Email Hosting - Επαγγελματικό Email Για Το Domain Σας

Μια διεύθυνση email που ταιριάζει με το domain name σας θα κάνει το brand σας πιο αξιόπιστο.

Φιλοξενία email HostingerΦιλοξενία email Hostinger

Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ

01

Επιλέξτε πρόγραμμα Email Hosting

Έχετε νέα επιχείρηση; Επιλέξτε το πρόγραμμα Business Starter με 0,99 €/month. Εάν χρειάζεστε περισσότερους πόρους, το πρόγραμμα Business Premium 2,49 €/μήνας είναι ιδανικό. Σημειώστε ότι οι τιμές είναι ανά mailbox.

02

Προχωρήστε στο ταμείο

Επιλέξτε τον αριθμό των mailboxes και την περίοδο συνδρομής. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής, θα φτάσετε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού φιλοξενίας σας.

03

Ρυθμίστε το Email Hosting

Τέλος, δημιουργήστε έναν λογαριασμό email, ορίστε τις ρυθμίσεις DNS και συγχρονίστε το email σας με άλλες συσκευές. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να στείλετε τα email σας.

Επιλέξτε πρόγραμμα Email Hosting

Business Starter

2,19 €
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 55%
0,99/μήνα

τιμή ανά mail box

 • 10 GB χώρος Email
 • 10 Κανόνες Προώθησης
 • 50 Email Aliases
 • Έλεγχος ιών
 • Προηγμένο anti-spam
 • Cloud-Based Υποδομή

  0,99 €/μήνα μετά την ανανέωση

  Business Premium

  3,49 €
  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 29%
  2,49/μήνα

  τιμή ανά mail box

  • 30 GB χώρος Email
  • 50 Κανόνες Προώθησης
  • 50 Email Aliases
  • Έλεγχος ιών
  • Προηγμένο anti-spam
  • Cloud-Based Υποδομή

   2,49 €/μήνα μετά την ανανέωση

   Όροι πληρωμής

   Τα πακέτα είναι προπληρωμένα και δεν διαιρούνται σε δόσεις. Το ποσό που παρουσιάζεται αντιπροσωπεύει τη συνολική τιμή του προϊόντος διαιρεμένη με τον αριθμό των μηνών που θα ισχύει το πρόγραμμά σας.

   Επαγγελματική διεύθυνση email για την επιχείρησή σας

   Για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, το email λειτουργεί τόσο ως κανάλι επικοινωνίας, όσο και για μάρκετινγκ. Δείξτε τον επαγγελματισμό σας με domain based email. Κάντε το brand σας να ξεχωρίσει και κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

   Ασφαλή, ιδιωτικά και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς διαφημίσεις

   Σε αντίθεση με τις ατομικές υπηρεσίες email, τα δεδομένα σας είναι πλήρως ασφαλή. Οι διακομιστές μας διαθέτουν προηγμένη προστασία για την αποτροπή επιθέσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, κακόβουλου λογισμικού και phishing.

   99,9% Εγγυημένο Uptime και 24/7 υποστήριξη πελατών

   Η υπηρεσία φιλοξενίας email μας παρέχει απαράμιλλο χρόνο λειτουργίας και συνοδεύεται από αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας email για την πρόληψη απώλειας δεδομένων και την ανάκτηση καταστροφών. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, η παγκόσμια ομάδα υποστήριξης 24/7 είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει.

   Άφθονος χώρος αποθήκευσης για την κλιμάκωση της επιχείρησής σας

   Εάν θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, χρειάζεστε τους πόρους για να το κάνετε. Η φιλοξενούμενη υπηρεσία email μας προσφέρει έως και 30 GB αποθηκευτικού χώρου – τόνους χώρου για τη λήψη και την παράδοση email. Μπορείτε να στείλετε 5000 email/ημέρα και να ορίσετε έως και 50 κανόνες αυτόματης προώθησης για να ανακατευθύνετε μηνύματα σε άλλους λογαριασμούς email.

   Διαχειριστείτε τους λογαριασμούς email σας από οπουδήποτε

   Είτε στέλνετε email από επιτραπέζιο ή κινητό τηλέφωνο, σας καλύπτουμε. Η υπηρεσία φιλοξενίας email σας σάς επιτρέπει να συνδέσετε τον διακομιστή αλληλογραφίας σας με κινητές συσκευές iOS ή Android και προγράμματα-πελάτες email όπως το Thunderbird και το Outlook.

   Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

   Ο πίνακας εργαλείων και η διεπαφή email μας διαθέτουν διαισθητικό σχεδιασμό, ώστε οι χρήστες οποιουδήποτε επιπέδου δεξιοτήτων να μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες φιλοξενίας email μας. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτόματης διαμόρφωσης καθιστά εύκολη τη ρύθμιση του λογαριασμού σας σε διαφορετικές συσκευές και προγράμματα-πελάτες αλληλογραφίας – δεν χρειάζεται να γνωρίζετε για το IMAP, το POP3 ή το SMTP.

   Μεταβείτε στο Hostinger Email Hosting Σήμερα

   Το εύχρηστο εργαλείο εισαγωγής email μας διευκολύνει τη μεταφορά των email σας από τον τρέχοντα πάροχο email σας.

   Επαγγελματικές δυνατότητες φιλοξενίας email

   Φιλική προς το χρήστη Διαχείριση
   Φιλική προς το χρήστη Διαχείριση

   Το Hostinger Email συνοδεύεται από έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για τη διαχείριση των λογαριασμών email σας – από τη διαμόρφωση της συσκευής έως τις ρυθμίσεις DNS. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το εύχρηστο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας για να στείλετε email, να οργανώσετε γραμματοκιβώτια και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να προσθέσετε νέες επαφές.

   Αυτόματη διαμόρφωση
   Αυτόματη διαμόρφωση

   Οι διακομιστές email μας υποστηρίζουν IMAP, POP3 και SMTP από προεπιλογή, ώστε να μπορείτε να διαμορφώσετε τη φιλοξενία email σας με προγράμματα-πελάτες αλληλογραφίας τρίτων, όπως Apple Mail, Outlook, Thunderbird ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή email στον επιτραπέζιο ή την κινητή συσκευή σας. Η αυτόματη διαμόρφωση θα διευκολύνει τη ρύθμιση αυτών των εφαρμογών.

   Αυτόματες Λειτουργίες email
   Αυτόματες Λειτουργίες email

   Απλοποιήστε την επικοινωνία μέσω email με την αυτοματοποίηση. Εάν λαμβάνετε συχνά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός των ωρών γραφείου, ρυθμίστε τις αυτόματες απαντήσεις για να ενημερώνετε τους πελάτες πότε θα επιστρέψετε. Ανακατευθύνετε τα εισερχόμενα μηνύματα σε πολλαπλούς λογαριασμούς χρησιμοποιώντας προώθηση email και ψευδώνυμα και ενεργοποιήστε τα catch-alls για την καταγραφή των email που αποστέλλονται σε διευθύνσεις email με ορθογραφικά λάθη.

   Προηγμένη ασφάλεια μηνυμάτων email
   Προηγμένη ασφάλεια μηνυμάτων email

   Η πλατφόρμα email μας υποστηρίζει DKIM, DMARC και SPF για να αποτρέψει κακόβουλα μέρη από την κατάχρηση της εξερχόμενης κυκλοφορίας email σας. Εφαρμόζουμε επίσης φίλτρα περιεχομένου κατηγορίας παρόχου έναντι ανεπιθύμητων μηνυμάτων και ιών και εσωτερική προστασία για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται μεταξύ λογαριασμών στον ίδιο τομέα.

   Λεπτομερή αρχεία καταγραφής πρόσβασης, ενεργειών και παράδοσης
   Λεπτομερή αρχεία καταγραφής πρόσβασης, ενεργειών και παράδοσης

   Τα αρχεία καταγραφής πρόσβασης και ενεργειών στο hPanel σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στους λογαριασμούς email σας και να τους παρακολουθείτε για ύποπτες δραστηριότητες. Λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πότε και από πού έγινε πρόσβαση στους λογαριασμούς, ποιες ενέργειες έγιναν κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων σύνδεσης και ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στάλθηκαν και ελήφθησαν.

   Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30-ημερών

   Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία φιλοξενίας email μας, ενημερώστε μας εντός 30 ημερών από την αγορά σας και θα επιστρέψουμε την πληρωμή σας.

   Email Hosting FAQs

   Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Email Hosting

   Η φιλοξενία email είναι μια υπηρεσία που αποθηκεύει, παραδίδει και λαμβάνει email σε διακομιστές email.

   Ένας επαγγελματικός λογαριασμός email χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα της εταιρείας, όπως example@businessname.com. Αυτό διαφέρει από ένα προσωπικό email, όπου συνήθως χρησιμοποιείτε τον τομέα της υπηρεσίας – όπως example@gmail.com.

   Με ένα επαγγελματικό email, η επωνυμία σας θα φαίνεται επαγγελματική και αξιόπιστη – κάτι που είναι ζωτικής σημασίας εάν διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση στο διαδίκτυο. Οι πελάτες είναι γενικά πιο καχύποπτοι με τις εταιρείες που χρησιμοποιούν προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς ο καθένας μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα δωρεάν.

   Η χρήση επαγγελματικών διευθύνσεων email μπορεί να διαχωρίσει την επιχείρησή σας από τις ανυπόληπτες εταιρείες, να ενισχύσει την αυθεντικότητα της επωνυμίας σας και να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους πελάτες σας.

   Ναι μπορείς. Αφού αγοράσετε ένα πρόγραμμα και δημιουργήσετε έναν λογαριασμό email, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εύχρηστο εργαλείο Εισαγωγής email για να μετεγκαταστήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον προηγούμενο πάροχο σας με λίγα κλικ. Δεν χρειάζεται καμία τεχνική τεχνογνωσία από την πλευρά σας. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών email στο Hostinger here.

   Εάν αγοράσετε ένα σχέδιο φιλοξενίας ιστοτόπου από τη Hostinger και αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό email, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αμέσως.

   Τούτου λεχθέντος, οι πόροι είναι πιο περιορισμένοι. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Business Starter ή Business Premium για να τα αυξήσετε.