Στο πλευρό της Ουκρανίας

Ουκρανική σημαία

Η επίθεση της ρωσικής κυβέρνησης στην Ουκρανία έχει θέσει σε κίνδυνο εκατομμύρια αθώες ζωές. Στεκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας για να υποστηρίξουμε την ελευθερία της και να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία. Εάν επιθυμείτε να υποστηρίξετε την Ουκρανία και τους ανθρώπους της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, σκεφτείτε να κάνετε δωρεά.

Προστατέψτε το Site σας με Πιστοποιητικό SSL

Προστατέψτε τον ιστότοπο και τους επισκέπτες σας προσφέροντας ασφαλείς και κρυπτογραφημένες συνδέσεις. Εμπνεύστε εμπιστοσύνη και βελτιώστε την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με Πιστοποιητικά SSL.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πιστοποιητικό SSLΠιστοποιητικό SSLΠιστοποιητικό SSL

Αγορά Πιστοποιητικού SSL

Ιστοσελίδα χωρίς SSL

Ιστοσελίδα χωρίς SSL
 • Κρυπτογράφηση Δεδομένων
 • Ενίσχυση SEO
 • Εμπιστοσύνη πελατών
 • Κλειδαριά στο address bar
 • Ειδοποίηση ασφαλείας στο Google Chrome

Lifetime SSL

11,95
 • Παρέχεται για πάντα
 • Τύπος: Standard LE SSL
 • Κρυπτογράφηση: 256 bit
 • Προστατευμένα δεδομένα πελατών
 • Βελτίωση SEO
 • Κλειδαριά στο address bar
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Συμβατότητα με PCI-DDS

Comodo PositiveSSL

7,49/έτος
 • Παρέχεται για ένα έτος
 • Tύπος: Comodo PositiveSSL
 • Κρυπτογράφηση: 256 bit
 • Προστατευμένα δεδομένα πελατών
 • Βελτίωση SEO
 • Κλειδαριά στο address bar
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Συμβατότητα με PCI-DDS
 • Εγγύηση εξαρτώμενου μέρους:50.000€

Η διαφορά μεταξύ Lifetime SSL και Comodo PositiveSSL

Το πρόγραμμα Lifetime Certificate Activation SSL διατίθεται σε εφάπαξ τιμή και διαρκεί για απεριόριστο χρόνο. Είναι μια τυπική πιστοποίηση ασφαλείας που ανανεώνεται αυτόματα και δωρεάν.

Το πρόγραμμα Comodo PositiveSSL Certificate διατίθεται με ετήσια χρέωση και παρέχει πρόσθετα εργαλεία για την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Το Comodo PositiveSSL προσφέρει επίσης Εγγύηση Εξαρτώμενου Μέρους, η οποία εγγυάται αποζημίωση εάν αποτύχει η προστασία Secure Sockets Layer.

Και τα δύο προϊόντα ασφαλείας παρέχουν ισχυρή κρυπτογράφηση για τη σύνδεση μεταξύ του ιστότοπού σας και των επισκεπτών. Ωστόσο, το καθένα περιλαμβάνει ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα πιστοποιητικού Comodo PositiveSSL περιλαμβάνει ομάδα τεχνικής υποστήριξης, εργαλεία διαχείρισης πιστοποιητικών SSL και σφραγίδα τοποθεσίας Comodo Secure, τα οποία το πρόγραμμα Πιστοποιητικού Lifetime SSL δεν περιλαμβάνει.

Η διαφορά μεταξύ Lifetime SSL και Comodo PositiveSSL

Γιατί χρειάζεστε πιστοποιητικό SSL;

Εμπιστοσύνη

Εκτός από το πρόσθετο HTTPS στη γραμμή διευθύνσεων του ιστότοπου, τα πιστοποιητικά SSL προσθέτουν το εικονίδιο μιας κλειδαριάς στη διεύθυνση URL, δείχνοντας στους επισκέπτες ότι ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί υπηρεσία SSL. Για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις, αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς οι πελάτες σας θα γνωρίζουν ότι τα δεδομένα τους θα είναι ασφαλή.

Εμπιστοσύνη

Αυξήστε την κατάταξή σας στο Google

Η διαδικτυακή ασφάλεια είναι ένας από τους κύριους παράγοντες κατάταξης της Google. Ένα πιστοποιητικό SSL εισάγει το HTTPS στην αρχή της διεύθυνσης ενός ιστότοπου, δείχνοντας στη μηχανή αναζήτησης ότι το site χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση δεδομένων για την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών. Αυτό ενθαρρύνει την Google να εμφανίζει ιστότοπους με πιστοποίηση SSL υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, αυξάνοντας την οργανική σας επισκεψιμότητα.

Αυξήστε την κατάταξή σας στο Google

Συμμόρφωση με τα πρότυπα PCI DSS

Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις που προσφέρουν επιλογές ψηφιακών πληρωμών και ασχολούνται με τα διαπιστευτήρια των επισκεπτών πρέπει να συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφαλείας PCI, τα οποία περιλαμβάνουν πιστοποίηση SSL.

Συμμόρφωση με τα πρότυπα PCI DSS

Ασφαλή δεδομένα πελατών

Τα πιστοποιητικά SSL μας χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση έως και 256-bit, το standard στην προστασία δεδομένων. Αυτό το είδος του επιπέδου κρυπτογράφησης διασφαλίζει ότι όλες οι ιδιωτικές πληροφορίες που μεταφέρονται από και προς τους επισκέπτες σας είναι ασφαλείς ενδεχόμενες κακόβουλες ενέργειες.

Ασφαλή δεδομένα πελατών

Πώς λειτουργούν τα πιστοποιητικά SSL

Το πιστοποιητικό SSL δημιουργεί μια ασφαλή γέφυρα μεταξύ των επισκεπτών σας και του ιστότοπού σας. Δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί από οποιονδήποτε μη εξουσιοδοτημένο, διατηρώντας όλα τα διαπιστευτήρια σύνδεσης, τα προσωπικά στοιχεία και τα δεδομένα της πιστωτικής κάρτας ασφαλή από χάκερ και κλέφτες.

01

Δημιουργία σύνδεσης

Όταν ένας επισκέπτης προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπό σας, ο browser ζητά την ταυτότητα του ιστότοπου. Ο ιστότοπός σας θα αλλάξει από HTTP σε HTTPS μόλις ρυθμιστεί το πιστοποιητικό SSL, δείχνοντας στο πρόγραμμα περιήγησης ότι η σύνδεση θα είναι ασφαλής. Εάν το πρόγραμμα περιήγησης του επισκέπτη αναγνωρίσει και εγκρίνει την αρχή έκδοσης πιστοποιητικών SSL, θα επικυρώσει τον ιστότοπό σας ως ασφαλή και θα ζητήσει να δημιουργήσει μια ασφαλή και κρυπτογραφημένη σύνδεση.

02

Κρυπτογράφηση δεδομένων

Μόλις δημιουργηθεί μια ασφαλής σύνδεση, όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται μεταξύ του browser του επισκέπτη και του ιστότοπού σας θα κρυπτογραφηθούν χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 256 bit. Μόνο τα εγκεκριμένα μέρη (το πρόγραμμα περιήγησης του επισκέπτη και ο ιστότοπός σας) θα έχουν το κλειδί κρυπτογράφησης SSL, επιτρέποντας την ασφαλή αποκρυπτογράφηση.

03

Σύμβολα

Ένας ιστότοπος με πιστοποίηση SSL έχει πολλά σύμβολα, εύκολα αναγνωρίσιμα από τους επισκέπτες. Η διεύθυνση URL του ιστότοπου περιέχει ένα εικονίδιο κλειδαριάς και το πρόθεμα HTTPS, υποδεικνύοντας ότι ο ιστότοπος είναι ασφαλής. Ανάλογα με το πιστοποιητικό SSL, μπορείτε επίσης να εμφανίσετε μια σφραγίδα τοποθεσίας για να αυξήσετε την αξιοπιστία.

SSL Certificates FAQs

Βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα πιστοποιητικά SSL και τα πακέτα.

Ένα SSL (Secure Sockets Layer) ή TLS (Transport Layer Security) είναι ένα πρωτόκολλο ασφαλείας που εκδίδεται από μια αρχή έκδοσης πιστοποιητικών σε έναν ιστότοπο. Σκοπός του είναι να κρυπτογραφήσει τη σύνδεση μεταξύ του ιστότοπου και του διακομιστή/προγράμματος περιήγησης ιστού για να αποτρέψει μη εξουσιοδοτημένα μέρη από το να έχουν πρόσβαση ή να τον δουν.

Εκτός από τα οφέλη κρυπτογράφησης και ασφάλειας, τα πιστοποιητικά SSL αυξάνουν την αξιοπιστία σας και την την κατάταξη SEO.

Οι μηχανές αναζήτησης και οι χρήστες προτιμούν ιστοτόπους που διαθέτουν πιστοποιητικά SSL, καθώς αποδεικνύουν την έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων. Είναι ένα υποχρεωτικό πρωτόκολλο ασφαλείας που αναμένουν να δουν τόσο οι χρήστες όσο και οι μηχανές αναζήτησης.

Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε εάν ο ιστότοπός σας προστατεύεται από πιστοποιητικό SSL είναι να ελέγξετε εάν η γραμμή διευθύνσεων εμφανίζει μια κλειδαριά πριν από το domain name. Εάν ναι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ένα πιστοποιητικό SSL προστατεύει τον ιστότοπό σας.

Ανάλογα με το επίπεδο επικύρωσης, υπάρχουν τρεις τύποι πιστοποιητικών SSL/TLS:

Domain Validation (πιστοποιητικό DV SSL) – το πιο κοινό πιστοποιητικό SSL για μικρότερους ιστότοπους. Στο Domain Validation, η αρχή έκδοσης πιστοποιητικών θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία του domain μόνο μέσω email, τηλεφώνου ή DNS.

Organization Validation (πιστοποιητικό OV SSL) – Πιστοποιητικά SSL με μεσαίο επίπεδο επικύρωσης. Η αρχή έκδοσης πιστοποιητικών συνήθως ζητά τεκμηρίωση για την επαλήθευση του ιστότοπου, του ονόματος του οργανισμού, των στοιχείων επικοινωνίας και της διεύθυνσης.

Extended Validation (πιστοποιητικό EV SSL) – αυτά τα πιστοποιητικά SSL προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο επικύρωσης. Με τα πιστοποιητικά EV SSL, η αρχή έκδοσης πιστοποιητικών θα πραγματοποιήσει εκτεταμένους ελέγχους ιστορικού στους αντίστοιχους κατόχους για να επαληθεύσει τον ιστότοπο και τον οργανισμό τους.

Εκτός από το επίπεδο επικύρωσης, υπάρχουν επίσης τύποι πιστοποιητικών SSL/TLS με βάση τον αριθμό των ιστότοπων που μπορούν να προστατεύσουν:

Πιστοποιητικό Single Domain SSL – προστατεύει ένα μεμονωμένο domain και τα subdirectories του.

Πιστοποιητικά SSL Wildcard – ένα πιστοποιητικό μπαλαντέρ που καλύπτει ένα μεμονωμένο domain και πολλαπλά subdomains.

Πιστοποιητικά Multi-Domain SSL – ασφαλίζει διαφορετικά domains που δεν σχετίζονται μεταξύ τους, όπως αναφέρονται στο Αίτημα Υπογραφής Πιστοποιητικού (CSR).

Για να επιλέξετε το σωστό πιστοποιητικό SSL, πρέπει να λάβετε υπόψη τον σκοπό του ιστότοπού σας και το πλήθος των ευαίσθητων δεδομένων που αναμένετε να διακινηθούν.

Στην πραγματικότητα, όλοι οι τύποι προστασίας SSL/TLS παρέχουν το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης. Ωστόσο, ορισμένες οντότητες μπορεί να επωφεληθούν περισσότερο από υψηλότερα επίπεδα επικύρωσης, καθώς μπορούν να προσφέρουν καλύτερη απόδειξη νομιμότητας στους επισκέπτες τους.

Για ιστολόγια και προσωπικούς ιστότοπους, αρκεί ένα μόνο πιστοποιητικό SSL με Domain Validation (DV). Από την άλλη πλευρά, τα πιστοποιητικά SSL Organization Validation (OV) είναι καλύτερα για μεσαίες επιχειρήσεις.

Οι ιστότοποι που διαχειρίζονται πληθώρα ευαίσθητων δεδομένων, όπως τράπεζες ή κυβερνητικοί ιστότοποι, χρειάζονται πιστοποιητικά Extended Validation (EV). Έτσι, Θα διασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς να δώσουν ευαίσθητες πληροφορίες, καθώς οι οργανισμοί με πιστοποίηση EV SSL περνούν από μια πιο εκτεταμένη διαδικασία επικύρωσης.

Εάν αγοράσετε Προνομιακό ή Εταιρικό Shared hosting, Cloud hosting ή WordPress hosting από τη Hostinger, θα λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL/TLS. Αν ακόμη ψάχνετε το θέμα της πιστοποίησης SSL, αυτή είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Είτε επιλέξετε το Lifetime Certificate SSL είτε το πρόγραμμα Comodo PositiveSSL Certificate, και τα δύο πιστοποιητικά θα ενεργοποιηθούν μέσα σε λίγα λεπτά από την οριστικοποίηση της αγοράς.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του πιστοποιητικού SSL, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα επιτυχίας πελατών 24/7.

Όλα τα Πιστοποιητικά SSL συνοδεύονται από δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης, επομένως δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο πρόγραμμα με μη αυτόματο τρόπο.

Εάν αγοράσετε το πρόγραμμα Lifetime SSL Certificate, θα ανανεωθεί αυτόματα από τη Hostinger χωρίς χρέωση. Η ρύθμιση αυτόματης ανανέωσης είναι επίσης διαθέσιμη για το πρόγραμμα Comodo PositiveSSL και θα χρεωθείτε αυτόματα την ετήσια τιμή του πιστοποιητικού SSL.

Η ασφάλεια του ιστότοπου είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατάταξης για την Google. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, εάν προστατεύεται από πιστοποιητικό SSL/TLS.

Εάν επιλέξετε διαφορετικό πάροχο SSL, μπορείτε να το εγκαταστήσετε μέσω του πίνακα ελέγχου web hosting. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού εγκατάστασης custom πιστοποιητικού SSL και θέστε το σε λειτουργία σε χρόνο μηδέν.