Αποκτήστε δωρεάν πιστοποιητικό SSL και ασφαλίστε την ιστοσελίδα σας

Προστατέψτε την ιστοσελίδα σας και τους επισκέπτες σας προσφέροντας ασφαλείς και κρυπτογραφημένες συνδέσεις. Κερδίστε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας και ανεβείτε στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησής με το δωρεάν πιστοποιητικό SSL – διαθέσιμο με όλα τα προγράμματα hosting.

Αποκτήστε δωρεάν πιστοποιητικό SSL και ασφαλίστε την ιστοσελίδα σας

Δωρεάν πιστοποιητικά SSL με όλα τα πλάνα

Αγοράστε ένα από τα πακέτα μας και λάβετε δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Όροι πληρωμής

Η διαφορά μεταξύ δωρεάν και επί πληρωμή πιστοποιητικών SSL

Στη Hostinger, τα δωρεάν πιστοποιητικά SSL είναι εξίσου ασφαλή με τα επί πληρωμή. Χρησιμοποιούμε ένα domain-validated πιστοποιητικό, συμβατό με το Πρότυπο Ασφάλειας Δεδομένων του Κλάδου Πληρωμής (PCI DSS), επομένως είναι ένα τυπικό SSL που είναι εξαιρετικό για την προστασία όλων των τύπων ιστότοπων.
Όσον αφορά τα επίπεδα ασφάλειας, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δωρεάν και των επί πληρωμή πιστοποιητικών SSL. Και τα δύο παρέχουν ισχυρή κρυπτογράφηση για την ασφαλή σύνδεση του ιστότοπού σας και των επισκεπτών του.
Εμφανίζουν επίσης βασικούς δείκτες που δείχνουν ότι ο ιστότοπος είναι ακίνδυνος – το πρόθεμα HTTPS και το εικονίδιο του λουκέτου στη γραμμή διευθύνσεων των μεγάλων προγραμμάτων περιήγησης.
Επίσης, ανανεώνουμε όλα τα πιστοποιητικά αυτόματα και δωρεάν, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση στους χρήστες μας και βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χρήματα.
Η διαφορά μεταξύ δωρεάν και επί πληρωμή πιστοποιητικών SSL

Γιατί χρειάζεστε πιστοποιητικό SSL;

Ασφαλίστε την ιστοσελίδα σας

Ένα πιστοποιητικό SSL θα προστατεύσει τις ευαίσθητες πληροφορίες που διακινούνται στον ιστότοπό σας. Επίσης, τα πιστοποιητικά SSL χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση 256-bit, το πρότυπο της αγοράς για την προστασία δεδομένων.
Γιατί χρειάζεστε πιστοποιητικό SSL;

Συμμόρφωση με τα πρότυπα PCI DSS

Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις που δέχονται συναλλαγές και ασχολούνται με τα διαπιστευτήρια των επισκεπτών πρέπει να συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφαλείας PCI, τα οποία περιλαμβάνουν προστασία SSL. Χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό ασφαλείας, ο ιστότοπος θα έθετε σε κίνδυνο τους επισκέπτες του και θα αποτύγχανε να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς.
Συμμόρφωση με τα πρότυπα PCI DSS

Εμπιστοσύνη

Ενεργοποιώντας την προστασία SSL, η διεύθυνση URL του ιστότοπού σας θα ξεκινά με HTTPS και η γραμμή διευθύνσεων θα εμφανίζει επίσης ένα εικονίδιο λουκέτου. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν στους επισκέπτες ότι ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί SSL και είναι ακίνδυνος, ώστε να γνωρίζουν ότι τα διαπιστευτήριά τους και τα στοιχεία συναλλαγών τους είναι ασφαλή.
Εμπιστοσύνη

Αυξήστε την κατάταξή σας στο Google

Ένα πιστοποιητικό SSL παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας και προσθέτει το πρόθεμα HTTPS στη διεύθυνση URL του ιστότοπου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Google είναι πολύ πιθανό να τοποθετήσει ιστότοπους με πιστοποίηση SSL υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, αυξάνοντας την προβολή και την οργανική επισκεψιμότητά τους.
Αυξήστε την κατάταξή σας στο Google

Πώς λειτουργούν τα πιστοποιητικά SSL

01

Δημιουργία σύνδεσης

Οι ιστοσελίδες λαμβάνουν δημόσιο και ιδιωτικό κλειδί μετά την επιτυχή απόκτηση ή αγορά ενός πιστοποιητικού SSL. Κατά την πρόσβαση στην ιστοσελίδα, το πρόγραμμα περιήγησής τους ζητήσει το πιστοποιητικό SSL και το δημόσιο κλειδί για να επαληθεύσει την αξιοπιστία της ιστοσελίδας.

02

Κρυπτογράφηση δεδομένων

Εάν είναι επιτυχής, το πρόγραμμα περιήγησης θα δημιουργήσει δύο συμμετρικά κλειδιά και θα στείλει ένα από αυτά στον web server χρησιμοποιώντας το δημόσιο κλειδί. Μόλις ο server λάβει το κλειδί, θα χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό του κλειδί για να το αποκρυπτογραφήσει. Το πρόγραμμα περιήγησης και ο server μπορούν πλέον να σχηματίσουν μια ασφαλή σύνδεση για τη μεταφορά πληροφοριών.

03

Σύμβολα

Μία ιστοσελίδα με ενεργό SSL θα έχει πολλαπλές ενδείξεις στη γραμμή διευθύνσεων – ένα εικονίδιο με λουκέτο και το πρόθεμα HTTPS στη διεύθυνση URL του ιστότοπου. Ανάλογα με τον τύπο του πιστοποιητικού, μπορούν επίσης να εμφανίζονται μια σφραγίδα τοποθεσίας για αύξηση της αξιοπιστίας.

Συχνές ερωτήσεις για τα πιστοποιητικά SSL

Βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα πιστοποιητικά SSL και τα πακέτα.

Τι είναι το SSL;

Icon

Γιατί χρειάζομαι πιστοποιητικό SSL;

Icon

Διαθέτει η ιστοσελίδα μου πιστοποιητικό SSL;

Icon

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι πιστοποιητικών SSL;

Icon

Ποιο πιστοποιητικό SSL να επιλέξω;

Icon

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL;

Icon

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί ένα νέο πιστοποιητικό SSL;

Icon

Πώς να ανανεώσετε ένα πιστοποιητικό SSL;

Icon

Το SSL βοηθά στο SEO;

Icon

Μπορώ να εγκαταστήσω ένα custom πιστοποιητικό SSL στη Hostinger;

Icon