Το καλύτερο οικονομικό hosting ιστοσελίδων

Ξεκινήστε οικονομικά με το πλάνο hosting που χρειάζεστε

Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL Υποστήριξη πελατών 24/7
1,49 /μήνα
-
μέρες
:
-
ώρες
:
-
λεπτά
:
-
δευτερόλεπτα
:
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Ξεκινήστε οικονομικά με το πλάνο hosting που χρειάζεστε

Επιλέξτε πλάνο web hosting

Όροι πληρωμής

Γιατί να επιλέξετε την Hostinger ως τον οικονομικό πάροχο hosting σας;

Τεχνική Υποστήριξη 24/7

Ανεξάρτητα από το τι σας απασχολεί σχετικά με την υπηρεσία web hosting σας, η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να μάθετε και να αναπτύξετε την ιστοσελίδα σας. Ακόμη και με τις πιο οικονομικές υπηρεσίες hosting μας, θα έχετε επαγγελματική τεχνική υποστήριξη.

Τρομερή εξυπηρέτηση σε χαμηλή τιμή

Αξιόπιστο ενιαίο hosting για μια τιμή που δεν θα ξαναβρείτε εύκολα. Φέρτε το hosting της ιστοσελίδας σας στη Hostinger και μην ανησυχείτε για δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως κρυφές χρεώσεις ή κακή εξυπηρέτηση.

Εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση

Το έξυπνο hPanel μας απλοποιεί τη διαχείριση λογαριασμού hosting. Σας επιτρέπει να εκτελείτε σύνθετες εργασίες γρήγορα – είτε πρόκειται για τη δημιουργία λογαριασμού FTP είτε για τη δημιουργία ενός email. Με το Autoinstaller, μπορείτε να ρυθμίσετε το WordPress μέσα σε λίγα λεπτά.

Τεχνική Υποστήριξη 24/7

Εγγύηση υψηλής ταχύτητας και διαθεσιμότητας

Η ύπαρξη πολλών κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο μας καθιστά προσιτό πάροχο web hosting που προσφέρει γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης και εγγύηση uptime 99,99%. Το οικονομικό μας πρόγραμμα web hosting παρέχει επαρκείς πόρους server για να εξασφαλίσει χαμηλό latency και ομαλή εμπειρία χρήστη.

Πολλές λειτουργίες για ένα υπέροχο ξεκίνημα

Αποκτήστε 30 GB χώρου SSD, άφθονο εύρος ζώνης, διαμόρφωση PHP, δύο βάσεις δεδομένων MySQL, έναν λογαριασμό FTP, έναν λογαριασμό email που βασίζεται στο domain, ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL και άλλα προηγμένα εργαλεία για μία πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα.

Εγγύηση υψηλής ταχύτητας και διαθεσιμότητας

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την αγορά σας. Η διαδικασία είναι εύκολη και χωρίς κίνδυνο.

Ιδανικό για WordPress

Όλα τα ενιαία πλάνα hosting μας είναι βελτιστοποιημένα για WordPress. Κάθε πλάνο συνοδεύεται από ένα εύχρηστο πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress με 1 κλικ για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Ο οδηγός δημιουργίας ιστοσελίδας WordPress βοηθά στη δημιουργία μίας ιστοσελίδας WordPress εύκολα, ενώ ο web server LiteSpeed διασφαλίζει τη γρήγορη φόρτωσή του.

Ιδανικό για WordPress

Κερδίστε εμπιστοσύνη και φήμη

Κάθε πλάνο hosting συνοδεύεται από ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, επιτρέποντας ασφαλείς συνδέσεις μεταξύ της ιστοσελίδας σας και των επισκεπτών της. Εκτός από το ότι διατηρεί ασφαλείς εσάς και τους επισκέπτες σας, βελτιώνει την αξιοπιστία και τη φήμη της εταιρείας σας.

Κερδίστε εμπιστοσύνη και φήμη

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Προχωρήστε με το οικονομικό πλάνο μας και αποκτήστε πρόσβαση σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε δυνατότητες. Ο πίνακας ελέγχου μας είναι διαισθητικός, διευκολύνοντάς σας να μάθετε, να πειραματιστείτε και να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Έχετε ερωτήσεις;

Η ομάδα των ειδικών μας είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, 24/7. Απλώς στείλτε μας ένα μήνυμα ανά πάσα στιγμή και θα σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε.

Συνομιλήστε μαζί μας!

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το οικονομικό web hosting

Βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το οικονομικό hosting.

Τι είναι οικονομικό web hosting;

Μπορώ να αναβαθμίσω το οικονομικό πλάνο hosting που έχω σε καλύτερο πλάνο στο μέλλον;

Πώς μπορώ να αποκτήσω φθηνό hosting με δωρεάν domain;

Τι είδους υποστήριξη θα έχω με το φθηνό hosting της Hostinger;

Θα λάβω domain-based email με το φθηνό hosting της Hostinger;

Μπορώ να τρέξω τον ιστότοπο της επιχείρησής μου στην υπηρεσία φθηνού web hosting;

Έχω ήδη domain name. Πώς να το συνδέσω στο hosting σας;

Υποστηρίζει το φθηνό hosting δωρεάν migration;