Hostinger Hosting College Υποτροφία

Υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα υποτροφιών της Hostinger σήμερα και λάβετε 1.000 $

Παρουσιάζοντας την πρώτη ετήσια υποτροφία Hostinger!

Είναι μια συναρπαστική μέρα για εμάς εδώ στη Hostinger. Όντας ένας από τους μεγαλύτερους φτηνούς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο, είμαστε υπερήφανοι που βοηθούμε τους πελάτες μας να πετύχουν. Θεωρήσαμε ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε τα χρήματά μας όπου το στόμα μας είναι να επιστρέψουμε στην κοινότητα της Hostinger.

Γι 'αυτό σήμερα ξεκινάμε την πρώτη ετήσια υποτροφία Hostinger, ένα συναρπαστικό νέο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να ξεκινήσει την καινοτομία και να ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα μέσω οικονομικής στήριξης.

Typing on Laptop
Writing Essay

Τι είναι αυτό

Η υποτροφία Hostinger είναι μια υποτροφία 1.000 $ που θα απονέμεται κάθε χρόνο στον νικητή ενός σύντομου διαγωνισμού δοκιμών. Η ιδέα είναι να καλλιεργηθεί το ταλέντο και να ενθαρρυνθούν οι επιχειρηματίες του μέλλοντος να προωθήσουν τις σπουδές τους.

Όλοι οι πελάτες μας ξεκίνησαν κάπου, και πολλοί από αυτούς ξεκίνησαν στα κολεξιόν δωμάτια κολλεγίων ή σε τάξη. Αποδίδοντας την ετήσια υποτροφία μας σε έναν ελπιδοφόρο νεαρό επιχειρηματία, το πληρώνουμε προς τα εμπρός και βοηθούμε στην ανάπτυξη της ευημερούσας κοινότητας στην οποία είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε.

Το καλύτερο από όλα, είναι ανοιχτό σε όσους έχουν εγγραφεί σε πτυχίο συνεργάτη, πτυχίο ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα - έτσι ακόμα κι αν δεν μπορείτε να εισέλθετε στον εαυτό σας, σχεδόν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί!

Πώς δουλεύει

Είναι απλό! Θα σας ζητήσουμε να υποβάλετε ένα σύντομο δοκίμιο 500 λέξεων και αυτά τα δοκίμια θα αξιολογηθούν από μια ομάδα κριτών. Ο νικητής που επιλέξαμε θα κερδίσει υποτροφία ύψους 1.000 δολαρίων για να τους βοηθήσει να πληρώσουν για την εκπαίδευσή τους.

Στο πνεύμα της ενθάρρυνσης της επιτυχίας και της επιχειρηματικότητας, θα θέλαμε το δοκίμιό σας να είναι με θέμα: Πώς οι επιχειρηματίες του Διαδικτύου μπορούν να επιτύχουν σε μια πολυσύχναστη αγορά.

Εάν αγωνίζεστε για έμπνευση, ενημερώστε μας πώς σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για να προωθήσετε τη δική σας καριέρα ως επιχειρηματίας. Και θυμηθείτε ότι δεν υπάρχουν σωστές ή λανθασμένες απαντήσεις!

Essay Completed
Laptop

Πώς να εισέλθετε

Όταν ολοκληρώσετε το βιογραφικό σας, μπορείτε να το στείλετε σε μας στοscholarship@hostinger.com .Συμπεριλάβετε το βιογραφικό σας είτε στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε ως συνημμένο είτε ως σύνδεσμος στα Google Docs ή παρόμοιες υπηρεσίες.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ορισμένες βασικές πληροφορίες από εσάς, όπως:

 • Το όνομά σας (όνομα και επώνυμο)
 • Το κολέγιο / το πανεπιστήμιο σας
 • Το επίπεδο σπουδών σας
 • Το έτος αποφοίτησής σας

Η προθεσμία για την είσοδο είναι το μεσημέρι του Σάββατο 31 Μαρτίου 2018. Μετά από αυτό το σημείο, οι συμμετοχές θα παραδοθούν σε κριτική επιτροπή της επιλογής μας και ένας νικητής θα ειδοποιηθεί και θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018.

Η ομαλή εκτύπωση

Κάθε δώρα όπως αυτό πρέπει να έρθει με ένα σύνολο όρων και προϋποθέσεων και μπορείτε να διαβάσετε τη δική μας παρακάτω:

 • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο πτυχίο πτυχίου, πτυχίου ή μεταπτυχιακού επιπέδου.
 • Μια υποτροφία αξίας 1.000 δολαρίων θα δοθεί στον φοιτητή που γράφει το αγαπημένο δοκίμιο των κριτών, όπως καθορίζεται από μια ομάδα της επιλογής μας.
 • Η απόφαση των δικαστών είναι οριστική
 • Όλα τα κεφάλαια από την υποτροφία του Hostinger πρέπει να χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των σχετικών εκπαιδευτικών δαπανών, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών διδασκαλίας, των σχολικών βιβλίων και της αίθουσας και του διοικητικού συμβουλίου στην πανεπιστημιούπολη.
 • Οι υπάλληλοι και οι εργολάβοι της Hostinger - καθώς και τα άμεσα μέλη της οικογένειας των υπαλλήλων και εργολάβων του Hostinger - δεν θα είναι επιλέξιμοι για την υποτροφία Hostinger.
 • Καταχωρίζοντας αυτόν τον διαγωνισμό, αναγνωρίζετε ότι το όνομα και το δοκίμιο σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον Hostinger για διαφημιστικούς σκοπούς.
 • Η προθεσμία για την είσοδο είναι το μεσημέρι GMT το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και οι καταχωρήσεις που θα ληφθούν μετά το σημείο αυτό δεν θα ληφθούν υπόψη.
 • Ο νικητής θα ειδοποιηθεί την ή πριν από τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018.
 • Με την είσοδο σε αυτόν τον διαγωνισμό, συμφωνείτε επίσης με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις.
Terms and Conditions for Scholarship Programme

Ξεκινήστε να εξοικονομείτε τώρα!

Web hosting που τα έχει όλα και domain name από

0
99
/μήνα