Κορυφαίο WooCommerce Hosting

Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με WordPress σε server ειδικά δημιουργημένους για κορυφαίες επιδόσεις του WooCommerce.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Επιλέξτε το πακέτο hosting για WooCommerce

Το ξέρατε; Όλα τα ετήσια πλάνα WooCommerce περιλαμβάνουν προσωπικά δωρεάν domains και δωρεάν πιστοποιητικά SSL!

Όροι πληρωμής

Κάντε τις πωλήσεις ευκολότερες με την Hostinger

Για κάθε κατάστημα WooCommerce, ο χρόνος είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Εξασφαλίστε υψηλές επιδόσεις στο καλάθι αγορών και πολλές πωλήσεις με τη Hostinger. Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε!

Κορυφαίο WooCommerce Hosting
Τεχνική υποστήριξη 24/7

Τεχνική υποστήριξη 24/7

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας φροντίζει να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και τα αιτήματα σας. Λάβετε άμεση βοήθεια για την WooCommerce ιστοσελίδα σας, 24/7/365.

Αξιόπιστοι servers

Αξιόπιστοι servers

Από την πιο πρόσφατη έκδοση PHP έως το HTTP/2, οι servers μας είναι εξοπλισμένοι με τις τελευταίες τεχνολογίες για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Δωρεάν καταχώριση domain

Δωρεάν καταχώριση domain

Κάθε κατάστημα χρειάζεται ένα φοβερό όνομα. Με ένα πλάνο 12 μηνών, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των .com, .net, .xyz και άλλες καταλήξεις domain δωρεάν.

Γιατί να επιλέξετε το WooCommerce για το κατάστημά σας;

Το WordPress είναι μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου να δημιουργήσουν κάθε είδους ιστοσελίδα χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού. Και το WooCommerce το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, ανοίγοντας την πόρτα του ηλεκτρονικού εμπορίου για αμέτρητες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις και καταστήματα.

Κορυφαίο WooCommerce Hosting
Ευέλικτο και προσαρμόσιμο

Ευέλικτο και προσαρμόσιμο

Μια τεράστια βιβλιοθήκη από δωρεάν πρόσθετα και θέματα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την τέλεια πλατφόρμα αγορών. Δοκιμάστε νέα εργαλεία, χαρακτηριστικά και τρόπους πληρωμών στο λεπτό. Δεν είστε σίγουροι για το πώς θα φαίνονται στην ιστοσελίδα σας; Χρησιμοποιήστε ένα δοκιμαστικό περιβάλλον για να το διαπιστώσετε.

Εστιασμένο στο SEO

Εστιασμένο στο SEO

Η σωστή βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης εξασφαλίζει ότι το κατάστημά σας θα εμφανίζεται στο ίντερνετ. Με την απλότητα του WordPress, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων θα έχουν όλα τα εργαλεία για να οδηγήσουν το SEO τους στο επόμενο επίπεδο.

Εύκολη διαχείριση

Εύκολη διαχείριση

Το διαισθητικό μενού διαχείρισης του WordPress κάνει τη διαχείριση του καταστήματος WooCommerce έναν περίπατο στο πάρκο. Προσθέστε εύκολα νέα προϊόντα, υπηρεσίες και εκπτώσεις για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στο WooCommerce σήμερα

Τρία απλά βήματα. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την online επιχείρησή σας!

Διαλέξτε το πακέτο hosting σας

Διαλέξτε το πακέτο hosting σας

Επιλέξτε τη λύση WooCommerce και προχωρήστε στο ταμείο. Μην ανησυχείτε αν αλλάξετε γνώμη - περιλαμβάνεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ρυθμίστε το κατάστημά σας

Ρυθμίστε το κατάστημά σας

Εγκαταστήστε το WordPress με 1 κλικ και ξεκινήστε να δημιουργείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το WooCommerce.

Πραγματοποιήστε πωλήσεις

Πραγματοποιήστε πωλήσεις

Και έτσι ξεκινά η διαδικτυακή σας επιχείρησή. Πουλήστε, επενδύστε, αναπτυχθείτε, και ξανά από την αρχή!

Χαρακτηριστικά που θα φέρουν το κατάστημά σας στην κορυφή

Η δουλειά μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Έτσι, έχουμε τελειοποιήσει την πλατφόρμα web hosting μας με τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Κορυφαίο WooCommerce Hosting
Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου

Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου

Για να σας δώσουμε την απόλυτη ελευθερία, έχουμε αναπτύξει έναν μοναδικό πίνακα ελέγχου με εύκολη ενσωμάτωση GIT, τις τελευταίες σταθερές εκδόσεις PHP και πολλά άλλα.

Cache Booster

Cache Booster

Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με αστραπιαίες σελίδες. Επωφεληθείτε από μια εγκατάσταση caching πολλαπλών επιπέδων και απολαύστε εκπληκτική ταχύτητα.

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Ανεβάστε την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας στο επόμενο επίπεδο. Τα επιχειρηματικά πλάνα 12 μηνών και άνω περιλαμβάνουν ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, το οποίο ενισχύσει επίσης τις επιδόσεις σας στο SEO.

Ενισχυμένη ασφάλεια

Δημιουργήστε εμπιστοσύνη με τους επισκέπτες και προστατέψτε αυτούς και τον εαυτό σας από τυχόν επιθέσεις man-in-the-middle. Όλα τα πλάνα μας περιλαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL και προστασία WHOIS.

Διαχειριστής πρόσβασης

Συνεργάζεστε με πολλά άτομα; Διατηρήστε τα προσωπικά σας στοιχεία προστατευμένα και συνεργαστείτε εύκολα με έναν προσαρμοσμένο διαχειριστή πρόσβασης.

Χώρος για ανάπτυξη

Μόλις το κατάστημά WooCommerce σας χρειαστεί επιπλέον χώρο στο δίσκο, εύρος ζώνης ή άλλους πόρους, θα υπάρχει πάντα μια λύση. Αναβαθμίστε εύκολα και μην περιορίζεστε από τίποτα.

Κορυφαίο WooCommerce Hosting

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την αγορά σας. Η διαδικασία είναι εύκολη και χωρίς κίνδυνο.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το διαχειριζόμενο WooCommerce Hosting

Βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το WooCommerce web hosting

Τι είναι το WooCommerce;

Πώς λειτουργεί το Woocommerce;

Είναι το Woocommerce δωρεάν;

Τι είναι το διαχειριζόμενο Woocommerce Hosting;

Θα με βοηθήσετε να μεταφέρω το υπάρχον κατάστημά μου;

Ποιο hosting είναι το καλύτερο για το Woocommerce;