image description

VPS βασισμένα σε cloud

Τα VPS περιλαμβάνουν μια υποδομή βασισμένη σε cloud, καθημερινά πλήρη αντίγραφα ασφαλείας, εύχρηστος πίνακας ελέγχου και βασική διαχείριση.

image description

Αποκλειστικοί Πόροι

Αν θέλετε αποκλειστικούς πόρους του server, εάν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένο λογισμικό που δεν υποστηρίζεται από τα κοινά πακέτα φιλοξενίας μας ή αν έχετε μια πολύ ενεργή ιστοσελίδα, η υπηρεσία VPS μας θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

image description

Οι καλύτερες τιμές στην αγορά

Η πιο προσιτή προνομιακή φιλοξενία VPS στο διαδίκτυο! Μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς επιπλέον κόστος. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό σύστημα και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα χωρίς περιορισμούς.

Φιλοξενία VPS σύμφωνα με το Budget & τις Ανάγκες σας

Είναι εγγυημένο ότι θα έχετε την καλύτερη υπηρεσία VPS στην αγορά!

Διαλέξτε το κατάλληλο πακέτο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

image description
Πλάνο 1
6,99€
Πλάνο 2
13,99€
Πλάνο 3
20,99€
Πλάνο 4
27,99€
Πλάνο 5
41,99€
Πλάνο 6
55,99€
RAM
Αυτή είναι η μνήμη (RAM) που αναλογεί στο server σας. Οι πόροι είναι εγγυημένοι.
1 GB
2 GB
3 GB
4 GB
6 GB
8 GB
Επεκτάσιμη RAM
Μπορείτε να εγκαταστήστε περιόδους στις οποίες ο server σας χρειάζεται περισσότερη RAM από τον πίνακα ελέγχου. Ο server μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 2 φορές περισσότερη RAM.
2 GB
4 GB
6 GB
8 GB
12 GB
16 GB
CPU
To μέγεθος της δύναμης των CPU που είναι καταχωρημένα στο server σας. Ο server μπορεί να χρησιμοποιήσει από 2 έως 4 πυρήνες.
2.4 Ghz
4.8 Ghz
7.2 Ghz
9.6 Ghz
12.0 Ghz
14.4 Ghz
Χώρος στο Δίσκο
Αυτό είναι το μέγεθος του δίσκου που ανήκει στο server σας. Θα κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας από τα δεδομένα σας κάθε μέρα!
20 GB
40 GB
60 GB
80 GB
120 GB
160 GB
Bandwidth
Αυτό είναι το μέγεθος των δεδομένων που ο server σας μπορεί να μεταφέρει μέσω του Internet ανά μήνα. Η ταχύτητα της θύρας δικτύου είναι 100MB/s.
1000 GB
2000 GB
3000 GB
4000 GB
5000 GB
6000 GB
Αποκλειστική IP
We provide dedicated IPv4 IP address for your server.
Πλήρης Root Πρόσβαση
Θα πάρετε πρόσβαση root στο server σας και θα έχετε τη δυνατότητα να το ελέγξετε πλήρως μέσω SSH.
Ταχύτητα Δικτύου 100 MB/S
Κάθε server μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς περιορισμούς μια γραμμή σύνδεσης 100 MB/S.
Υποστήριξη IPv6
Servers support the latest generation of the Internet - IPv6.
Τιμή
Αυτή είναι η μηνιαία τιμή του VPS. Δεν υπάρχουν μακροχρόνια συμβόλαια, ο server μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.
6,99€/μήνα
13,99€/μήνα
20,99€/μήνα
27,99€/μήνα
41,99€/μήνα
55,99€/μήνα

Τα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας VPS μας

Η φιλοξενία VPS της Hostinger περιλαμβάνει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών.

image description

Πίνας Ελέγχου

Από τον custom πίνακα ελέγχου μας μπορείτε να εκτελέσετε μια ποικιλία εργασιών διαχείρισης: ενεργοποίηση / απενεργοποίηση, επανεκκίνηση, να εγκαταστήσετε νέο λειτουργικό σύστημα, αλλαγή του κωδικού πρόσβασης root, λήψη στατιστικών του server και σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τη χρήση των πόρων, έλεγχος γραφημάτων δικτύου, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αποκατάσταση , και πολλά άλλα.

image description

Intel SSD Disk Drive

Οι κόμβοι μας τροφοδοτούνται από τους επεξεργαστές της σειράς Intel Xeon E5-2600 που είναι 80% πιο γρήγοροι σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο επεξεργαστή Intel που έχει δημιουργηθεί. Βασιζόμαστε επίσης σε Intel SSD συστοιχίες μονάδας δίσκου που προστατεύονται από τεχνολογία RAID-10 και αυτό σας δίνει την απόλυτη ταχύτητα, έως και 500% υψηλότερη σε σύγκριση με κανονικές μονάδες δίσκου.

image description

Επαγγελματικά Αντίγραφα Ασφαλείας Δεδομένων

Τα αντίγραφα ασφαλείας σε επίπεδο επιχείρησης γίνεται εύκολη υπόθεση. Κατανοούμε ότι τα δεδομένα σας είναι το πιο ακριβό πράγμα για σας. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στιγμιότυπο του server σας που μπορεί να αποκατασταθεί ανά πάσα στιγμή με ένα μόνο κλικ από τον πίνακα ελέγχου.

image description

Ποικιλία Λειτουργικών Συστημάτων

Έχουμε αναπτύξει τη μεγαλύτερη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και web scripts στην αγορά. Τα πάντα από WordPress μέχρι Minecraft και OpenVPN είναι διαθέσιμα. Χρησιμοποιήστε τα, δοκιμάστε τα, παίξτε.

image description

Τελευταία τεχνολογία IPv6 & IPv4

Όλες τα VPS μας έρχονται με τα πιο πρόσφατα πρωτοκολλά IPv6 και IPv4. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλες οι σύγχρονες web-based τεχνολογίες, επεκτάσεις, scripts και οι μηχανισμοί θα λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα. Κάθε χρήστης VPS έχει αποκλειστικές IPv6 και IPv4 διευθύνσεις IP. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χαρτογράφησης IPv4 για να συνδέσετε το VPS σας μέσω custom port.

image description

Κορυφαίο hardware

Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με διπλούς επεξεργαστές της σειράς Intel Xeon E5-2600 Jaketown με 20 MB cache. Ποτέ δεν θα αποτύχετε με τη μηχανή VPS μας που έχει 128 GB μνήμης RAM. Και εκτός αυτού, η διαμόρφωση μας έχει cloud αποθήκευση με Intel SSD που προστατεύονται από RAID-10 για κορυφαία απόδοση. Καθένα από τα VPS μας, τεχνολογίας cloud computing, χρησιμοποιείται από περιορισμένο αριθμό χρηστών, ώστε να μην υπερφορτώνεται, και συνεπώς το VPS σας να έχει εγγυημένα αστραπιαίες ταχύτητες.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Βρείτε απαντήσεις σε κάποιες από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα VPS.

 • Τί είναι το cloud computing;

  Το cloud computing είναι ένα σύστημα όπου υπάρχουν πολλοί server που συνδέονται για να σας εξυπηρετήσουν. Φανταστείτε το cloud computing, όπως είναι σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Μπορείτε να έχετε ένα δωμάτιο με το μέγεθος και την ποσότητα που θέλετε. Εάν το δωμάτιο έχει υποστεί ζημιά, μπορείτε να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο ή ακόμα και σε άλλο κτίριο.

 • Τί είναι η φιλοξενία VPS (Virtual Private Server);

  Η φιλοξενία VPS είναι μια τεχνολογία εικονικοποίησης στην οποία ένας φυσικός server χωρίζεται σε πολλούς εικονικούς server, όπου ο καθένας έχει αποκλειστικούς πόρους και λειτουργικό σύστημα. Είναι σαν την ενοικίαση ενός δωματίου για τον εαυτό σας σε μια πολυκατοικία.

 • Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας Cloud VPS;

  Δεν θα μοιράζεστε πλέον τους πόρους του server με εκατοντάδες άλλους χρήστες όπως σε μια κοινή υπηρεσία φιλοξενίας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε και να εγκαταστήσετε λογισμικό στο VPS ακριβώς όπως σε ένα dedicated server. Είναι σαν ενοικίαση ενός dedicated server, αλλά σε πολύ πιο προσιτές τιμές. Και το πιο σημαντικό, ο server σας είναι πολύ πιο σταθερός, επειδή χρησιμοποιεί την τεχνολογία cloud.

 • Μπορώ να εγκαταστήσω διάφορα προγράμματα στο VPS μου;

  Μπορείτε να εγκαταστήσετε διάφορα λειτουργικά συστήματα και να τρέξετε εφαρμογές που υποστηρίζονται από αυτά. Δεν είναι εφικτό να εγκαταστήσετε Windows και εφαρμογές, διότι τα VPS μας είναι βασισμένα σε Linux.

 • Μπορώ να εγκαταστήσω έναν πινάκα ελέγχου στο VPS μου;

  Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν πίνακα ελέγχου όπως το cPanel, το Webuzo και άλλα. Λάβετε υπ'όψη ότι κάποια από αυτά τα προγράμματα μπορεί να απαιτούν την αγορά μιας άδειας.

 • Μπορώ να αναβαθμίσω τα VPS πακέτα μου;

  Ναι, μπορείτε να αναβαθμίσετε οποιαδήποτε στιγμή το πακέτο VPS σας μέσα από τον πίνακα ελέγχου του server σας, χωρίς κόστος αναβάθμισης. Η ενεργή περίοδος του λογαριασμού VPS σας ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με το επίπεδο της αναβάθμισης που κάνετε.

 • Τί είδους βοήθεια θα λάβω;

  Προσφέρουμε υπηρεσίες Unmanaged VPS. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιο λογισμικό που μπορεί να χρειαστεί, δεν είναι διαθέσιμες στο λειτουργικό σύστημα, θα χρειαστεί να το εγκαταστήσετε και να το ρυθμίσετε μόνοι σας μέσω της γραμμής εντολών yum / linux. Ωστόσο, η τεχνική ομάδα μας παρακολουθεί τους server σας 24/7 όσο αφορά το hardware και παρεμβολές DDoS.

image description

99.9% εγγυημένο Uptime

Δουλεύουμε 24 ώρες το 24ώρο για να παρακολουθούμε το hardware και τυχόν DDoS στον server, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας.

Δοκιμαστε το τωρα
image description

Υποστήριξη 24/7/365

Διορθώστε τα προβλήματά σας σε χρόνο μηδέν με την Τεχνική Υποστήριξη μας 24/7, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Είναι εγγυημένο ότι θα έχετε την καλύτερη υπηρεσία VPS στην αγορά!

Με τη Hostinger μπορείτε να πάρετε περισσότερα για λιγότερο. Αποκτήστε περισσότερη μνήμη RAM όταν χρειάζεται με το SWAP. Αυτό θα επιτρέψει στα cron jobs σας και άλλες απαιτητικές εργασίες να τελειώσουν πιο γρήγορα. Το VPS σας είναι εγγυημένο ότι θα φτάσει την ταχύτητα του φωτός!

 • php
 • my sql
 • intel
 • cloudlinux
 • nginx
 • cloudflare
 • wordpress