Φιλοξενία WooCommerce

Φτιάξτε ένα κατάστημα βασισμένο σε WordPress σε προσαρμοσμένους servers για την απόλυτη απόδοση του WooCommerce.

check_circle

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας σας για WooCommerce

Απλό Web Hosting

7,99€
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα
 • 1 Ιστοσελίδα
 • 1 Δωρεάν Επαγγελματικό mailbox για 6 μήνες!
 • 100 GB Εύρος Ζώνης
 • 1X WooCommerce Optimized Speed
Δημοφιλέστερο

Προνομιακό Web Hosting

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα
 • 100 Ιστοσελίδες
 • 1 Δωρεάν Επαγγελματικό mailbox για 6 μήνες!
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Εβδομαδιαία Αντίγραφα Ασφαλείας
 • 2X WooCommerce Optimized Speed

Επαγγελματικό Web Hosting

15,95€
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα
 • Όλα τα πλεονεκτήματα του Προνομιακού
 • Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας
 • Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • 4X WooCommerce Optimized Speed

Το γνωρίζατε; Περιλαμβάνονται προσωπικά δωρεάν domain στα ετήσια πακέτα Προνομιακής & Επαγγελματικής φιλοξενίας!

Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ; Δοκιμάστε τη λύση του Cloud Hosting

Κάντε πωλήσεις ευκολότερα με την Hostinger

Για κάθε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ο χρόνος είναι το σημαντικότερο. Εξασφαλίστε υψηλής ταχύτητας και απόδοση για το κατάστημά με την Hostinger. Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε!

live_help

Τεχνική Υποστήριξη 24/7

Η προσωπική σας τεχνική ομάδα θα φροντίσει όλες σας οι ερωτήσεις και όλα τα αιτήματα σας να εκπληρωθούν. Πάρτε άμεση βοήθεια, είτε μέρα, είτε νύχτα, 24/7/365!

dns

Servers φτιαγμένοι για Επιχειρήσεις

Από την τελευταία έκδοση PHP μέχρι το HTTP/2, οι servers μας χρησιμοποιούν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες για κορυφαία απόδοση.

thumb_up

Δωρεάν Κατοχύρωση Domain

Κάθε κατάστημα χρειάζεται ένα φοβερό όνομα. Πάρτε το δωρεάν στην Hostinger! Με μια παραγγελία 12 μηνών, μπορείτε να διαλέξετε .com; .net; .xyz και πολλά άλλα!

Γιατί να διαλέξετε WooCommerce για το κατάστημά σας;

Το WordPress είναι μια πλατφόρμα που ενεργοποιεί εκατομμύρια webmasters να δημιουργήσουν οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας χωρίς κάποια γνώση κωδικοποίησης. Και το project του WooCommerce το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Ανοίγει την πόρτα του ηλεκτρονικού εμπορίου για αμέτρητες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις και καταστήματα!

 icon

check_circleΕυέλικτη και προσαρμόσιμη

Μια τεράστια βιβλιοθήκη με δωρεάν plugins και θέματα θα σας επιτρέψουν να στήσετε την τέλεια πλατφόρμα για αγορές. Ενσωματώστε νέα εργαλεία, χαρακτηριστικά και πύλες πληρωμών στο άψε σβήσε!

check_circleΕστιασμένη στο SEO

Η σωστή βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης διασφαλίζει ότι το κατάστημά σας είναι ορατό στον ιστό. Με την απλότητα του WordPress, θα έχετε όλα τα εργαλεία για να πάτε το SEO σας στο επόμενο επίπεδο.

check_circleΕύκολη Διαχείριση

Ο πρωτοποριακός πίνακας εργαλείων του WordPress κάνει τη διαχείριση καταστημάτων WooCommerce πανεύκολη. Μπορείτε να προσθέστε εύκολα νέα προϊόντα, υπηρεσίες, εκπτώσεις και να ενισχύστε τις πωλήσεις σας!

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με WooCommerce σήμερα

3 απλά βήματα. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την online επιχείρησή σας!

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας σας

First step

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας σας

Επιλέξτε το πακέτο που θέλετε και προχωρήστε στην αγορά του χωρίς φόβο. Συμπεριλαμβάνεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών!

Στήστε το κατάστημά σας

Second step

Στήστε το κατάστημά σας

Εγκαταστήστε το WordPress με 1 click και ξεκινήστε να χτίζετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με WooCommerce.

Κάντε πωλήσεις!

Third step

Κάντε πωλήσεις!

Και εκεί είναι που ξεκινάει το καλό! Πουλήστε, επενδύστε, αναπτυχθείτε, επαναλάβετε!

Everything you need

Χαρακτηριστικά που θα φέρουν το κατάστημά σας στην κορυφή!

Η δουλειά μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Συνεπώς, έχουμε τελειοποιήσει την πλατφόρμα φιλοξενίας μας με ένα σύνολο σημαντικών χαρακτηριστικών που θα κάνουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος!

tune

Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε ένα μέρος. Διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, τα emails και τις ρυθμίσεις σας με μέγιστη απόδοση!

update

Ενισχυτής Cache

Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με τρομερές ταχύτητες στις σελίδες σας. Εκμεταλλευτείτε έναν μηχανισμό caching πολλών επιπέδων και βιώστε την αληθινή ταχύτητα.

https

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Κάντε τους επισκέπτες σας να νιώθουν ασφαλείς. Τα επαγγελματικά πακέτα άνω των 12 μηνών συμπεριλαμβάνουν 1 lifetime SSL το οποίο θα ενισχύσει το SEO και την εμπιστοσύνη σας!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Ενσωμάτωση CloudFlare

Ενσωματώστε εύκολα το CloudFlare για ένα επιπλέον επίπεδο ταχύτητας και προστασίας. Συμπεριλαμβάνονται προστασία DDoS, WAF, και ένα παγκόσμιο CDN!

people

Διαχειριστής Πρόσβασης

Δουλεύετε με πολλούς ανθρώπους; Κρατήστε τα στοιχεία σας κρυφά και συνεργαστείτε εύκολα χρησιμοποιώντας τον διαχειριστή πρόσβασης!

trending_up

Χώρος για ανάπτυξη

Εάν το WooCommerce κατάστημά σας χρειαστεί περισσότερη δύναμη, θα υπάρχει πάντα μια λύση. Αναβαθμίστε χωρίς προβλήματα και ξεχάστε όλα τα όρια!

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για τη Φιλοξενία WooCommerce

Οι απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την φιλοξενία WooCommerce

Το WooCommerce είναι μια εντελώς δωρεάν επέκταση WordPress (plugin) κατάλληλη τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα projects. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει τόσο φυσικά όσο και ψηφιακά προϊόντα. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι δεν απαιτείται γνώση κωδικοποίησης ή προγραμματισμού! Αλλά αν ο κώδικας είναι φίλος σας, τότε θα μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα.
Το WooCommerce είναι διαθέσιμο στο επίσημο repository του WordPress, οπότε το στήσιμό του θα απαιτήσει ελάχιστη προσπάθεια. Μόλις το εγκαταστήσετε, θα εμφανιστούν στον πίνακα ελέγχου σας μερικές νέες ενότητες. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε διάφορες παραμέτρους, να προσθέσετε προϊόντα και να διαχειριστείτε το υπάρχον περιεχόμενο. Με λίγα λόγια, το plugin λειτουργεί ως επέκταση σε υπάρχουσα ιστοσελίδα του WordPress.
Αυτό είναι το καλύτερο μέρος - είναι εντελώς δωρεάν! Παρόλο που υπάρχουν premium θέματα και επί πληρωμή plugins που προσφέρουν περισσότερες μοναδικές λειτουργίες, δεν απαιτείται επιπλέον κόστος για την εγκατάσταση και τη χρήση του WooCommerce. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η φιλοξενία, και από τη στιγμή που είστε εδώ στην Hostinger, το μέρος αυτό έχει ήδη καλυφθεί!
Η φιλοξενία WooCommerce είναι μια λύση που εξασφαλίζει εξαιρετική ταχύτητα και απόδοση για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που υποστηρίζεται από το WordPress. Με προσαρμοσμένους servers και μια ομάδα διαχειριστών να τους παρακολουθεί όλο το εικοσιτετράωρο, θα έχετε το τέλειο περιβάλλον για να δημιουργήσετε ένα γρήγορο και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι απλό με την Hostinger!
Φυσικά! Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια για να μεταφέρετε τη WooCommerce ιστοσελίδα σας στην πλατφόρμα φιλοξενίας μας, θα είμαστε εκεί 24/7. Επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξής μας οποιαδήποτε στιγμή και θα σας βοηθήσουμε να βάλετε μπρος την επιχείρησή σας!
Η επιλογή της καλύτερης πλατφόρμας φιλοξενίας WooCoomerce θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και τις ανάγκες του καταστήματός σας. Αν μόλις ξεκινάτε, η κοινή φιλοξενία (shared) θα είναι υπεραρκετή για αρχή, να αναπτυχθείτε και να πετύχετε. Και αν μεγαλώσετε τόσο πολύ που χρειάζεστε νέα κατοικία, η business φιλοξενία μας είναι η ιδανική επιλογή για μεγάλα καταστήματα με πολλούς μοναδικούς επισκέπτες!
closelogo

Black Friday
Προσφορές

 • check 99,9% Διαθεσιμότητα
 • check Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • check 24/7 Ζωντανή Υποστήριξη
 • check 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Ξεκινήστε

Έως Και

90

%

OFF

Προσφορά Black Friday: Web Hosting Από 0,80€ /Μήνας!
Δείτε Όλες Τις Προσφορές
×