολογήσουμε, αλλά σε αντίθεση με άλλες εταιρίες web hosting, στη Hostinger κάνουμε την εγκατάσταση του WordPress πανεύκολη. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ. Κυριολεκτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για να εγκαταστήσετε πλήρως το WordPress στην πλατφόρμα φιλοξενίας (με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις) μέσα σε λίγα λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σύνδεσμο www.examplewebsite.com/wp-admin (τοποθετήστε το δικό σας domain name) για να αποκτήσετε πρόσβαση στην περιοχή διαχείρισης του WordPress και να ξεκινήσετε.

Σίγουρα, ναι! Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να μεταφέρετε το WordPress website σας στην Hostinger! Η όλη διαδικασία μεταφοράς θα είναι απρόσκοπτη, γρήγορη και εύκολη. Εάν, ωστόσο, αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την έμπειρη ομάδα μας. Οι συνεργάτες μας θα φροντίσουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σας βοηθήσουν στη διαδικασία και να απαντήσουν σε τυχόν απορίες σας.

Όχι, δεν είναι. Στη Hostinger, είμαστε υπερήφανοι γιατί καταφέρνουμε να διατηρούμε τα πάντα ενημερωμένα. Η ίδια έκδοση, που μπορείτε να βρείτε στο WordPress.org, θα είναι διαθέσιμη στη Hostinger. Οι χρήστες μας μπορούν να ενεργοποιήσουν τις αυτόματες ενημερώσεις μέσω του αυτόματου προγράμματος εγκατάστασης και να ενημερώσουν το WordPress αυτόματα κάθε φορά που βγαίνει μια νέα έκδοση. Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τους χρήστες μας. Είστε ελεύθεροι να εγκαταστήσετε όσα θέματα και plugins θέλετε, να προσαρμόσετε το site σας στο WordPress όπως επιθυμείτε και να έχετε πρόσβαση στα κύρια αρχεία του WordPress.

Μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά ότι η Hostinger είναι μια πολύ ασφαλής υπηρεσία web hosting. Χρησιμοποιούμε το BitNinja για να εξασφαλίσουμε τους servers μας. Διαθέτει λειτουργίες ανίχνευσης και απομάκρυνσης κακόβουλου λογισμικού μαζί με ανίχνευση εισβολών και προστασία από τις πιο εξελιγμένες (D)DoS επιθέσεις. Η ικανότητα συλλογικής νοημοσύνης του BitNinja επιτρέπει, επίσης, το σχηματισμό ισχυρής άμυνας ενάντια σε οποιαδήποτε επίθεση σε όλους τους προστατευόμενους servers. Ταυτόχρονα, η χρήση των ports και των web honeypots παίζει τεράστιο ρόλο στην πρόληψη των επιθέσεων. Εν ολίγοις, δεν θα πρέπει να σας απασχολεί η ασφάλεια όταν επιλέγετε τη Hostinger.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Το WordPress είναι απλό στη χρήση και εύκολο να ξεκινήσετε, ειδικά αν επιλέξετε τη Hostinger για τις υπηρεσίες WordPress hosting. Με δωρεάν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών, 24/7 υποστήριξη πελατών και εξαιρετικά γρήγορo hosting, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ξεκινήσετε το ταξίδι σας μαζί μας. Κάντε το βήμα και ξεκινήστε το ταξίδι σας στο WordPress με την Hostinger σήμερα!

Πληρώστε για αληθινές τεχνολογίες web hosting, όχι για μάρκετινγκ!

Πληρώστε μόνο για το προϊόν, όχι για το marketing. Εξοικονομήστε έξυπνα και επιλέξτε φθηνό web hosting χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα! Οι υψηλές τιμές δεν σημαίνουν και υψηλή ποιότητα.

29,659,751

Πελάτες ήδη εξοικονομούν

10,000+

Καινούριοι πελάτες καθημερινά

24,894,152

Ιστοσελίδες

Ξεκινήστε να εξοικονομείτε τώρα!

Web hosting που τα έχει όλα και domain name από

0
80
/μήνα