Το καλύτερο δωρεάν web hosting

Ή, δοκιμάστε το premium hosting μας με 80% ΕΚΠΤΩΣΗ.

Πλάνα από
1,49 /μήνα
Η προσφορά λήγει σε:
- : - : - : -
Το καλύτερο δωρεάν web hosting

Επιλέξτε μεταξύ συνδρομητικών και δωρεάν υπηρεσιών hosting

Όροι πληρωμής

Γιατί Hostinger;

Εδώ στη Hostinger, καταλαβαίνουμε ότι η δημιουργία σύγχρονων ιστοσελίδων απαιτεί ένα σταθερό, ασφαλές και βελτιστοποιημένο περιβάλλον web hosting. Πιστεύουμε επίσης ότι θα πρέπει να είναι οικονομικό, για αυτό προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες web hosting με το 000webhost.

Icon
ΒελτιστοποιημένοΑσφαλέςΓρήγοροΦιλικό προς τους προγραμματιστές
ΒελτιστοποιημένοΑσφαλέςΓρήγοροΦιλικό προς τους προγραμματιστές

Δωρεάν web hosting βελτιστοποιημένο για WordPress

Από τους διακομιστές μας μέχρι την ομάδα υποστήριξης των ειδικών μας, διασφαλίζουμε ότι όλα είναι προσαρμοσμένα για την καλύτερη εμπειρία WordPress hosting. Επιπλέον, προσαρμόζουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας για να εξασφαλίσουμε 99,99% uptime, ώστε ο ιστότοπός σας να είναι πάντα προσβάσιμος.

Δωρεάν web hosting βελτιστοποιημένο για WordPress

Γιατί 000webhost;

Το δωρεάν hosting μπορεί να αποτελέσει ένα σταθερό σημείο εκκίνησης για το διαδικτυακό σας εγχείρημα. Το 000webhost είναι ο πιο αξιόπιστος πάροχος που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες web hosting και ονόματα domain με πίνακα ελέγχου. Μπορείτε να ξεκινήσετε την ιστοσελίδα σας χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ και να εξακολουθείτε να απολαμβάνετε αξιόπιστες υπηρεσίες.

Άφθονος αποθηκευτικός χώρος και εύρος ζώνης

Κάθε λογαριασμός δωρεάν web hosting διαθέτει 300 MB αποθηκευτικό χώρο και 3 GB εύρος ζώνης. Χάρη στην τεχνολογία αποθήκευσης στο cloud, μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας με ευκολία. Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα, αναβαθμίστε από το δωρεάν hosting σε ένα από τα πακέτα Premium, Business ή Cloud Startup.

Nameservers με Cloudflare προστασία, PHP, MySQL και FTP

Προσφέρουμε ολοκληρωμένο δωρεάν hosting με PHP, MySQL και FTP. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε την ιστοσελίδα σας από ανεπιθύμητους επισκέπτες με την προστασία Cloudflare DNS Firewall. Τοποθετημένο μπροστά από τους DNS nameservers σας, θωρακίζει την υποδομή σας και δέχεται μόνο την κυκλοφορία που θέλετε. Η ενεργοποίηση του Cloudflare είναι απλή και δωρεάν - απλά στρέψτε τις εγγραφές DNS του domain σας σε αυτό.

Δωρεάν hosting σε SSD

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας είναι εξίσου σημαντική με το uptime. Χάρη στην υποδομή cloud του 000webhost, η δωρεάν ιστοσελίδα σας θα φορτώνει γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις. Ξεχωριστοί server με επεξεργαστές Intel Xeon, 24 GB RAM και δίσκους SSD τελευταίας γενιάς κάνουν την τεχνολογία μας να ξεχωρίζει.
Γιατί 000webhost;

Δωρεάν WordPress hosting

Δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό blog ή μία επιχειρηματική ιστοσελίδα μέσα σε λίγα λεπτά με την απροβλημάτιστη, αυτοματοποιημένη εφαρμογή WordPress. Χωρίς διαφημίσεις και χωρίς να ανησυχείτε για τις τεχνικές ρυθμίσεις. Απλώς ανεβάστε τα αρχεία σας μέσω FTP ή WordPress, δημιουργήστε βάσεις δεδομένων MySQL και εκτελέστε τις εργασίες cron - ή αφήστε τα πάντα στον αυτόματο πιλότο.

Βραβευμένος πάροχος δωρεάν hosting

Για 10 συνεχόμενα χρόνια, το 000webhost χαρακτηρίστηκε ως "Η καλύτερη πλατφόρμα δωρεάν hosting ιστοσελίδων" για αρχάριους. Η απλότητα του πίνακα ελέγχου, η πρόσβαση σε μία δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας ιστοσελίδων, η μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων hosting ιστοσελίδων και η υποστηρικτική κοινότητα καθιστούν το 000webhost τον τέλειο δωρεάν πάροχο hosting.
Γιατί 000webhost;

Ξεκινήστε επιτυχώς το δικό σας διαδικτυακό ταξίδι με το 000webhost

Χρήση Web Hosting δωρεάν

Το 000webhost, που υποστηρίζεται από την Hostinger, εγγυάται αξιόπιστους servers, καμία απολύτως διαφήμιση στην ιστοσελίδα σας και 99,9% uptime. Μάθετε κώδικα και πειραματιστείτε με το PHP, το MySQL, το FTP και το cPanel. Δημιουργήστε μία δωρεάν ιστοσελίδα, φτιάξτε ένα blog σε WordPress ή σχεδιάστε ένα όμορφο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε λίγα λεπτά.

Το κορυφαίο δωρεάν hosting με πίνακα ελέγχου

Όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε την πρώτη σας ιστοσελίδα. Το δωρεάν hosting ιστοσελίδων μας παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον για να πειραματιστείτε και να γνωρίσετε τον ψηφιακό κόσμο. Είναι το μέρος όπου οι αρχάριοι στο χώρο του διαδικτύου εξελίσσονται σε επαγγελματίες.
Ξεκινήστε επιτυχώς το δικό σας διαδικτυακό ταξίδι με το 000webhost

Προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας ιστοσελίδων

Προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας ιστοσελίδων
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών

Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την αγορά σας. Η διαδικασία είναι εύκολη και ασφαλής.

Συχνές ερωτήσεις για το δωρεάν πακέτο hosting

Βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την καλύτερη δωρεάν υπηρεσία hosting ιστοσελίδων.

Σε τι διαφέρει το δωρεάν web hosting από το επί πληρωμή;

Icon

Είναι το δωρεάν web hosting αξιόπιστο;

Icon

Πώς μπορώ να αποκτήσω το δωρεάν web hosting;

Icon

Πώς μπορώ να αποκτήσω δωρεάν domain μαζί με την υπηρεσία web hosting;

Icon

Τι είδους φιλοξενία ιστοσελίδων χρειάζομαι;

Icon

Προσφέρει το 000webhost wordpress hosting;

Icon

Μπορώ να κάνω μεταφορά από 000webhost στη Hostinger;

Icon

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του δωρεάν website hosting;

Icon