Μπορώ να διαγράψω το προφίλ μου (ολόκληρο το λογαριασμό)?

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το πακέτο φιλοξενίας σας από την περιοχή χρήστη οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεν μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρο το λογαριασμό σας για λόγους ασφαλείας.

Κάντε κάποιον χαρούμενο σήμερα!