logo

Black Friday
Προσφορές

 •  99,9% Διαθεσιμότητα
 •  Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 •  24/7 Ζωντανή Υποστήριξη
 •  30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Ξεκινήστε

Έως Και

90

%

OFF

Προσφορά Black Friday: Web Hosting Από 0,80€ /Μήνας!
Δείτε Όλες Τις Προσφορές
×
φiλοξενία WordPress
WordPress Hosting
Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και άμεση online παρουσία με φθηνή φιλοξενία WordPress.
Είναι απλό με τη Hostinger.
Ξεκινήστε ΤΩΡΑ
 • Εγγυημένο Uptime 99.9%
 • Εξαιρετική απόδοση ταχύτητας
 • Αρίστη Υποστήριξη μέσω Chat
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών
όπως φαίνεται στο forbesόπως φαίνεται στο mediumόπως φαίνεται στο techradarόπως φαίνεται στο trustpilotόπως φαίνεται στο huffpostόπως φαίνεται στο bloomberg

Φιλοξενία εταιρεία πουαγαπά WordPress

Υποστήριξη WordPress 24/7

Η υποστήριξη πελατών της Hostinger είναι εκεί για να σας βοηθήσει με τις ανησυχίες και τις ερωτήσεις σας σχετικά με το WordPress όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Με υποστήριξη 24/7, θα έχετε μια σταθερή ηρεμία, διότι οι εμπειρογνώμονες του WordPress θα διορθώσουν οποιαδήποτε προβλήματα που σχετίζονται με τη νέα σας ιστοσελίδα σε ελάχιστο χρόνο. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή μικρή για την ομάδα επιτυχίας πελατών της Hostinger!

Εγκατάσταση WordPress με 1-click

Ξεχάστε τις υπερβολικά περίπλοκες και χρονοβόρες ρυθμίσεις WordPress που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν. Αφού συμπληρώσετε την απλή φόρμα με τη Hostinger, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας σας, να εισαγάγετε τα στοιχεία σας και να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί για να εγκαταστήσετε το WordPress. Είναι τόσο απλό.

Κατασκευασμένο για απόδοση

Μην φοβάστε να εμπιστεύεστε τη φιλοξενία WordPress του Hostinger. Μέσω της χρήσης των HTTP / 2, PHP7.1, NGINX και προσαρμοσμένων, προεγκατεστημένων plugins WordPress προσωρινής αποθήκευσης, επιτυγχάνουμε ασυναγώνιστες ταχύτητες φόρτωσης για όλους τους πελάτες μας. Οι επισκέπτες του ιστού σας δεν θα πρέπει να περιμένουν να φορτωθούν ξανά τα κείμενα, τα γραφικά ή τα αρχεία.

Ενισχυμένη ασφάλεια

Η Hostinger εντοπίζει, υπερασπίζεται και καταστρέφει όλες τις cyber επιθέσεις που πραγματοποιούνται στις ιστοσελίδες των πελατών μας, χρησιμοποιώντας την καλύτερη τεχνολογία ασφάλειας από τη BitNinja. Η συνεργασία μας σημαίνει ότι όλες οι ιστοσελίδες που φιλοξενούνται μαζί μας προστατεύονται από την προστασία All-in-One της BitNinja, προσφέροντας πλήρη υπεράσπιση ενάντια σε όλες τις αυτοματοποιημένες επιθέσεις.

Έτοιμο για προγραμματιστής

Δεν είναι η πρώτη σας ανάπτυξη WordPress; Τότε είστε τυχεροί! Αντί να κρατάτε μόνο τα αρχεία σας κρυμμένα στο cloud, η Hostinger ακολουθεί μια προορατική προσέγγιση για την φιλοξενία ιστοσελίδων ιδιοκτησίας προγραμματιστών. Απολαύστε το WP-CLI και το GIT και αποκτήστε τον μέγιστο έλεγχο της ανάπτυξης του WordPress.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι όλοι σε όλο τον κόσμο θα αγαπήσουν απλά την ευκολία, την οικονομική προσιτότητα και την ταχύτητα της φιλοξενίας μας στο WordPress που προσφέρουμε μια 30ήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Κάντε host την ιστοσελίδα σας χωρίς προκαταβολικά έξοδα και αξιοποιήστε στο έπακρο όλα τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των μελών μας. Είναι μια κατάσταση win-win.

Επιλέξτε το πακέτο Φιλοξενίας σας

Σκέτη Φιλοξενία WordPress

7,99€
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα
 • 1 Ιστοσελίδα
 • 10 GB Αποθηκευτικός Χώρος SSD
 • 100 GB Εύρος Ζώνης
 • Πανίσχυρος Πίνακας Διαχείρισης
 • Φιλικός προς τον χρήστη Διαχειριστής Πρόσβασης
Δημοφιλέστερο

Υψηλή ποιότητα wordpress hosting

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα
 • 100 Ιστοσελίδες
 • 20 GB Αποθηκευτικός Χώρος SSD
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Πανίσχυρος Πίνακας Διαχείρισηςl
 • Φιλικός προς τον χρήστη Διαχειριστής Πρόσβασης
 • 2X Βελτιστοποιημένη Ταχύτητα WordPress
 • Δωρεάν Domain (με το ετήσιο πακέτο)

Επιχειρηματική φιλοξενία WordPress

15,95€
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα
 • 100 Ιστοσελίδες
 • 30 GB Αποθηκευτικός Χώρος SSD
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Πανίσχυρος Πίνακας Διαχείρισηςl
 • Φιλικός προς τον χρήστη Διαχειριστής Πρόσβασης
 • 4X Βελτιστοποιημένη Ταχύτητα WordPress
 • Δωρεάν Domain (με το ετήσιο πακέτο)
 • Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας
 • Πολύτιμη Ζωντανή Υποστήριξη
 • Δωρεάν SSL Πιστοποιητικό για τη διασφάλιση δεδομένων πελατών & να αυξηθεί το site στις ταξινομήσεις SEO.
Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ για το project σας; Δείτε τα τελευταίας τεχνολογίας, πακέτα φιλοξενίας Cloud.

Το γνωρίζατε; Περιλαμβάνονται προσωπικά δωρεάν domain στα ετήσια πακέτα Προνομιακής & Επαγγελματικής φιλοξενίας!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Στιγμιαία ζωντανή υποστήριξη 24/7Στιγμιαία ζωντανή υποστήριξη 24/7

Ασφαλείς πληρωμέςΑσφαλείς πληρωμές

Δοκιμάστε μας για 30 ημέρες χωρίς ρίσκο!30 ημέρες δοκιμή χωρίς-ρίσκο!

Είμαστε Γρήγοροι. Είναι Γεγονός.

Στατιστικά ταχύτητας της Hostinger

Ο χρόνος απόκρισης είναι 123 ms. Η γρηγορότερη ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας.

SiteGround στατιστικά ταχύτητας

Ο μέσος χρόνος απόκρισης είναι482 ms.

Ήδη φιλοξενείτε WordPress κάπου αλλού;

Ενώ άλλοι πάροχοι φιλοξενίας χρεώνουν πολύ για μεταφορές τοποθεσίας, οι πράκτορές μας για την επιτυχία των πελατών θα το κάνουν δωρεάν!

Γιατί Φιλοξενία WordPress;

Γιατί WordPress;

Το WordPress είναι μια πλατφόρμα που εμπιστεύεται το 28% του συνόλου του Διαδικτύου για έναν καλό λόγο. Λειτουργεί ως ένα απλό σημείο εισόδου στους κατασκευαστές ιστοσελίδων για πρώτη φορά και είναι εξαιρετικά ευέλικτο για έμπειρους προγραμματιστές. Με χιλιάδες plugins, πρότυπα και την ικανότητα να διαχειρίζεστε όλο το περιεχόμενό σας σε μια απλή διεπαφή, γιατί να κοιτάξετε οπουδήποτε αλλού; Ρυθμίστε το WordPress στην Hostinger σήμερα.

Πολλαπλές χρήσεις

Το WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τα πάντα από μια σελίδα προορισμού σε μια πλήρως λειτουργική κοινότητα μελών. Χρησιμοποιώντας το WordPress, μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενο, τη διάταξη και τη λειτουργικότητα του δικτυακού σας τόπου - όλα από έναν κοινό πίνακα ελέγχου. Ο κόσμος είναι το WordPress σας.

Εύκολη εκμάθηση

Είτε είστε επαγγελματίας προγραμματιστής ή ένας αρχάριος στον κόσμο των ιστοσελίδων και της κωδικοποίησης, το WordPress σας έχει καλύψει. Το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο, το WordPress έρχεται επίσης με tutorials, walkthroughs και οδηγούς ανάπτυξης για να βεβαιωθείτε ότι δεν μένετε ποτέ στο σκοτάδι.

Και Πολλά Άλλα

Με απαράμιλλους καταλόγους plugins, add-ons, widgets, templates και θέματα, το WordPress είναι η τέλεια παιδική χαρά για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη domain επιθυμεί να προσαρμόσει την εμφάνιση και την αίσθηση του online χώρου του. Πέρα από αυτό, το WordPress είναι φιλικό προς το SEO και έχει όλα όσα χρειάζεστε για να καθιερωθείτε στο διαδίκτυο και να μπορούν να σας βρουν.

φιλοξενία WordPress:Συχνές Ερωτήσεις(FAQ)

Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία του WordPress και του WordPress.

Το WordPress είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο ανοιχτού κώδικα που μπορεί να εγκατασταθεί στον web server σας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας, μια κοινότητα, ένα blog ή ένα δίκτυο. Είναι γραμμένο σε PHP και θεωρείται ευρέως ως το απλούστερο, αλλά το πιο αποδοτικό και ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που υπάρχει σήμερα. Το WordPress χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες Fortune 500 και άλλα γνωστά blogs όπως το TechCrunch και το Mashable. Με ένα πλήθος από δωρεάν tutorials, θέματα, plugins και επεκτάσεις διαθέσιμες, το WordPress είναι εξίσου επωφελές για αρχάριους και έμπειρους χρήστες.

Το WordPress αρχικά ξεκίνησε ως εργαλείο blogging, αλλά εδώ και πολύ καιρό, χρησιμοποιείται για μερικά από τα πιο περίπλοκα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, κοινότητες, blogs και δίκτυα. Μπορείτε να δημιουργήσετε κυριολεκτικά οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας στο WordPress. Ξεκινώντας από ένα προσωπικό ενημερωτικό blog σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικών επιχειρήσεων, από έναν πίνακα θέσεων εργασίας έως μια ιστοσελίδα ερωτήσεων και απαντήσεων, από portfolio μέχρι διαδικτυακές κοινότητες και από ιστότοπους wiki έως εξειδικευμένα affiliate websites.

Αυτό που κάνει τη φιλοξενία του WordPress να διαφέρει από την κανονική φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η αποδοτικότητα, οι επιδόσεις και οι πόροι. Η Hostinger παρέχει πακέτα φιλοξενίας που έχουν βελτιστοποιηθεί για φιλοξενία του WordPress. Με τις εξελιγμένες πλατφόρμες μας, θα έχετε συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως το WP-CLI, το GIT και το SSH ενσωματωμένα στην ιστοσελίδα σας. Η εγκατάσταση του WordPress στους server φιλοξενίας μας είναι κυριολεκτικά μόλις ένα κλικ μακριά. Με τα προεγκατεστημένα plug-ins caching του WordPress, η ταχύτητα και η απόδοση της ιστοσελίδας σας θα είναι απλά καταπληκτική!

Δεν θέλουμε να καυχηθούμε, αλλά σε αντίθεση με άλλες εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, κάνουμε την εγκατάσταση του WordPress στον Hostinger όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Είναι απλά ένα κλικ μακριά. Ναι - κυριολεκτικά - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης 1-κλικ για να εγκαταστήσετε πλήρως το WordPress στην πλατφόρμα φιλοξενίας (με όλες τις απαραίτητες διαμορφώσεις) με ένα μόνο κλικ και μέσα σε λίγα λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σύνδεσμο www.examplewebsite.com/wp-admin (απλά τοποθετήστε το δικό σας domain name εκεί) για να αποκτήσετε πρόσβαση στην περιοχή διαχείρισης του WordPress και να ξεκινήσετε.

Σίγουρα, ναι! Το μόνο που θα χρειαστείτε για να μεταφέρετε το WordPress website σας στην Hostinger είναι ένα κλικ! Η όλη διαδικασία μεταφοράς θα είναι απρόσκοπτη, γρήγορη και δεν θα χρειαστεί να κάνετε καμία προσπάθεια. Εάν, ωστόσο, αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την έμπειρη ομάδα μας. Θα φροντίσουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σας βοηθήσουν στη διαδικασία και θα απαντήσουμε σε τυχόν απορίες που θα έχετε.

Όχι, δεν είναι. Εμείς, στην Hostinger, είμαστε υπερήφανοι που πάντα φροντίζουμε να διατηρούμε τα πάντα ενημερωμένα. Η ίδια έκδοση που μπορείτε να βρείτε στο WordPress.org θα είναι διαθέσιμη σε εσάς στη φιλοξενία σας με την Hostinger. Οι χρήστες μας μπορούν να ενεργοποιήσουν τις αυτόματες ενημερώσεις μέσω του αυτόματου προγράμματος εγκατάστασης και να ενημερώσουν το WordPress αυτόματα κάθε φορά που ξεκινάει μια νέα έκδοση. Δεν υπάρχουν απολύτως περιορισμοί στους χρήστες μας. είστε ελεύθεροι να εγκαταστήσετε όσα θέματα και plugins θέλετε, να προσαρμόσετε το site σας στο WordPress ωστόσο επιθυμείτε και να έχετε πρόσβαση στα βασικά αρχεία WordPress επίσης.

Μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά ότι η Hostinger είναι ένα πολύ ασφαλές web hosting. Χρησιμοποιούμε το BitNinja για να εξασφαλίσουμε τους server μας και είναι ένας κορυφαίος πάροχος ασφάλειας. Διαθέτει λειτουργίες ανίχνευσης και απομάκρυνσης κακόβουλου λογισμικού μαζί με ανίχνευση εισβολών και προστασία από τις πιο εξελιγμένες (D)DoS επιθέσεις. Η ικανότητα συλλογικής νοημοσύνης του BitNinja επιτρέπει επίσης να συγκεντρώνεται και να σχηματίζει ισχυρή άμυνα ενάντια σε οποιαδήποτε επίθεση σε όλους τους προστατευόμενους servers. Επίσης, η χρήση των ports και web honeypots παίζει τεράστιο ρόλο στην πρόληψη των επιθέσεων. Εν ολίγοις, δεν θα πρέπει να σας απασχολεί η ασφάλεια όταν επιλέγετε την Hostinger.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Το WordPress είναι απλό στη χρήση και ακόμα πιο εύκολο να συνδεθείτε όταν επιλέγετε να φιλοξενήσετε το WordPress με την Hostinger. Με μια δωρεάν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών, 24/7 υποστήριξη πελατών και εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ξεκινήσουμε μαζί μας. Προχωρήστε, ξεκινήστε το WordPress με την Hostinger σήμερα!

Πληρώστε για αληθινές τεχνολογίες φιλοξενίας ιστοσελίδας, όχι για μάρκετινγκ!

Σταματήστε να πληρώνετε επιπλέον χρήματα για το μάρκετινγκ. Πληρώστε μόνο για το προϊόν. Εξοικονομήστε έξυπνα, συμβαδίστε με οικονομική φιλοξενία ιστοσελίδας χωρίς να χάσετε την κορυφαία ποιότητα! Οι υψηλές τιμές δεν σημαίνουν και υψηλή ποιότητα.

29,659,751

Πελάτες ήδη εξοικονομούν

10,000+

Καινούριοι πελάτες καθημερινά

24,894,152

Ιστοσελίδες

Ξεκινήστε να εξοικονομείτε τώρα!

Όλα-σε-ένα φιλοξενία ιστοσελίδας & domain name από

0
80
/μήνα