Google
Rating:
4.8/5
|
1,237
reviews
HostAdvice
Rating:
4.5/5
|
2,416
reviews
WpBeginner
Rating:
4.7
|
874
reviews

Επιλέξτε πακέτο VPS Hosting

Όροι πληρωμής

Αποθήκευση SSD NVMe και επεξεργαστές AMD EPYC

Έχετε μια συναρπαστική ιδέα για ένα έργο; Διαθέτουμε την τεχνολογία για να την υλοποιήσουμε. Ζήστε την εμπειρία των σταθερών επιδόσεων με αποθήκευση NVMe SSD και επεξεργαστές AMD EPYC που λειτουργούν σε κορυφαίους διακομιστές HPE και DELL, σε τέσσερις ηπείρους. Η τυποποιημένη για τη βιομηχανία πλατφόρμα εικονικοποίησης KVM διασφαλίζει την πλήρη κυριότητα των πόρων υλικού.

Αποθήκευση SSD NVMe και επεξεργαστές AMD EPYC

300 MB/S Δίκτυο

Η υποδομή μας που συνδέεται με οπτικές ίνες προσφέρει ταχύτητα δικτύου 300 Mb/s για πελάτες που φιλοξενούν VPS, διασφαλίζοντας υψηλότερο χρόνο λειτουργίας και μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης. Αυτό καθιστά τα σχέδια φιλοξενίας VPS μας κατάλληλα για παιχνίδια, ροή και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

300 MB/S Δίκτυο

Αντίγραφα ασφαλείας και Στιγμιότυπα

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή με τα αυτοματοποιημένα εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας μας. Χρειάζεται να κάνετε σημαντικές αλλαγές; Δημιουργήστε ένα χειροκίνητο στιγμιότυπο με ευκολία. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιο σφάλμα, μπορείτε να επανέλθετε στην προηγούμενη έκδοση μέσα σε λίγα λεπτά.

Αντίγραφα ασφαλείας και Στιγμιότυπα
trustpilot-dark

Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες Virtual Private Server της Hostinger εδώ και μερικά χρόνια και όλα είναι πολύ σταθερά.

rating
trustpilot-dark

Σίγουρα η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής. Χωρίς τεχνάσματα, υποστηρίζει τέλεια τον ιστότοπό μου.

rating
trustpilot-dark

Αρκετά καλό VPS, εξαιρετική υποστήριξη (live chat), ωραίο ταμπλό, μπορώ να πω ότι είναι μια εξαιρετική υπηρεσία και θα τη χρησιμοποιώ όποτε έχω την επιλογή να την επιλέξω για τους πελάτες μου.

rating

Εγκατάσταση λογισμικού με 1 κλικ για τον εικονικό server σας

Μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα πρότυπα VPS στην Βάση γνώσεων.

Λειτουργικά συστήματα

Επιλέξτε από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα που βασίζονται στο Linux για τους εικονικούς διακομιστές σας και εμείς θα τα εγκαταστήσουμε αυτόματα για εσάς.

Λειτουργικά συστήματα

Πίνακες ελέγχου και εφαρμογές

Διαχειριστείτε τον διακομιστή σας με έναν αξιόπιστο πίνακα ελέγχου και εγκαταστήστε εφαρμογές ιστού της επιλογής σας. Με τα πρότυπα VPS μας, η εγκατάσταση των εφαρμογών σας διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Πίνακες ελέγχου και εφαρμογές

Τείχος προστασίας και προστασία DDoS

Ασφαλίστε τον εικονικό διακομιστή σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Με το φιλτράρισμα DDoS της Wanguard και το εύκολα ρυθμιζόμενο τείχος προστασίας, μπορείτε να κρατήσετε μακριά οποιαδήποτε επιβλαβή κυκλοφορία.

Τείχος προστασίας και προστασία DDoS

Βοηθός AI

Ο Βοηθός AI μας κάνει τη διαχείριση των VPS ακόμα πιο απλή. Φανταστείτε να έχετε έναν έμπειρο βοηθό έτοιμο να σας καθοδηγήσει σε όλα τα είδη εργασιών, από την εγκατάσταση του WordPress έως τη διαμόρφωση κανόνων τείχους προστασίας.

Βοηθός AI

Τερματικό πρόγραμμα περιήγησης

Εκτελέστε συντομεύσεις, διαχειριστείτε αρχεία ή τροποποιήστε τις ρυθμίσεις VPS απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό - απλώς εισάγετε τις εντολές σας και εκτελέστε τις μέσω του τερματικού που βασίζεται στο διαδίκτυο.

Τερματικό πρόγραμμα περιήγησης

Κλιμακούμενο VPS Hosting

Ξεκινήστε από τα χαμηλά και ανεβείτε όταν ξεπεράσετε το αρχικό σας σχέδιο. Κάθε φορά που χρειάζεστε περισσότερους πόρους server για τα έργα σας, η αναβάθμιση σε ένα πακέτο VPS Hosting υψηλότερης κατηγορίας γίνεται με λίγα μόνο κλικ.

Κλιμακούμενο VPS Hosting
trustpilot-dark

Αγόρασα ένα VPS πριν από λίγο καιρό και δεν αντιμετώπισα ποτέ καμία διακοπή λειτουργίας. Η ομάδα υποστήριξης είναι επίσης γρήγορη και εξυπηρετική

rating
trustpilot-dark

Η υποστήριξη πελατών είναι πάντα πολύ άμεση και εξυπηρετική. Μου αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι μπορώ να αναβαθμίσω ή να υποβαθμίσω το VPS μου κατά βούληση και ότι δεν χρεώνομαι για καμία από αυτές τις λειτουργίες.

rating
trustpilot-dark

Αυτό που ξεχωρίζει στη διαδικασία της Hostinger είναι ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε το VPS σας στον πίνακα ελέγχου σας.

rating

Παγκόσμια Κέντρα Δεδομένων

Τα κέντρα δεδομένων μας είναι στρατηγικά τοποθετημένα στην Ασία, την Ευρώπη, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Επιλέξτε έναν server που βρίσκεται πλησιέστερα στο κοινό-στόχο σας για ταχύτερη παράδοση περιεχομένου.

Παγκόσμια Κέντρα Δεδομένων

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την αγορά σας. Η διαδικασία είναι εύκολη και χωρίς κίνδυνο.

VPS Hosting FAQs

Βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα φιλοξενίας VPS.

Τι είναι το VPS;

Τι είναι ένα Linux VPS;

Γιατί να επιλέξετε VPS hosting;

Πόσο κοστίζει το VPS Hosting;

Ποια είναι τα οφέλη του KVM VPS του Hostinger;

Τι είναι ένας Virtual Dedicated Server; Σε τι διαφέρει από έναν Virtual Private Server;

Θα λάβω βοήθεια κατά τη χρήση του Linux VPS Hosting;

Είναι ασφαλείς οι εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές;

Είναι το VPS καλό για το WordPress;

Μπορώ να εγκαταστήσω προσαρμοσμένο λογισμικό στο VPS μου;

Πότε πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε VPS Hosting;