Φιλοξενία WooCommerce

Δημιουργήστε ένα κατάστημα με βάση το WordPress σε προσαρμοσμένους servers για την απόλυτη απόδοση του WooCommerce.

check_circle

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Επιλέξτε πρόγραμμα φιλοξενίας WooCommerce

Woo Starter

15,95 €
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα

6,95 €/μήνα μετά την ανανέωση

 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 20 GB Χώρος SSD
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Δωρεάν Domain & SSL
 • Εβδομαδιαία αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Jetpack Δωρεάν
Δημοφιλέστερο

Woo Premium

29,00 €
Εξοικονομήστε 74%
7
45
/μήνα

13,75 €/μήνα μετά την ανανέωση

 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 100 GB Χώρος SSD
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Δωρεάν Domain & SSL
 • Καθημερινά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Προσωπικό Jetpack

Woo Business

58,00 €
Εξοικονομήστε 74%
14
95
/μήνα

27,49 €/μήνα μετά την ανανέωση

 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 140 GB Χώρος SSD
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Δωρεάν Domain & SSL
 • Καθημερινά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Jetpack Premium

Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ; Δοκιμάστε τη λύση του Cloud Hosting

Κάντε πωλήσεις ευκολότερα με την Hostinger

Για κάθε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Εξασφαλίστε υψηλή απόδοση και πωλήσεις με τη Hostinger. Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε!

live_help

Τεχνική Υποστήριξη 24/7

Η προσωπική σας τεχνική ομάδα θα φροντίσει, ώστε να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και τα αιτήματά σας. Άμεση βοήθεια, μέρα - νύχτα 24/7/365!

dns

Servers φτιαγμένοι για επιχειρήσεις

Από την τελευταία έκδοση της PHP μέχρι το HTTP/2, οι servers μας χρησιμοποιούν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες για κορυφαία απόδοση.

thumb_up

Δωρεάν κατοχύρωση domain

Κάθε κατάστημα χρειάζεται ένα φοβερό όνομα. Αποκτήστε το δωρεάν στη Hostinger! Με παραγγελία 12 μηνών, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε: .com; .net; .xyz και πολλά άλλα!

Γιατί να διαλέξετε το WooCommerce για το κατάστημά σας;

Το WordPress είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε εκατομμύρια webmasters να δημιουργήσουν οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Το project WooCommerce το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς ανοίγει την πόρτα του ηλεκτρονικού εμπορίου για αμέτρητες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις και καταστήματα!

 icon

check_circleΕυέλικτο και προσαρμόσιμο

Μια τεράστια βιβλιοθήκη με δωρεάν plugins και θέματα θα σας επιτρέψουν να στήσετε την τέλεια πλατφόρμα για αγορές. Ενσωματώστε άμεσα νέα εργαλεία, χαρακτηριστικά και πύλες πληρωμών!

check_circleΑποδοτικότερο SEO

Η σωστή βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης διασφαλίζει ότι το κατάστημά σας είναι ορατό στον ιστό. Με το WordPress θα έχετε όλα τα εργαλεία για να πάτε το SEO στο επόμενο επίπεδο.

check_circleΕύκολη διαχείριση

Ο πρωτοποριακός πίνακας του WordPress κάνει τη διαχείριση καταστημάτων WooCommerce πανεύκολη. Μπορείτε να προσθέστε εύκολα νέα προϊόντα, υπηρεσίες, εκπτώσεις και να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας!

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με το WooCommerce σήμερα

3 απλά βήματα. Αυτά αρκούν για να ξεκινήσετε την online επιχείρησή σας!

Επιλέξτε πακέτο φιλοξενίας

Βήμα πρώτο

Επιλέξτε πακέτο φιλοξενίας

Επιλέξτε το πακέτο που θέλετε και προχωρήστε στην αγορά του χωρίς φόβο. Συμπεριλαμβάνεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών!

Στήστε το κατάστημά σας

Βήμα δεύτερο

Στήστε το κατάστημά σας

Εγκαταστήστε το WordPress με 1 κλικ και ξεκινήστε τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το WooCommerce.

Κάντε πωλήσεις!

Βήμα τρίτο

Κάντε πωλήσεις!

Και εκεί ξεκινάει το διασκεδαστικό κομμάτι! Πώληση, επένδυση, ανάπτυξη, επανάληψη!

Όλα όσα χρειάζεστε

Χαρακτηριστικά που θα φέρουν το κατάστημά σας στην κορυφή!

Η δουλειά μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Συνεπώς, έχουμε τελειοποιήσει την πλατφόρμα του web hosting περιλαμβάνοντας ένα σύνολο σημαντικών χαρακτηριστικών, που θα κάνουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ξεχωρίσει!

tune

Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου

Όλα όσα χρειάζεστε, συγκεντρωμένα. Διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, τα emails και τις ρυθμίσεις σας με μέγιστη απόδοση!

update

Ενισχυτής Cache

Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με ταχύτατες σελίδες. Εκμεταλλευτείτε τον μηχανισμό caching πολλών επιπέδων και βιώστε αληθινές ταχύτητες.

https

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Κάντε τους επισκέπτες σας να νιώθουν ασφαλείς. Τα επαγγελματικά πακέτα άνω των 12 μηνών συμπεριλαμβάνουν 1 SSL εφ' όρου ζωής, το οποίο θα ενισχύσει το SEO και την αξιοπιστία σας!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Ενσωμάτωση CloudFlare

Ενσωματώστε εύκολα το CloudFlare και αποκτήστε ένα επιπλέον επίπεδο ταχύτητας και προστασίας. Συμπεριλαμβάνονται προστασία DDoS, WAF και global CDN!

people

Διαχείριση πρόσβασης

Έχετε πολλούς συνεργάτες; Κρατήστε τα στοιχεία σας κρυφά και συνεργαστείτε εύκολα χρησιμοποιώντας τον διαχειριστή πρόσβασης!

trending_up

Χώρος για ανάπτυξη

Αν το WooCommerce κατάστημά σας χρειαστεί περισσότερη ισχύ θα υπάρχει πάντα διαθέσιμη λύση. Αναβαθμίστε χωρίς προβλήματα και ξεχάστε τους περιορισμούς!

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για τη φιλοξενία WooCommerce

Οι απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την φιλοξενία WooCommerce

Το WooCommerce είναι μια εντελώς δωρεάν επέκταση του WordPress (ή αλλιώς plugin) κατάλληλη τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα projects. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που προσφέρει τόσο φυσικά όσο και ψηφιακά προϊόντα. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι ότι δεν απαιτούνται γνώσεις κώδικα ή προγραμματισμού! Αν, παρόλα αυτά, έχετε τις τεχνικές γνώσεις, τότε θα είστε σε θέση να κάνετε ακόμα περισσότερα.
Το WooCommerce είναι διαθέσιμο στο επίσημο repository του WordPress, οπότε το στήσιμό του απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια. Μόλις το εγκαταστήσετε, θα εμφανιστούν στον πίνακα ελέγχου σας μερικές νέες ενότητες. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε παραμέτρους, να προσθέσετε προϊόντα και να διαχειριστείτε το υπάρχον περιεχόμενο. Με λίγα λόγια, το plugin λειτουργεί ως επέκταση σε υπάρχουσα ιστοσελίδα του WordPress.
Αυτό είναι το καλύτερο - είναι εντελώς δωρεάν! Παρόλο που υπάρχουν premium θέματα και επί πληρωμή plugins, που προσφέρουν περισσότερες μοναδικές λειτουργίες, δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για την εγκατάσταση και τη χρήση του WooCommerce. Το μόνο που απαιτείται είναι το web hosting, κάτι που ως Hostinger, το έχουμε ήδη αναλάβει!
Η φιλοξενία WooCommerce είναι μια λύση που εξασφαλίζει εξαιρετική ταχύτητα και απόδοση για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που υποστηρίζεται από το WordPress. Με προσαρμοσμένους servers και μια ομάδα διαχειριστών να τους παρακολουθεί όλο το εικοσιτετράωρο, θα έχετε το τέλειο περιβάλλον για να δημιουργήσετε ένα γρήγορο και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι απλό με τη Hostinger!
Φυσικά! Αν χρειάζεστε βοήθεια για να μεταφέρετε τη WooCommerce ιστοσελίδα σας στην πλατφόρμα φιλοξενίας μας, θα είμαστε δίπλα σας 24/7. Επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης οποιαδήποτε στιγμή και θα σας βοηθήσουμε να βάλετε μπρος την επιχείρησή σας!
Η επιλογή της καλύτερης πλατφόρμας φιλοξενίας WooCoomerce θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και τις ανάγκες του καταστήματός σας. Αν μόλις ξεκινάτε, το shared hosting θα είναι υπεραρκετό για να αναπτυχθείτε και να πετύχετε. Και αν μεγαλώσετε τόσο ώστε να χρειάζεστε νέα κατοικία, το επαγγελματικό hosting αποτελεί ιδανική επιλογή για μεγάλα καταστήματα με πολλούς επισκέπτες!