Zyro από τη Hostinger

Φτιάξτε το δικό σας online shop από 2,79 €/μήνα

Κάντε τα όνειρα πράξη. Εξοικονομήστε 75% σε πακέτα online store και λάβετε δωρεάν hosting + δωρεάν domain.

Καταχώρηση προϊόντος παπούτσια Unisex airΚαταχώρηση προϊόντος παπούτσια Unisex airΚαταχώρηση προϊόντος παπούτσια Unisex airΚαταχώρηση προϊόντος παπούτσια Unisex airΚαταχώρηση προϊόντος παπούτσια Unisex air

Έναρξη

Ξεκινήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις

Επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά μας προσχέδια ιστοσελίδων και φέρτε το στα μέτρα σας κάνοντας drag and drop.

Φτιάξτε το δικό σας online κατάστημα
Παραδείγματα προσχεδίων διαδικτυακών καταστημάτων, σχεδιασμένα από κορυφαίους designers

Πουλήστε οπουδήποτε

Πραγματοποιήστε πωλήσεις, όπου και αν βρίσκεται το κοινό στο οποίο στοχεύετε. Ένα online κατάστημα βασισμένο στο Zyro απλοποιεί τη διαδικασία πωλήσεων σε Facebook, Instagram και Amazon.

Πουλήστε οπουδήποτε
Παράδειγμα αγγελίας καταστήματος σε Facebook

Φορητό και ασφαλές

Ακολουθήστε τις εξελίξεις και δημιουργήστε ένα ελκυστικό κατάστημα που προσφέρει ασφαλή εμπειρία σε κάθε συσκευή.

Ξεκινήστε
Σχεδιασμός ιστοσελίδων eCommerce για κάθε συσκευή

Απλοποιημένο eCommerce

Προσθέστε τη λειτουργία του online καταστήματος σε κάθε νέα ή υφιστάμενη Zyro ιστοσελίδα με λίγα μόνο κλικ. Παρουσιάστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται.

Ξεκινήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις
Προσθήκη κουμπιού παραγγελίας σε υπάρχουσα ιστοσελίδα

Εύκολη διαχείριση

Απλοποιημένη απογραφή εμπορευμάτων

Προσθέστε, παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τα αποθέματα των προϊόντων σας σε διαφορετικές πλατφόρμες μέσω ενός εύχρηστου dashboard. Τα πάντα είναι στην άκρη των δαχτύλων σας.

Εκατοντάδες επιλογές πληρωμής

Διευκολύνετε τον εαυτό σας και τους πελάτες σας και αυξήστε τη δυναμική των πωλήσεών σας, προσφέροντας εύρος τρόπων πληρωμής.

Ανοίξτε ένα online κατάστημα
Πίνακας διαχείρισης online καταστήματος

Η λύση στην αποστολή και παράδοση προϊόντων

Αφήστε τον Zyro να επιλέξει αυτόματα τις πιο συμφέρουσες επιλογές αποστολής για τους πελάτες σας και στη συνέχεια ενημερώστε τους με πληροφορίες παρακολούθησης παραγγελίας και αυτοματοποιημένα emails.

Εύκολη διαχείριση

Επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν σημασία και αφήστε τον Zyro να διαχειριστεί γραφειοκρατικά ζητήματα σχετικά με φορολογία και logistics.

Φτιάξτε Online Store
Ρυθμίσεις αποστολής και παράδοσης

Εύκολη ανάπτυξη

Διατηρηθείτε στην κορυφή

Διατηρήστε τον έλεγχο της επιχείρησής σας με ενσωματωμένα reports και παρακολούθηση πωλήσεων. Συνδυάστε τα με Google Analytics και αποκτήστε πολύτιμες πληροφορίες για τη συμπεριφορά των πελατών σας.

Κατασκευή
Γράφημα που απεικονίζει επισκεψιμότητα και αριθμό χρηστών

Εύκολο marketing

O Zyro σάς βοηθά να φτιάξετε εξατομικευμένες διαφημίσεις σε Facebook, Google Shopping και άλλες πλατφόρμες. Απευθυνθείτε στο κατάλληλο κοινό και εκτοξεύστε τις πωλήσεις σας.

Πραγματοποιήστε διαδικτυακές πωλήσεις
Παράδειγμα διαφημίσεων Google Shopping

Απλές εκπτώσεις

Εφαρμόστε εύκολα πληθώρα σταθερών εκπτώσεων και προσφορών στο διαδικτυακό σας κατάστημα.

Ξεκινήστε τώρα
Εφαρμογή εκπτωτικών κουπονιών σε προϊόντα

Προσφέρετε κάρτες δώρων

Πουλήστε κάρτες δώρων και κάντε το κατάστημά σας ένα δώρο που θα ενθουσιάζει όποιον το δέχεται. Δώστε τη δυνατότητα επιλογής.

Φτιάξτε το δικό σας Online Store
Παραδείγματα διάφορων gift cards

Πώς να ανοίξετε ένα online κατάστημα;

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να φτιάξετε ένα online κατάστημα:

Προσθήκη προϊόντων στο eCommerce του Zyro
1. Εγγραφείτε στο Zyro

Δοκιμάστε τον Zyro website builder δωρεάν. Πειραματιστείτε και δείτε τι σας αρέσει.

Ξεκινήστε
2. Επιλέξτε ένα προσχέδιο διαδικτυακού εμπορίου

Βρείτε το στυλ που ταιριάζει στο brand και στην επιχείρησή σας και κάντε drag and drop για να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ξεκινήστε
3. Προσθέστε προϊόντα

Γεμίστε τις σελίδες του καταστήματός σας και καθορίστε τιμές, προσφορές, τρόπους πληρωμής και αποστολής.

Ξεκινήστε
4. Δημοσιεύστε το κατάστημά σας

Κάντε κλικ στο κουμπί «Publish», κάντε έναν τελικό έλεγχο και ξεκινήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις.

Ξεκινήστε
5. Marketing και προώθηση

Αξιοποιήστε τα εργαλεία marketing που προσφέρει ο Zyro και μεγιστοποιήστε την προβολή και τις πωλήσεις σας.

Ξεκινήστε

Ηλεκτρονικό κατάστημα FAQs

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα διαδικτυακά καταστήματα.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ακριβώς αυτό: ένα κατάστημα που πουλά αγαθά και υπηρεσίες στο διαδίκτυο, σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό κατάστημα που δραστηριοποιείται στον φυσικό κόσμο.

Το eCommerce αναφέρεται σε διαδικτυακή αγοραπωλησία προϊόντων και υπηρεσιών. Μια eCommerce ιστοσελίδα είναι στην ουσία ένα online κατάστημα.

Μέσω μιας eCommerce ιστοσελίδας μπορείτε να κάνετε πωλήσεις σε ιδιώτες και άλλες επιχειρήσεις. Υπάρχουν διαδικτυακά καταστήματα για σχεδόν κάθε προϊόν και υπηρεσία.

Χρησιμοποιώντας πλατφόρμες όπως Shopify, WooCommerce και Magento, η κατασκευή και λειτουργία ενός καταστήματος, μπορεί να πάρει έως και μερικές εβδομάδες, ανάλογα με την εμπειρία σας.

Ωστόσο, με τις απλές λειτουργίες του Zyro Builder, ακόμη και άτομα χωρίς εμπειρία σχεδιασμού ή προγραμματισμού, μπορούν να ξεκινήσουν τις διαδικτυακές πωλήσεις μέσα σε λίγα λεπτά.

Αρχικά, πρέπει να έχετε τα προϊόντα σας διαθέσιμα είτε σε δική σας αποθήκη, είτε σε άλλο σημείο.

Σκεφτείτε τι σας φαίνεται χρήσιμο κατά τα διαδικτυακές σας αγορές. Φωτογραφίες, τιμές, περιγραφές: προσθέστε τα στο κατάστημά σας.

Χρησιμοποιήστε το dashboard του Zyro για να παρακολουθείτε τα αποθέματα και να επιλέξετε τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής, από πιστωτικές κάρτες μέχρι PayPal, DHL, USPS κ.ά.

Θέλουμε κάθε πελάτης να ολοκληρώνει τις αγορές του, προσφέροντας πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και αποστολής.

Ο Zyro μπορεί να υπολογίσει τις καλύτερες τιμές αποστολής για τους πελάτες σας και να σας βοηθήσει να βρείτε τους καλύτερους διαχειριστές αποστολών, βάσει των προτιμήσεών σας.

Παρακολουθήστε όλη τη διαδικασία από το dashboard και ασχοληθείτε με όσα πραγματικά έχουν σημασία.

Όχι. Το κέρδος από τις πωλήσεις σας είναι αποκλειστικά δικό σας. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, ο Zyro δεν κρατάει προμήθεια και δεν επιβάλλει χρεώσεις στις συναλλαγές.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε στο να διατηρήσετε ανταγωνιστική τη στρατηγική τιμολόγησης, καλύπτοντας ταυτόχρονα τα έξοδα αποστολής και άλλα έξοδα.

Δε χρειάζεστε επίσημη εκπαίδευση για να ξεκινήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις. Σίγουρα, όμως θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα, αν μάθετε πώς να διευθύνετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο και τις λεπτομέρειες της διαχείρισης ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αλλά ένα εργαλείο όπως το Zyro καθιστά πολύ εύκολο να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας μικρής επιχείρησης και ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Από τη σύνταξη των καλύτερων περιγραφών προϊόντων έως την επιλογή του σωστού προγράμματος ηλεκτρονικού εμπορίου με τις πύλες πληρωμής για τις ανάγκες σας, θα λάβετε όλα τα εργαλεία και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να ενισχύσετε τις πωλήσεις και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Αυτό εξαρτάται από τον τύπο της ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλετε να δημιουργήσετε. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα μηνιαία έξοδα για υπηρεσίες όπως web hosting ή WordPress hosting, υπηρεσίες ασφαλείας (phising, πιστοποιητικά SSL, κλπ.), plug-ins, θέματα κλπ.

Από την άλλη πλευρά, τα εργαλεία κατασκευής καταστημάτων περιλαμβάνουν τα τεχνικά θέματα της λειτουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στις μηνιαίες χρεώσεις τους, καθιστώντας τη διαδικασία σύστασης μικρών επιχειρήσεων ταχύτερη και ευκολότερη.

Το Zyro είναι μακράν ο καλύτερος κατασκευαστής διαδικτυακών καταστημάτων για αρχάριους, με την εσωτερική του ανεπτυγμένη τεχνολογία δικτύου, την ολοκληρωμένη πύλη πληρωμών, τη φιλική εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και τις ασυναγώνιστες τιμές.

Αυτό εξαρτάται από το κοινό-στόχο σας και τη συνολική θέση. Συνιστούμε να κάνετε έρευνα αγοράς πριν πουλήσετε μερικά προϊόντα που σας αρέσουν προσωπικά. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να κατανοήσετε τι είναι αυτή τη στιγμή η τάση και ποια προϊόντα είναι σε ζήτηση, διευκολύνοντάς σας να τοποθετήσετε την επωνυμία σας μοναδικά στον ανταγωνισμό.

Αντίθετα, προσπαθήστε να προσελκύσετε επισκέπτες στο διαδίκτυο από το κατάστημά σας προσφέροντάς τους κάτι που δεν μπορούν να το βρουν αλλού ή σε τιμές που δεν μπορούν να αγνοήσουν. Εάν δεν έχετε ιδέες, συντάξαμε μια λίστα με μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα αυτήν τη στιγμή στο διαδίκτυο.

Ακόμα κι αν πουλάτε ήδη σε διαδικτυακές αγορές όπως το Etsy και το Amazon, η λειτουργία του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πράγματα όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης μηχανών αναζήτησης όπως το Google) και η απρόσκοπτη ενσωμάτωση λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης γίνονται πολύ πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά όταν έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Θα μπορείτε να κάνετε τις σελίδες των προϊόντων σας να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, κάτι που είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνετε όταν εργάζεστε στο πλαίσιο ιστοτόπων όπως το Amazon και το eBay. Το δικό σας κατάστημα με τη δική του διεύθυνση URL σάς βοηθά επίσης να χτίσετε και να κλιμακώσετε το brand σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας όχι μόνο για πωλήσεις, αλλά και ως blog μέσω του οποίου θα προωθείται τόσο τα προϊόντα, όσο και τον εαυτό σας. Με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων Zyro, λαμβάνετε ένα blog εντελώς δωρεάν με κάθε πρόγραμμα ιστοτόπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Σύντομη απάντηση – ναι, σε σύγκριση με τη λειτουργία ενός παραδοσιακού καταστήματος. Δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε για μηνιαίες δαπάνες, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και ενοίκιο.

Επίσης, δεν θα περιοριστείτε από τη γεωγραφική σας τοποθεσία ή τις καθορισμένες ώρες λειτουργίας, καθώς το κατάστημά σας υπάρχει όλο το εικοσιτετράωρο και είναι προσβάσιμο από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Οι πιθανότητες είναι επίσης ότι δεν θα χρειαστείτε τόσο πολύ προσωπικό, που σημαίνει ότι το συνολικό κόστος λειτουργίας σας είναι χαμηλότερο.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, κάνοντας τα ηλεκτρονικά καταστήματα μια κερδοφόρα προσθήκη σε κάθε επιχειρηματικό σχέδιο.