Τοίχος της αγάπης

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας

Γκεόργκι Νταμιάνοφ
Προγραματιστής Ιστοσελίδων
Τρομερή λειτουργικότητα σε φοβερή τιμή. Τα addon domains είναι εξαιρετικά, αλλά το πραγματικά απίστευτο χαρακτηριστικό αυτής της επιλογής είναι ο απεριόριστος χώρος αποθήκευσης - σας παρακαλώ μην το αφαιρέσετε! Η ομάδα υποστήριξης με βοήθησε να επιλύσω τυχόν προβλήματα πολύ γρήγορα.
Πέταρ Μικουλτς
Ιδιοκτήτης επιχείρησης
Πρώτη φορά που φτιάχνω ιστοσελίδα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που κατάφερα να το κάνω σε λίγες μόνο μέρες! Αρχικά, χρησιμοποίησα τον Zero builder, αργότερα έμαθα τι είναι το SEO και μετά άρχισα να το εφαρμόζω στο site μου στο WordPress.
Belgrade Sports Timing
Χρονομετρητές αγώνων
Είστε απλά άψογοι. Δεν έχω κάτι αρνητικό να γράψω προς το παρόν, συνεχίστε έτσι.
Ρενέ Κούτση
Ιδιοκτήτης επιχείρησης
Επέλεξα την Hostinger καθώς οι υπηρεσίες της είναι οικονομικές και αξιόπιστες.
Mark
Χρήστης
Χρησιμοποιούσα shared hosting στο παρελθόν, αλλά καθώς αναπτυσσόταν η επιχείρησή μου, εμφανίστηκε η ανάγκη για μια υπηρεσία VPS. Στη Hostinger διατίθεται με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής. Δεν αντιμετώπισα ποτέ διακοπές, ενώ η ομάδα της υποστήριξης είναι πάντα διαθέσιμη να βοηθήσει.
Mark A. Grooves
Freelance Developer
Αρχικά επέλεξα τη Hostinger για την τιμή, αλλά εντυπωσιάστηκα από την τεχνική υποστήριξη και τις απαντήσεις της ομάδας. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με τους αξιόπιστους servers της Hostinger και το up time τους.
«Η Hostinger βαθμολογείται Εξαιρετική στο Trustpilot»
Όσκαρ
Προγραμματιστης WordPress
Επέλεξα τη Hostinger για την τιμή. Αλλά αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα ήταν η άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Εντυπωσιάστηκα από το πόσο εύκολο ήταν να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου και να μεταφέρω το domain μου.
Andrisoa
Υπεύθυνη επικοινωνιών
Ο κύριος λόγου που επιλέξαμε τη Hostinger ήταν επειδή η εταιρεία κάνει το καλύτερο για τους χρήστες της και η τιμή είναι προσιτή.
Amith Mudugamuwa
Μηχανολόγος μηχανικός
Η Hostinger λειτουργεί τέλεια. Με βοήθησαν να αγοράσω domain. Χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες της από την πρώτη μου ιστοσελίδα και θα συνεχίσω να το κάνω. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Κέβιν Κλάρκ
Ελεύθερος επαγγελματίας Web, Software & IT
Πρέπει να πω ότι η ομάδα υποστήριξης είναι η καλύτερη που έχω επικοινωνήσει ποτέ. Μια εταιρεία που ανταποκρίνεται στους πελάτες με τον τρόπο που το κάνετε εσείς, σίγουρα θα φτάσει στην κορυφή.
Cima Τώρα
Ιστοσελίδα ψυχαγωγίας
Επέλεξα τη Hostinger λόγω των χαμηλών τιμών, της τρομερής ταχύτητας και της υποστήριξης που παρέχει. Η Hostinger είναι μια εξαιρετική εταιρεία.
Ηλί Κανατόφ
Σχεδιαστής UI / UX
Επέλεξα τη Hostinger λόγω της ισορροπίας μεταξύ τιμής και αξιοπιστίας. Και παίρνεις και δωρεάν SSL! Μιλάω με την ομάδα υποστήριξης κάθε φορά που το Google δεν είναι αρκετό για να λυθεί κάποιο πρόβλημα.
Νικ Γιαάσα
Graphic Designer
Εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής! Η υποστήριξη είναι, επίσης, κορυφαία. Τα πάντα είναι απλά και διαχειρίσιμα, ακόμα και για άτομα με λίγες γνώσεις πάνω στο web hosting!
Anime Tech
Ιστοσελίδα ψυχαγωγίας
Χρησιμοποιούσα τη 000webhost και η Hostinger ήταν πραγματικά το επόμενο βήμα. Έχετε εξαιρετικές υπηρεσίες και ακόμα πιο φοβερή ομάδα υποστήριξης.
Δημήτριος Κοσμίδης
Graphic Designer
Είμαι νέος στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και έμαθα από έναν φίλο ότιέχετε πολύ καλή υποστήριξη πελατών .

Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα λόγια!

Οι πελάτες μας είναι φοβεροί. Χρησιμοποιήστε την προσφορά και γίνετε και εσείς μέλος:

0
99
/μήνα