Γιατί να γίνω συνεργάτης της φιλοξενίας;

Το συνεργατικό πρόγραμμα της Hostinger είναι το κυρίαρχο συνεργατικό πρόγραμμα πληρωμών
και σας προσφέρει το πιο εύκολο τρόπο να αποκτήσετε χρήματα διαδικτυακά & γρήγορα.

Δωρεάν Πρόγραμμα Συνεργατών

Συμμετάσχετε στο δωρεάν Συνεργατικό Πρόγραμμα της Hostinger και αποκτήστε εύκολα χρήματα στο διαδίκτυο. Το δικό μας Συνεργατικό Πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε χρήματα εντελώς δωρεάν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε & εμείς θα σας βοηθήσουμε με τα υπόλοιπα. Η Hostinger σας παρέχει ένα μοναδικό συνεργατικό σύνδεσμο, μία ποικιλία από κορυφαία banners μετατροπής - απλά επιλέγοντας τι ταιριάζει περισσότερο στην ιστοσελίδα σας & ξεκινήστε να κάνετε χρήματα με το καλύτερο συνεργατικό πρόγραμμα.

Υψηλότερη Προμήθεια Συνεργατών

Ότι μας πληρώνουν οι αναφερόμενοι σας πελάτες - είναι δικό σας! Εμείς σας παρέχουμε μέχρι και 100% προμήθειες από τις πωλήσεις σας! Σας ακούγεται καλό, σωστά; Θα κερδίσετε εύκολα χρήματα διαδικτυακά προωθώντας υπηρεσίες που εσείς και εκατοντάδες άλλοι σας αρέσει να χρησιμοποιείτε. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα από ένα συνεργάτη φιλοξενίας ο οποίος ξέρει ήδη το προϊόν από το εσωτερικό του στο εξωτερικό του. Μην περιμένετε, ξεκινήστε να κάνετε χρήματα με το πιο συνεργατικό πρόγραμμα μετατροπής.

Κερδίστε Εύκολα Χρήματα Διαδικτυακά

Το να γίνετε συνεργάτης φιλοξενίας ιστοσελίδας είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε χρήματα διαδικτυακά. Εάν έχετε ήδη μία ιστοσελίδα, Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε συνεργατικά banners σε αυτή και να αποκτήσετε χρήματα αναφέροντας άτομα στη Hostinger. Συμμετέχοντας στο καλύτερο συνεργατικό πρόγραμμα πληρωμής είναι το κλειδί για να κάνετε χρήματα διαδικτυακά από το σπίτι ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος. Με το να είστε ένα συνεργάτης φιλοξενίας ιστοσελίδας είναι η καλύτερη οπτική μίας παράπλευρης επιχείρησης που σας παρέχει ένα επιπλέον εισόδημα.

Πως λειτουργεί το Καλύτερο Πρόγραμμα Συνεργατών;

Δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να αποκτήσετε χρήματα διαδικτυακά. Συμπληρώνοντας τα εύκολα αυτά βήματα θα ξεκινήσετε να κάνετε χρήματα διαδικτυακά σε μικρό χρόνο με το καλύτερο και το κορυφαίο συνεργατικό πρόγραμμα πληρωμής!

Διαδικασία εγγραφής ενός λεπτού
01

Εγγραφείτε
δωρεάν

Χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να συμμετέχετε στο καλύτερο συνεργατικό πρόγραμμα που πληρώνει και να γίνετε μέλος της Αφρόκρεμας της Ομάδας Συνεργατών.

02

Αποκτήστε το μοναδικό συνεργατικό σας σύνδεσμο

Μοιραστείτε το μοναδικό συνεργατικό σας σύνδεσμο με φίλους σε forums & emails και ξεκινήστε να αναφέρετε σε άλλα άτομα για την ιστοσελίδα της Hostinger.

03

Τοποθετήστε banners στην ιστοσελίδα σας

Επιλέξτε τα πιο όμορφα banners που ταιριάζουν καλύτερα για να τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα σας και ξεκινήστε να δείχνετε στους επισκέπτες σας τη δική μας κατεύθυνση.

04

Αποκτήστε τις προμήθειες σας

Κάθε παραγγελία από Διαμοιραζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδας σας δίνουν 100% προμήθειες, κάθε παραγγελία VPS - 50 % προμήθεια.

Τι ανταμοιβές θα αποκτήσετε;

Συμμετέχοντας στο καλύτερο συνεργατικό πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδας θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της καλύτερα πληρωμένης και της πιο δημοφιλής αφρόκρεμας του συνεργατικού προγράμματος.

γίνετε συνεργάτης
100%
προμήθειες
για κάθε αγορά Διαμοιραζόμενης Φιλοξενίας Ιστοσελίδας
50%
προμήθειες
για κάθε αγορά VPS

Πληρώστε για αληθινές τεχνολογίες φιλοξενίας ιστοσελίδας, όχι για μάρκετινγκ!

Σταματήστε να πληρώνετε επιπλέον χρήματα για το μάρκετινγκ. Πληρώστε μόνο για το προϊόν. Εξοικονομήστε έξυπνα, συμβαδίστε με οικονομική φιλοξενία ιστοσελίδας χωρίς να χάσετε την κορυφαία ποιότητα! Οι υψηλές τιμές δεν σημαίνουν και υψηλή ποιότητα.

29,659,751

Πελάτες ήδη εξοικονομούν

20,000+

Καινούριοι πελάτες καθημερινά

24,894,152

Ιστοσελίδες

Ξεκινήστε να κερδίζετε τώρα!

Όλα-σε-ένα φιλοξενία ιστοσελίδας & domain name από

1
11
€ /mo

Κάντε κάποιον χαρούμενο σήμερα!