Προσφορά περιορισμένου χρονικού διαστήματος - από 0,80€/μήνα
00
ΗΜΕΡΕΣ
17
ΩΡΕΣ
01
ΛΕΠΤΑ
04
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
Ξεκινήστε
×

Κερδίστε Χρήματα Διαδικτυακά

Κάντε χρήματα διαδικτυακά με το καλύτερο συνεργατικό πρόγραμμα &
κερδίστε μέχρι και 60% προμήθεια για κάθε πώληση!

  • Αποκτήστε 60% προμήθειες για κάθε πώληση
  • Στιγμιαία εγγραφή
  • Γίνετε μέλος της Αφρόκρεμας των Συνεργατών
  • Βγάλτε χρήματα εύκολα online

Γιατί να γίνω συνεργάτης της φιλοξενίας;

Το συνεργατικό πρόγραμμα της Hostinger είναι το κυρίαρχο συνεργατικό πρόγραμμα πληρωμών
και σας προσφέρει το πιο εύκολο τρόπο να αποκτήσετε χρήματα διαδικτυακά & γρήγορα.

Δωρεάν Πρόγραμμα Συνεργατών

Συμμετάσχετε στο δωρεάν Συνεργατικό Πρόγραμμα της Hostinger και αποκτήστε εύκολα χρήματα στο διαδίκτυο. Το δικό μας Συνεργατικό Πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε χρήματα εντελώς δωρεάν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε & εμείς θα σας βοηθήσουμε με τα υπόλοιπα. Η Hostinger σας παρέχει ένα μοναδικό συνεργατικό σύνδεσμο, μία ποικιλία από κορυφαία banners μετατροπής - απλά επιλέγοντας τι ταιριάζει περισσότερο στην ιστοσελίδα σας & ξεκινήστε να κάνετε χρήματα με το καλύτερο συνεργατικό πρόγραμμα.

Υψηλότερη Προμήθεια Συνεργατών

Ότι μας πληρώνουν οι αναφερόμενοι σας πελάτες - είναι δικό σας! Εμείς σας παρέχουμε μέχρι και 60% προμήθειες από τις πωλήσεις σας! Σας ακούγεται καλό, σωστά; Θα κερδίσετε εύκολα χρήματα διαδικτυακά προωθώντας υπηρεσίες που εσείς και εκατοντάδες άλλοι σας αρέσει να χρησιμοποιείτε. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα από ένα συνεργάτη φιλοξενίας ο οποίος ξέρει ήδη το προϊόν από το εσωτερικό του στο εξωτερικό του. Μην περιμένετε, ξεκινήστε να κάνετε χρήματα με το πιο συνεργατικό πρόγραμμα μετατροπής.

Κερδίστε Εύκολα Χρήματα Διαδικτυακά

Το να γίνετε συνεργάτης φιλοξενίας ιστοσελίδας είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε χρήματα διαδικτυακά. Εάν έχετε ήδη μία ιστοσελίδα, Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε συνεργατικά banners σε αυτή και να αποκτήσετε χρήματα αναφέροντας άτομα στη Hostinger. Συμμετέχοντας στο καλύτερο συνεργατικό πρόγραμμα πληρωμής είναι το κλειδί για να κάνετε χρήματα διαδικτυακά από το σπίτι ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος. Με το να είστε ένα συνεργάτης φιλοξενίας ιστοσελίδας είναι η καλύτερη οπτική μίας παράπλευρης επιχείρησης που σας παρέχει ένα επιπλέον εισόδημα.

Ξεκινήστε να Κερδίζετε ΤΩΡΑ

Πως λειτουργεί το Καλύτερο Πρόγραμμα Συνεργατών;

Δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να αποκτήσετε χρήματα διαδικτυακά. Συμπληρώνοντας τα εύκολα αυτά βήματα θα ξεκινήσετε να κάνετε χρήματα διαδικτυακά σε μικρό χρόνο με το καλύτερο και το κορυφαίο συνεργατικό πρόγραμμα πληρωμής!

Διαδικασία εγγραφής ενός λεπτού
Διαδικασία εγγραφής ενός λεπτού
01

Εγγραφείτε
δωρεάν

Χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να συμμετέχετε στο καλύτερο συνεργατικό πρόγραμμα που πληρώνει και να γίνετε μέλος της Αφρόκρεμας της Ομάδας Συνεργατών.

02

Αποκτήστε το μοναδικό συνεργατικό σας σύνδεσμο

Μοιραστείτε το μοναδικό συνεργατικό σας σύνδεσμο με φίλους σε forums & emails και ξεκινήστε να αναφέρετε σε άλλα άτομα για την ιστοσελίδα της Hostinger.

03

Τοποθετήστε banners στην ιστοσελίδα σας

Επιλέξτε τα πιο όμορφα banners που ταιριάζουν καλύτερα για να τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα σας και ξεκινήστε να δείχνετε στους επισκέπτες σας τη δική μας κατεύθυνση.

04

Αποκτήστε τις προμήθειες σας

Κάθε παραγγελία φιλοξενίας ιστοσελίδων σας δίνει 60% προμήθεια.

Ξεκινήστε ΤΩΡΑ

Τι ανταμοιβές θα αποκτήσετε;

Συμμετέχοντας στο καλύτερο συνεργατικό πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδας θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της καλύτερα πληρωμένης και της πιο δημοφιλής αφρόκρεμας του συνεργατικού προγράμματος.

γίνετε συνεργάτης
60%
προμήθεια
από όλες τις αγορές πακέτων φιλοξενίας
συνδεθείτε στο Πρόγραμμα Συνεργατών

Συχνές Ερώτησεις (FAQ);

Βρείτε απαντήσεις σε μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με την απόκτηση χρημάτων διαδικτυακά.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε χρήματα γρήγορα, ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι με το να γίνετε μέλος σε ένα συνεργατικό πρόγραμμα. Το να συμμετέχετε σε ένα συνεργατικό πρόγραμμα της Hostinger είναι εντελώς δωρεάν, δεν απαιτεί πολύ χρόνο και θα κερδίσετε τις υψηλότερες προμήθειες στην αγορά έως 60% για κάθε πώληση.

Η Hostinger είναι το καλύτερο συνεργατικό πρόγραμμα για να κερδίσετε χρήματα διαδικτυακά. Μπορείτε να κερδίσετε προμήθειες φέρνοντας καινούριους πελάτες στη Hostinger. Όταν ένας επισκέπτης μπαίνει στην ιστοσελίδα της Hostinger μέσω του συνεργατικού συνδέσμου σας και αγοράζει τις υπηρεσίες φιλοξενίας μας, κερδίζετε μία προμήθεια. Ο ιδανικός συνεργάτης είναι ένα άτομο το οποίο κατέχει μία ιστοσελίδα, blog ή άλλου είδους ιστοσελίδα περιεχομένου, ενεργή σε forums, κοινωνικά δίκτυα ή στο διαδίκτυο γενικά.

Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε χρήματα διαδικτυακά είναι να συμμετάσχετε σε ένα συνεργατικό πρόγραμμα. Το να συμμετάσχετε σε ένα συνεργατικό πρόγραμμα της Hostinger είναι εύκολο, πρακτικά δεν χρειάζεται πολύ χρόνο και είναι εντελώς δωρεάν. Συμμετέχοντας στο καλύτερο μας συνεργατικό πρόγραμμα θα ξεκινήσετε να κερδίζετε παθητικό εισόδημα σε καθόλου χρόνο!

Απλά εγγραφείτε στο σχετικό πρόγραμμα κάνοντας μία επίσκεψη στο https://www.hostinger.com/affiliates

Μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα από το σπίτι ξεκινώντας μία διαδικτυακή επιχείρηση ή, ακόμα καλύτερα, συμμετέχοντας σε ένα συνεργατικό πρόγραμμα. Συμμετέχοντας σε ένα συνεργατικό πρόγραμμα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε χρήματα διαδικτυακά από το σπίτι καθώς απαιτεί πολύ μικρή προσπάθεια και σας φέρνει πολύ υψηλά έσοδα - μέχρι και 60% προμήθεια από κάθε πώληση.

Το cookie που είναι τοποθετημένο στην ιστοσελίδα των πελατών διαρκεί για 60 ημέρες. Εάν μέσα στην περίοδο αυτή πραγματοποιηθεί μία αγορά και δεν καταργηθεί για άλλες 35 ημέρες, εσείς παίρνετε προμήθειες.

Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και δεν συμβαδίζει με ελάχιστες απαιτήσεις για τις πωλήσεις κάθε μήνα.

Εάν επιθυμείτε να στείλετε πληρωμένη επισκεψιμότητα στη Hostinger (PPC,PPV, Media buys), απαιτείται η επισκεψιμότητα να στέλνετε στη Hostinger απευθείας. Οι επισκέπτες πρέπει να αποστέλλονται μέσω μίας ιδιοκτησίας ιστοσελίδας ή μίας σελίδας προορισμού πρώτα. Καμία άμεση σύνδεση δεν απαιτείται χωρίς μία γραπτή έγκριση από τη Θυγατρική μας ομάδα.
Ακόμα και αν η πληρωμένη επισκεψιμότητα επιτρέπεται, οποιαδήποτε χρήση των εμπορικών σημάτων της Hostinger απαγορεύεται, με ή χωρίς τροποποιητές, στο αντίγραφο της διαφήμισης ή ως λέξεις-κλειδιά.

Ναι, επιτρέπεται το να έχετε πολλαπλές ιστοσελίδες και να προωθείτε τη Hostinger σε αυτές εξίσου, εάν όμως δεν έχουν κάποιο περιορισμένο περιεχόμενο.

Μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον χρήματα κάνοντας μία παράπλευρη επιχείρηση. Ο πιο εύκολος και πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε ένα παθητικό εισόδημα είναι να συμμετάσχετε σε ένα συνεργατικό πρόγραμμα. Το συνεργατικό πρόγραμμα της Hostinger σας πληρώνει με υψηλές προμήθειες - μέχρι και 60% για κάθε πώληση και σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε εύκολα χρήματα με τον πιο εύκολο τρόπο.

Μπορείτε να αναφέρετε μία πώληση χρησιμοποιώντας το μοναδικό θυγατρικό σύνδεσμο σας που διασφαλίζει ότι η κίνηση προέρχεται από την πλευρά σας.

60 % προμήθεια για μία πώληση φιλοξενίας ιστοσελίδων.

You can be paid once per month, when you reach $100 minimum limit. The minimum threshold of $100 has to be reached within 180 days after the end of the month in which a qualified purchase was completed, if not commission payments will be forfeited and your commission balance will revert to $0.

Η καλύτερη δουλειά από το σπίτι είναι εκείνη που είναι εύκολη και απαιτεί πολύ μικρή προσπάθεια. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι είναι συμμετέχοντας σε ένα θυγατρικό πρόγραμμα. Όλα αυτά που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε banners στην ιστοσελίδα σας ή να μοιραστείτε τον σύνδεσμο των παραπομπών και θα μπορείτε να κερδίσετε μέχρι 60% των προμηθειών με πολύ μικρή προσπάθεια.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε δωρεάν χρήματα, ο καλύτερος τρόπος είναι να προωθήσετε ένα προϊόν που ήδη αγαπάτε να χρησιμοποιείτε. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να συμμετάσχετε στο συνεργατικό πρόγραμμα της Hostinger, να τοποθετήσετε banners στην ιστοσελίδα σας ή να μοιραστείτε το μοναδικό συνεργατικό σύνδεσμο με φίλους και έτσι θα αποκτήσετε μέχρι και 60% προμήθεια για κάθε αγορά που κάνουν οι αναφερόμενοι πελάτες σας.

Μπορείτε να βρείτε το δικό σας συνεργατικό σύνδεσμο στον πίνακα ελέγχου της αρχικής σελίδας.

Μπορείτε να βρείτε συνεργατικά banners στον πίνακα ελέγχου, κάτω από το μέρος των Banners.

Όχι - δεχόμαστε πληρωμές μόνο μέσω PayPal.

Ναι οι εφαρμογές επεξεργάζονται αυτόματα, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός σας να εγκριθεί στιγμιαία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την καταπληκτική ομάδα Επιτυχίας Πελατών 24/7/365. Είναι πάντα έτοιμη για να σας βοηθήσει!

Πληρώστε για αληθινές τεχνολογίες φιλοξενίας ιστοσελίδας, όχι για μάρκετινγκ!

Σταματήστε να πληρώνετε επιπλέον χρήματα για το μάρκετινγκ. Πληρώστε μόνο για το προϊόν. Εξοικονομήστε έξυπνα, συμβαδίστε με οικονομική φιλοξενία ιστοσελίδας χωρίς να χάσετε την κορυφαία ποιότητα! Οι υψηλές τιμές δεν σημαίνουν και υψηλή ποιότητα.

29,659,751

Πελάτες ήδη εξοικονομούν

10,000+

Καινούριοι πελάτες καθημερινά

24,894,152

Ιστοσελίδες

Ξεκινήστε να εξοικονομείτε τώρα!

Όλα-σε-ένα φιλοξενία ιστοσελίδας & domain name από

0
80
/μήνα
  • Εύχρηστος Κατασκευαστής Ιστοσελίδας
  • 99.9% Εγγύηση Uptime
  • 24/7 Ζωντανή Υποστήριξη
  • Πανίσχυρος Πίνακας Ελέγχου
  • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών
Προσφορά περιορισμένου χρόνου!
Από
0
80
/μήνα
Εξοικονομήστε 90%
Ξεκινήστε