Προσφορά περιορισμένου χρονικού διαστήματος - από 0,80€/μήνα
00
ΗΜΕΡΕΣ
17
ΩΡΕΣ
19
ΛΕΠΤΑ
37
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
Ξεκινήστε
×
Λογότυπο φιλοξενίας WooCommerce

Φιλοξενία WooCommerce

Φτιάξτε ένα κατάστημα βασισμένο σε WordPress σε προσαρμοσμένους servers για την απόλυτη απόδοση του WooCommerce.
Ξεκινήστε τώρα
 • Εγγυημένο Uptime 99.9%
 • Εξαιρετική απόδοση ταχύτητας
 • Αρίστη Υποστήριξη μέσω Chat
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30-ημερών

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας σας για WooCommerce

Μονή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

7,99€
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα
 • 1 Ιστοσελίδα
 • 1 Λογαριασμός Email
 • 100 GB Εύρος Ζώνης
 • 1X WooCommerce Optimized Speed
Δημοφιλέστερο

Προνομιακή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα
 • Απεριόριστο° Αριθμό Ιστοτόπων
 • Απεριόριστοι* Λογαριασμοί Email
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Εβδομαδιαία Αντίγραφα Ασφαλείας
 • 2X WooCommerce Optimized Speed

Επαγγελματική Φιλοξενία Ιστοσελίδας

15,95€
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα
 • Όλα τα προνόμια από το Προνομιακό
 • Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας
 • Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • 4X WooCommerce Optimized Speed
Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ για το project σας; Δείτε τα τελευταίας τεχνολογίας, πακέτα φιλοξενίας Cloud.

Το γνωρίζατε; Περιλαμβάνονται προσωπικά δωρεάν domain στα ετήσια πακέτα Προνομιακής & Επαγγελματικής φιλοξενίας!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Κάντε πωλήσεις ευκολότερα με την Hostinger

Για κάθε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ο χρόνος είναι το σημαντικότερο. Εξασφαλίστε υψηλής ταχύτητας και απόδοση για το κατάστημά με την Hostinger. Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε!

Τεχνική Υποστήριξη 24/7

Η προσωπική σας τεχνική ομάδα θα φροντίσει όλες σας οι ερωτήσεις και όλα τα αιτήματα σας να εκπληρωθούν. Πάρτε άμεση βοήθεια, είτε μέρα, είτε νύχτα, 24/7/365!

Servers φτιαγμένοι για Επιχειρήσεις

Από την τελευταία έκδοση PHP μέχρι το HTTP/2, οι servers μας χρησιμοποιούν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες για κορυφαία απόδοση.

Δωρεάν Κατοχύρωση Domain

Κάθε κατάστημα χρειάζεται ένα φοβερό όνομα. Πάρτε το δωρεάν στην Hostinger! Με μια παραγγελία 12 μηνών, μπορείτε να διαλέξετε .com; .net; .xyz και πολλά άλλα!

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με WooCommerce σήμερα

3 απλά βήματα. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την online επιχείρησή σας!

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας σας

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας σας

Επιλέξτε το πακέτο που θέλετε και προχωρήστε στην αγορά του χωρίς φόβο. Συμπεριλαμβάνεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών!

Στήστε το κατάστημά σας

Στήστε το κατάστημά σας

Εγκαταστήστε το WordPress με 1 click και ξεκινήστε να χτίζετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με WooCommerce.

Κάντε πωλήσεις!

Κάντε πωλήσεις!

Και εκεί είναι που ξεκινάει το καλό! Πουλήστε, επενδύστε, αναπτυχθείτε, επαναλάβετε!

Γιατί να διαλέξετε WooCommerce για το κατάστημά σας;

Γιατί να διαλέξετε WooCommerce για το κατάστημά σας;

Το WordPress είναι μια πλατφόρμα που ενεργοποιεί εκατομμύρια webmasters να δημιουργήσουν οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας χωρίς κάποια γνώση κωδικοποίησης. Και το project του WooCommerce το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Ανοίγει την πόρτα του ηλεκτρονικού εμπορίου για αμέτρητες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις και καταστήματα!

Ευέλικτη και προσαρμόσιμη

Μια τεράστια βιβλιοθήκη με δωρεάν plugins και θέματα θα σας επιτρέψουν να στήσετε την τέλεια πλατφόρμα για αγορές. Ενσωματώστε νέα εργαλεία, χαρακτηριστικά και πύλες πληρωμών στο άψε σβήσε!

Εστιασμένη στο SEO

Η σωστή βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης διασφαλίζει ότι το κατάστημά σας είναι ορατό στον ιστό. Με την απλότητα του WordPress, θα έχετε όλα τα εργαλεία για να πάτε το SEO σας στο επόμενο επίπεδο.

Εύκολη Διαχείριση

Ο πρωτοποριακός πίνακας εργαλείων του WordPress κάνει τη διαχείριση καταστημάτων WooCommerce πανεύκολη. Μπορείτε να προσθέστε εύκολα νέα προϊόντα, υπηρεσίες, εκπτώσεις και να ενισχύστε τις πωλήσεις σας!

Χαρακτηριστικά που θα φέρουν το κατάστημά σας στην κορυφή!

Η δουλειά μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Συνεπώς, έχουμε τελειοποιήσει την πλατφόρμα φιλοξενίας μας με ένα σύνολο σημαντικών χαρακτηριστικών που θα κάνουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος!

Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε ένα μέρος. Διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, τα emails και τις ρυθμίσεις σας με μέγιστη απόδοση!

Ενισχυτής Cache

Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με τρομερές ταχύτητες στις σελίδες σας. Εκμεταλλευτείτε έναν μηχανισμό caching πολλών επιπέδων και βιώστε την αληθινή ταχύτητα.

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Κάντε τους επισκέπτες σας να νιώθουν ασφαλείς. Τα επαγγελματικά πακέτα άνω των 12 μηνών συμπεριλαμβάνουν 1 lifetime SSL το οποίο θα ενισχύσει το SEO και την εμπιστοσύνη σας!

Ενσωμάτωση CloudFlare

Ενσωματώστε εύκολα το CloudFlare για ένα επιπλέον επίπεδο ταχύτητας και προστασίας. Συμπεριλαμβάνονται προστασία DDoS, WAF, και ένα παγκόσμιο CDN!

Διαχειριστής Πρόσβασης

Δουλεύετε με πολλούς ανθρώπους; Κρατήστε τα στοιχεία σας κρυφά και συνεργαστείτε εύκολα χρησιμοποιώντας τον διαχειριστή πρόσβασης!

Χώρος για ανάπτυξη

Εάν το WooCommerce κατάστημά σας χρειαστεί περισσότερη δύναμη, θα υπάρχει πάντα μια λύση. Αναβαθμίστε χωρίς προβλήματα και ξεχάστε όλα τα όρια!

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για τη Φιλοξενία WooCommerce

Οι απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την φιλοξενία WooCommerce

Το WooCommerce είναι μια εντελώς δωρεάν επέκταση WordPress (plugin) κατάλληλη τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα projects. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει τόσο φυσικά όσο και ψηφιακά προϊόντα. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι δεν απαιτείται γνώση κωδικοποίησης ή προγραμματισμού! Αλλά αν ο κώδικας είναι φίλος σας, τότε θα μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα.

Το WooCommerce είναι διαθέσιμο στο επίσημο repository του WordPress, οπότε το στήσιμό του θα απαιτήσει ελάχιστη προσπάθεια. Μόλις το εγκαταστήσετε, θα εμφανιστούν στον πίνακα ελέγχου σας μερικές νέες ενότητες. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε διάφορες παραμέτρους, να προσθέσετε προϊόντα και να διαχειριστείτε το υπάρχον περιεχόμενο. Με λίγα λόγια, το plugin λειτουργεί ως επέκταση σε υπάρχουσα ιστοσελίδα του WordPress.

Αυτό είναι το καλύτερο μέρος - είναι εντελώς δωρεάν! Παρόλο που υπάρχουν premium θέματα και επί πληρωμή plugins που προσφέρουν περισσότερες μοναδικές λειτουργίες, δεν απαιτείται επιπλέον κόστος για την εγκατάσταση και τη χρήση του WooCommerce. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η φιλοξενία, και από τη στιγμή που είστε εδώ στην Hostinger, το μέρος αυτό έχει ήδη καλυφθεί!

Η φιλοξενία WooCommerce είναι μια λύση που εξασφαλίζει εξαιρετική ταχύτητα και απόδοση για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που υποστηρίζεται από το WordPress. Με προσαρμοσμένους servers και μια ομάδα διαχειριστών να τους παρακολουθεί όλο το εικοσιτετράωρο, θα έχετε το τέλειο περιβάλλον για να δημιουργήσετε ένα γρήγορο και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι απλό με την Hostinger!

Φυσικά! Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια για να μεταφέρετε τη WooCommerce ιστοσελίδα σας στην πλατφόρμα φιλοξενίας μας, θα είμαστε εκεί 24/7. Επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξής μας οποιαδήποτε στιγμή και θα σας βοηθήσουμε να βάλετε μπρος την επιχείρησή σας!

Η επιλογή της καλύτερης πλατφόρμας φιλοξενίας WooCoomerce θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και τις ανάγκες του καταστήματός σας. Αν μόλις ξεκινάτε, η κοινή φιλοξενία (shared) θα είναι υπεραρκετή για αρχή, να αναπτυχθείτε και να πετύχετε. Και αν μεγαλώσετε τόσο πολύ που χρειάζεστε νέα κατοικία, η business φιλοξενία μας είναι η ιδανική επιλογή για μεγάλα καταστήματα με πολλούς μοναδικούς επισκέπτες!

Ξεκινήστε να εξοικονομείτε τώρα!

Όλα-σε-ένα φιλοξενία ιστοσελίδας & domain name από

0
80
/μήνα
 • Εύχρηστος Κατασκευαστής Ιστοσελίδας
 • 99.9% Εγγύηση Uptime
 • 24/7 Ζωντανή Υποστήριξη
 • Πανίσχυρος Πίνακας Ελέγχου
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών
Προσφορά περιορισμένου χρόνου!
Από
0
80
/μήνα
Εξοικονομήστε 90%
Ξεκινήστε