φiλοξενία WordPress
Φιλοξενία WordPress
Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και άμεση online παρουσία με φθηνή φιλοξενία WordPress.
Είναι απλό με τη Hostinger.
Ξεκινήστε ΤΩΡΑ
 • Εγγυημένο Uptime 99.9%
 • Εξαιρετική απόδοση ταχύτητας
 • Αρίστη Υποστήριξη μέσω Chat
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30-ημερών
όπως φαίνεται στο forbesόπως φαίνεται στο mediumόπως φαίνεται στο techradarόπως φαίνεται στο trustpilotόπως φαίνεται στο huffpostόπως φαίνεται στο bloomberg

Φιλοξενία εταιρεία πουαγαπά WordPress

Υποστήριξη WordPress 24/7

Η υποστήριξη πελατών του Hostinger είναι εκεί για να σας βοηθήσει με τις ανησυχίες και τις ερωτήσεις WordPress σας όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Με υποστήριξη 24/7, θα έχετε μια σταθερή ειρήνη, διότι οι εμπειρογνώμονες του WordPress θα διορθώσουν οποιαδήποτε προβλήματα που σχετίζονται με τη νέα σας ιστοσελίδα σε ελάχιστο χρόνο. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή μικρή για την ομάδα επιτυχίας πελατών του Hostinger!

1-κλικ εγκατάσταση WordPress

Ξεχάστε τις υπερβολικά περίπλοκες και χρονοβόρες ρυθμίσεις WordPress που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν. Αφού συμπληρώσετε την απλή φόρμα με τον Hostinger, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας σας, να εισαγάγετε τα στοιχεία σας και να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί για να εγκαταστήσετε το WordPress. Είναι τόσο απλό.

Κατασκευασμένο για απόδοση

Μην φοβάστε να εμπιστεύεστε τη φιλοξενία WordPress του Hostinger. Μέσω της χρήσης των HTTP / 2, PHP7.1, NGINX και προσαρμοσμένων, προεγκατεστημένων plugins WordPress προσωρινής αποθήκευσης, επιτυγχάνουμε ασυναγώνιστες ταχύτητες φόρτωσης για όλους τους πελάτες μας. Οι επισκέπτες του ιστού σας δεν θα πρέπει να περιμένουν να φορτωθούν ξανά τα κείμενα, τα γραφικά ή τα αρχεία.

Ενισχυμένη ασφάλεια

Ο Hostinger εντοπίζει, υπερασπίζεται και καταστρέφει όλες τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που πραγματοποιούνται στους ιστοτόπους των πελατών μας, προσλαμβάνοντας την καλύτερη τεχνολογία ασφάλειας από το BitNinja. Η συνεργασία μας σημαίνει ότι όλες οι ιστοσελίδες που φιλοξενούνται μαζί μας προστατεύονται από την προστασία All-in-One της BitNinja, προσφέροντας πλήρης στοίβα υπεράσπισης ενάντια σε όλες τις αυτοματοποιημένες επιθέσεις.

Έτοιμο για προγραμματιστής

Δεν είναι η πρώτη σας ανάπτυξη WordPress; Τότε είστε στην τύχη! Αντί να κρατάτε μόνο τα αρχεία σας κρυμμένα στο νέφος, ο Hostinger ακολουθεί μια προορατική προσέγγιση για την φιλοξενία ιστοτόπων ιδιοκτησίας προγραμματιστών. Απολαύστε το WP-CLI και το GIT και αποκτήστε τον μέγιστο έλεγχο της ανάπτυξης του WordPress.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι όλοι σε όλο τον κόσμο θα αγαπήσουν απλά την ευκολία, την οικονομική προσιτότητα και την ταχύτητα της φιλοξενίας μας στο WordPress που προσφέρουμε μια 30ήμερη δίκη εγγύησης επιστροφής χρημάτων. Χωρίστε τον ιστότοπό σας χωρίς προκαταβολικά έξοδα και αξιοποιήστε στο έπακρο όλα τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των μελών. Είναι μια κατάσταση win-win.

Επιλέξτε το πακέτο Φιλοξενίας σας

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρόνο: Αποκτήστε .online domain ΔΩΡΕΑΝ

Σκέτη Φιλοξενία WordPress

7,99€
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα
 • 1 Ιστοσελίδα
 • 10 GB Αποθηκευτικός Χώρος SSD
 • 100 GB Εύρος Ζώνης
 • Πανίσχυρος Πίνακας Διαχείρισης
 • Φιλικός προς τον χρήστη Διαχειριστής Πρόσβασης
Δημοφιλέστερο

Υψηλή ποιότητα wordpress hosting

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα
 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 20 GB Αποθηκευτικός Χώρος SSD
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Πανίσχυρος Πίνακας Διαχείρισηςl
 • Φιλικός προς τον χρήστη Διαχειριστής Πρόσβασης
 • 2X Βελτιστοποιημένη Ταχύτητα WordPress
 • Δωρεάν Domain (με το ετήσιο πακέτο)

Επαγγελματική Φιλοξενία WordPress

15,95€
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα
 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 30 GB Αποθηκευτικός Χώρος SSD
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Πανίσχυρος Πίνακας Διαχείρισηςl
 • Φιλικός προς τον χρήστη Διαχειριστής Πρόσβασης
 • 4X Βελτιστοποιημένη Ταχύτητα WordPress
 • Δωρεάν Domain (με το ετήσιο πακέτο)
 • Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας
 • Πολύτιμη Ζωντανή Υποστήριξη
 • Δωρεάν SSL Πιστοποιητικό για τη διασφάλιση δεδομένων πελατών & να αυξηθεί το site στις ταξινομήσεις SEO.
Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ για το project σας; Δείτε τα τελευταίας τεχνολογίας, πακέτα φιλοξενίας Cloud.

Το γνωρίζατε; Περιλαμβάνονται προσωπικά δωρεάν domain στα ετήσια πακέτα Προνομιακής & Επαγγελματικής φιλοξενίας!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Στιγμιαία ζωντανή υποστήριξη 24/7Στιγμιαία ζωντανή υποστήριξη 24/7

Ασφαλείς πληρωμέςΑσφαλείς πληρωμές

Δοκιμάστε μας για 30 ημέρες χωρίς ρίσκο!30 ημέρες δοκιμή χωρίς-ρίσκο!

Είμαστε Γρήγοροι. Είναι Γεγονός.

Στατιστικά ταχύτητας της Hostinger

Ο χρόνος απόκρισης είναι 219 ms. Η γρηγορότερη ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας.

SiteGround στατιστικά ταχύτητας

Ο μέσος χρόνος απόκρισης είναι640 ms.

Ήδη φιλοξενείτε WordPress κάπου αλλού;

Ενώ άλλοι πάροχοι φιλοξενίας χρεώνουν πολύ για μεταφορές τοποθεσίας, οι πράκτορές μας για την επιτυχία των πελατών θα το κάνουν δωρεάν!

Γιατί Φιλοξενία WordPress;

Γιατί WordPress;

Το WordPress είναι μια πλατφόρμα που εμπιστεύεται το 28% του συνόλου του Διαδικτύου και για έναν καλό λόγο. Λειτουργεί ως ένα απλό σημείο εισόδου στους κατασκευαστές ιστοσελίδων για πρώτη φορά και είναι εξαιρετικά ευέλικτο για έμπειρους προγραμματιστές. Με χιλιάδες plugins, πρότυπα και την ικανότητα να διαχειρίζεστε όλο το περιεχόμενό σας σε μια απλή διεπαφή, γιατί να κοιτάξετε οπουδήποτε αλλού; Ρυθμίστε το WordPress στον Hostinger σήμερα.

Πολλαπλές χρήσεις

Το WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τα πάντα από μια σελίδα προορισμού σε μια πλήρως λειτουργική κοινότητα μελών. Χρησιμοποιώντας το WordPress, μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενο, τη διάταξη και τη λειτουργικότητα του δικτυακού σας τόπου - όλα από μια απλή περιοχή του πίνακα ελέγχου. Ο κόσμος είναι το WordPress σας.

Εύκολη εκμάθηση

Είτε είστε επαγγελματίας προγραμματιστής ή ένας αρχάριος στον κόσμο των ιστοσελίδων και της κωδικοποίησης, το WordPress σας έχει καλύψει.Το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο, το WordPress έρχεται επίσης με tutorials, walkthroughs και οδηγούς ανάπτυξης για να βεβαιωθείτε ότι δεν μένετε ποτέ στο σκοτάδι.

Πολύ περισσότερο

Με απαράμιλους καταλόγους plugins, add-ons, widgets, templates και θέματα, το WordPress είναι η τέλεια παιδική χαρά για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη τομέα που επιθυμεί να προσαρμόσει την εμφάνιση και την αίσθηση του online χώρου τους. Περισσότερο από αυτό, το WordPress είναι φιλικό προς το SEO και έχει όλα όσα χρειάζεστε για να βρείτε και να εγκαταστήσετε στο διαδίκτυο.

φιλοξενία WordPress:Συχνές Ερωτήσεις(FAQ)

Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία του WordPress και του WordPress.

Το WordPress είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο ανοιχτού κώδικα που μπορεί να εγκατασταθεί στον διακομιστή ιστού σας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιστότοπο, την κοινότητα, το blog ή ένα δίκτυο. Είναι γραμμένο σε PHP και θεωρείται ευρέως ως το απλούστερο, αλλά το πιο αποδοτικό και ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που υπάρχει σήμερα. Το WordPress χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες Fortune 500 και άλλα γνωστά blogs όπως το TechCrunch και το Mashable. Με ένα πλήθος από δωρεάν μαθήματα, θέματα, plugins και επεκτάσεις διαθέσιμες, WordPress είναι εξίσου επωφελής για αρχάριους και εμπειρογνώμονες ανάπτυξης.

Το WordPress αρχικά ξεκίνησε ως εργαλείο blogging, αλλά εδώ και πολύ καιρό, χρησιμοποιείται για την εξουσία μερικά από τα πιο περίπλοκα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, κοινότητες, blogs και δίκτυα. Μπορείτε να δημιουργήσετε κυριολεκτικά οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας στο WordPress. Βρίσκοντας από ένα προσωπικό ενημερωτικό ιστολόγιο σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικών επιχειρήσεων, από έναν πίνακα θέσεων εργασίας έως έναν ιστότοπο ερωτήσεων και απαντήσεων, από ιστότοπους χαρτοφυλακίων σε διαδικτυακές κοινότητες και από ιστότοπους wiki έως εξειδικευμένους ιστότοπους θυγατρικών.

Αυτό που κάνει τη φιλοξενία του WordPress να διαφέρει από την τακτική φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η αποδοτικότητα, οι επιδόσεις και οι πόροι. Ο Hostinger παρέχει πακέτα φιλοξενίας που έχουν βελτιστοποιηθεί για φιλοξενία του WordPress. Με τις εξελιγμένες πλατφόρμες μας, θα έχετε συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως το WP-CLI, το GIT και το SSH ενσωματωμένα στην ιστοσελίδα σας. Η εγκατάσταση του WordPress στους διακομιστές φιλοξενίας μας είναι κυριολεκτικά μόλις ένα κλικ μακριά. Με τα προεγκατεστημένα plug-ins caching του WordPress, η ταχύτητα και η απόδοση της ιστοσελίδας σας θα είναι απλά λαμπρό!

Δεν θέλουμε να καυχηθούμε, αλλά σε αντίθεση με άλλες εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, κάνουμε την εγκατάσταση του WordPress στον Hostinger όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Είναι απλά ένα κλικ μακριά. Ναι - κυριολεκτικά - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης 1-κλικ για να εγκαταστήσετε πλήρως το WordPress στην πλατφόρμα φιλοξενίας (με όλες τις απαραίτητες διαμορφώσεις) με ένα μόνο κλικ και μέσα σε λίγα λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σύνδεσμο www.examplewebsite.com/wp-admin (απλά τοποθετήστε το δικό σας domain name εκεί) για να αποκτήσετε πρόσβαση στην περιοχή διαχείρισης του WordPress και να ξεκινήσετε.

Σίγουρα, ναι! Το μόνο που θα χρειαστείτε για να μεταφέρετε το WordPress webiste στον Hostinger είναι ένα κλικ! Η όλη διαδικασία μετανάστευσης θα είναι απρόσκοπτη, γρήγορη και δεν θα χρειαστεί να κάνετε καμία προσπάθεια. Εάν, ωστόσο, αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την έμπειρη ομάδα μας και με μεγάλη επιτυχία. Θα φροντίσουν να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να σας βοηθήσουν στη διαδικασία μετάβασης WordPress και να απαντήσετε σε τυχόν απορίες που θα έχετε.

Όχι, δεν είναι. Εμείς, στην Hostinger, είμαστε υπερήφανοι που πάντα φροντίζουμε να διατηρούμε τα πάντα ενημερωμένα. Η ίδια έκδοση που μπορείτε να βρείτε στο WordPress.org θα είναι διαθέσιμη σε εσάς στη φιλοξενία σας με τον Hostinger. Οι χρήστες μας μπορούν να ενεργοποιήσουν τις αυτόματες ενημερώσεις μέσω του αυτόματου προγράμματος εγκατάστασης και να ενημερώσουν το WordPress αυτόματα κάθε φορά που ξεκινάει μια νέα έκδοση. Δεν υπάρχουν απολύτως περιορισμοί στους χρήστες μας. είστε ελεύθεροι να εγκαταστήσετε όσα θέματα και plugins θέλετε, να προσαρμόσετε το site σας στο WordPress ωστόσο επιθυμείτε και να έχετε πρόσβαση στα βασικά αρχεία WordPress επίσης.

Μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά ότι ο Hostinger είναι ένα πολύ ασφαλές web hosting. Χρησιμοποιούμε το BitNinja για να εξασφαλίσουμε τους διακομιστές μας και είναι ένας κορυφαίος πάροχος ασφάλειας διακομιστή. Διαθέτει λειτουργίες ανίχνευσης και απομάκρυνσης κακόβουλου λογισμικού μαζί με ανίχνευση εισβολών και προστασία από τις πιο εξελιγμένες (D) DoS επιθέσεις. Η ικανότητα συλλογικής νοημοσύνης του BitNinja επιτρέπει επίσης να συγκεντρώνεται και να σχηματίζει ισχυρή πίστη ενάντια σε οποιαδήποτε επίθεση σε όλους τους προστατευόμενους διακομιστές. Επίσης, η χρήση θυρών θυρών και web honeypots διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στην πρόληψη των θανατηφόρων επιθέσεων. Εν ολίγοις, η ασφάλεια θα πρέπει να είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες σας όταν επιλέγετε τον Hostinger.

Ετοιμος να ξεκινήσεις;

Το WordPress είναι απλό στη χρήση και ακόμα πιο εύκολο να συνδεθείτε όταν επιλέγετε να φιλοξενήσετε το WordPress με τον Hostinger. Με μια δωρεάν 30ήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων, 24/7 υποστήριξη πελατών και εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ξεκινήσουμε μαζί μας. Συνεχίστε, ξεκινήστε το WordPress με τον Hostinger σήμερα!

Πληρώστε για αληθινές τεχνολογίες φιλοξενίας ιστοσελίδας, όχι για μάρκετινγκ!

Σταματήστε να πληρώνετε επιπλέον χρήματα για το μάρκετινγκ. Πληρώστε μόνο για το προϊόν. Εξοικονομήστε έξυπνα, συμβαδίστε με οικονομική φιλοξενία ιστοσελίδας χωρίς να χάσετε την κορυφαία ποιότητα! Οι υψηλές τιμές δεν σημαίνουν και υψηλή ποιότητα.

29,659,751

Πελάτες ήδη εξοικονομούν

10,000+

Καινούριοι πελάτες καθημερινά

24,894,152

Ιστοσελίδες

Ξεκινήστε να εξοικονομείτε τώρα!

Όλα-σε-ένα φιλοξενία ιστοσελίδας & domain name από

0
80
/μήνα
 • Εύχρηστος Κατασκευαστής Ιστοσελίδας
 • 99.9% Εγγύηση Uptime
 • 24/7 Ζωντανή Υποστήριξη
 • Πανίσχυρος Πίνακας Ελέγχου
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών
Προσφορά περιορισμένου χρόνου!
Από
0
80
/μήνα
Εξοικονομήστε 90%
Ξεκινήστε