Δωρεάν SSL Πιστοποιητικό

Προστατέψτε το site σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας με πιστοποιητικό SSL, δώρο με κάθε επιχειρηματικό πακέτο

Θέλετε να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας; Με το δωρεάν πιστοποιητικό SSL είναι εύκολο!

Αποκτήστε πιστοποιητικό SSL με κάθε επαγγελματικό πρόγραμμα, και προστατεύστε τα δεδομένα των πελατών σας. Οι ευαίσθητες πληροφορίες των πελατών σας, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών, κωδικοί και άλλα δεδομένα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια μέσω του δωρεάν SSL. Αποκτήστε το με κάθε επιχειρηματικό οικονομικό πακέτο web hosting. Αυξήστε τα έσοδα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών.

Χρησιμοποιώντας το SSL πιστοποιητικό θα αποτρέψετε κάθε χάκερ από το να αποσπάσει ευαίσθητες πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στην ιστοσελίδα σας ή μεταφέρονται μέσω πρωτοκόλλων https SSL. Και με τη Hostinger θα αποκτήσετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL με κάθε Επιχειρηματικό πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδας. Μη διστάζετε, να είστε σίγουροι ότι όλες οι συνδέσεις σας θα είναι ασφαλείς με το SSL πιστοποιητικό.

Τι είναι το πιστοποιητικό SSL;

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Η ασφάλεια SSL είναι ένας κρυπτογραφημένος δίαυλος, μέσω του οποίου όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες σας μπορούν να διακινηθούν με ασφάλεια. Το δωρεάν πιστοποιητικό SSL, που μπορείτε να αποκτήσετε με το οικονομικό, επαγγελματικό πακέτο web hosting, θα σας διασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα σας είναι ασφαλής και οι πελάτες σας μπορούν να σας εμπιστευτούν.

6 λόγοι για να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποιητικό SSL με επαγγελματικό web hosting

1

Υψηλότερη κατάταξη. Στη Google αρέσουν οι ασφαλείς ιστοσελίδες. Αυξήστε το SEO της ιστοσελίδας σας με δωρεάν πιστοποιητικό SSL, από το επαγγελματικό πρόγραμμα web hosting.

2

Ασφαλείς πληρωμές. Προστατεύστε τις συναλλαγές των πελατών σας με το πιστοποιητικό SLL και ενισχύστε τις πωλήσεις σας, προσφέροντας ασφαλείς τρόπους πληρωμής για τους πελάτες σας.

3

Αφήστε τους πελάτες σας να σας εμπιστευτούν. Αποκτήστε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, ενημερώστε τον ιστότοπό σας με ένα εικονίδιο κλειδώματος και δείξτε στους πελάτες σας ότι τα ευαίσθητα δεδομένα είναι ασφαλή μαζί σας!

4

Εύκολη εγκατάσταση και 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών. Το οικονομικό και ασφαλές web hosting δεν ήταν ποτέ ευκολότερο. Η ομάδα υποστήριξής μας θα είναι δίπλα σας για να ασφαλίσετε την ιστοσελίδα σας.

5

Ισχυρή κρυπτογράφηση. Κανένας hacker δεν θα μπορέσει να υποκλέψει τις πληροφορίες που διακινούνται στην ιστοσελίδα σας. Το δωρεάν πιστοποιητικό SSL εξασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται.

6

Προστασία του WordPress hosting. Με το επαγγελματικό μας πακέτο, παίρνετε πιστοποιητικό SSL δωρεάν, ενώ προστατεύετε την ιστοσελίδα WordPress ή το blog σας. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Πώς λειτουργεί το δωρεάν SSL της Hostinger;

Όλες οι ιστοσελίδες που τρέχουν με το επαγγελματικό πακέτο web hosting λαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL και έτσι δημιουργούν έναν ασφαλή τρόπο διακίνησης δεδομένων. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Χρησιμοποιήστε το δωρεάν πιστοποιητικό SSL και κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας. Κάντε το και αυξήσετε εύκολα τα έσοδα σας, επιτρέποντας ασφαλείς συναλλαγές εντός του site σας.

Χωρίς κρυπτογράφηση (χωρίς SSL)

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Η τεχνολογία ασφαλείας SSL κρυπτογραφεί κάθε ευαίσθητη πληροφορία που εισέρχεται στην ιστοσελίδα σας. Τα προστατευμένα, πλέον, δεδομένα ταξιδεύουν προς τον server της ιστοσελίδας και αποκρυπτογραφούνται με ασφάλεια, για να φτάσουν στον σωστό παραλήπτη. Το δωρεάν SSL προστατεύει τα δεδομένα των πελατών σας από πλαστογραφία και υποκλοπή.

Ασφαλής σύνδεση με δωρεάν SSL

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Το δωρεάν πιστοποιητικό SSL που παρέχεται από τη Hostinger με κάθε επαγγελματικό πρόγραμμα web hosting θα διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή. Το SSL για το WordPress της Hostinger θα προστατεύσει, επίσης, το blog ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, εξασφαλίζοντας ασφαλείς συναλλαγές. Η κρυπτογράφηση, η οποία προστατεύει τα δεδομένα των πελατών σας από κακόβουλες ενέργειες είναι η ισχυρότερη της αγοράς και βασίζεται στο πρωτόκολλο SSL.

Ασφάλεια SSL της Hostinger - Εγγυημένη ασφάλεια για μια ζωή

Το οικονομικό μας πρόγραμμα web hosting, παρέχει πλέον δωρεάν πιστοποιητικό SSL, για ασφαλείς συνδέσεις με τους πελάτες σας!

Κατακτήστε τις κατατάξεις του Google SEO

Η Google δίνει βάση στους ασφαλείς συνδέσμους μεταξύ χρηστών και servers. Γι' αυτό ιστοσελίδες με πιστοποιητικά SSL και «https://» έχουν υψηλότερη κατάταξη στη Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Βεβαιωθείτε ότι είστε μεταξύ αυτών αποκτώντας το δικό μας δωρεάν πιστοποιητικό SSL και μην ανησυχείτε άλλο για το SEO της ιστοσελίδας σας!

Κερδίστε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας

Είναι γνωστό ότι η πράσινη κλειδαριά δίπλα από το URL σας και το πρόθεμα «https://» υποδηλώνουν ένα ασφαλές site. Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, οι χρήστες αγοράζουν έως και 10 φορές περισσότερο από ιστοσελίδες με πιστοποιητικά SSL σε σχέση με αυτές που δεν διαθέτουν. Κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας αποκτώντας πιστοποιητικό SSL με τα προγράμματα επαγγελματικού hosting και μη χάνετε πιθανούς αγοραστές. Κάντε την ιστοσελίδα σας αξιόπιστη!

Κερδίστε τον ανταγωνισμό

Οι ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας έχουν πιστοποιητικό SSL, ενώ οι δικές σας όχι; Το SSL είναι απαραίτητο στην εποχή μας. Αποκτήστε το δωρεάν με το οικονομικό μας επαγγελματικό πακέτο web hosting και γίνετε ο κυρίαρχος της αγοράς. Κλέψτε πελάτες από τους ανταγωνιστές σας αποκτώντας προστασία SSL τώρα. Οι προστατευμένες ιστοσελίδες με SSL είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι χρήστες επιλέγουν την ιστοσελίδα σας έναντι των ανταγωνιστών σας.

Αυξήστε τα έσοδά σας δωρεάν

Με το επαγγελματικό πρόγραμμα web hosting, το SSL είναι δωρεάν και ωφελεί την επιχείρηση σε μεγάλο βαθμό. Αυξήστε το εισόδημα σας με ΔΩΡΕΑΝ προστασία SSL σε χρόνο μηδέν! Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας. Βελτιώσετε τις συναλλαγές σας αποκτώντας επαγγελματικό πρόγραμμα web hosting χωρίς κάποια επένδυση.

Το σημαντικότερο είναι η αξιοπιστία σας!

Με τον καιρό, το brand σας θα γίνει αξιόπιστο αν χρησιμοποιείτε ασφάλεια SSL. Θα έχετε ένα ακόμα πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές σας - ένα αξιόπιστο προϊόν. Μία προσεγμένη υπηρεσία είναι μια η υπηρεσία που οι χρήστες εμπιστεύονται και θέλουν να αγοράσουν. Βελτιώστε την αξιοπιστία σας άμεσα, αποκτώντας το δικό σας δωρεάν SSL με κάθε επαγγελματικό πακέτο.

Τέλος στην κλοπή δεδομένων, στην παραχάραξη & υποκλοπή μηνυμάτων!

Με το πιστοποιητικό SSL θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στο προϊόν σας. Σταματήστε να ξοδεύετε χρόνο σε δικαστικές υποθέσεις και ανούσια διαδικτυακά περιστατικά με τους πελάτες σας. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε τους hackers και να προστατεύσετε τα δεδομένα των πελατών σας με κρυπτογράφηση SSL. Εστιάστε μόνο στο προϊόν σας.

Πως λειτουργεί το SSL;

Το δωρεάν πιστοποιητικό SSL που σας παρέχεται δωρεάν με κάθε επαγγελματικό πακέτο, δημιουργεί έναν ασφαλή δίαυλο για τα δεδομένα σας. Ασφαλές περιβάλλον με το δωρεάν SSL, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Θα σας βοηθήσει να αυξήσετε και τα έσοδά σας, λόγω καλύτερης κατάταξης στο Google, περισσότερων επισκεπτών και πωλήσεων! Πώς λειτουργεί το SSL; Δείτε πώς:

How secure SSL connection works
Υπολογιστής επισκέπτη
Γεια σας, είναι ασφαλής η σύνδεσή σας;
Βέβαια, εδώ είναι το πιστοποιητικό μου!
How secure SSL connection worksServer
How secure SSL connection worksΥπολογιστής επισκέπτη
Τέλεια! Είστε έτοιμοι για ασφαλή σύνδεση;
Θα κρυπτογραφήσω τον δίαυλο και θα τον αποκρυπτογραφήσω όταν είναι ασφαλές!
How secure SSL connection worksServer

Εξελίξτε την επιχείρηση σας με δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Get free SSL from Hostinger

Αυξήστε την κίνηση της ιστοσελίδας σας με το δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Προστατεύστε τα δεδομένα των πελατών σας, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τις οικονομικές μας υπηρεσίες web hosting.

Ξεκινήστε να εξοικονομείτε τώρα!

Web hosting που τα έχει όλα και domain name από

0
80
/μήνα