Φιλοξενία Joomla

Δημιουργήστε την ιστοσελίδα που πάντα θέλατε με γρήγορη και αξιόπιστη φιλοξενία προσαρμοσμένη για Joomla

check_circle

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30-ημερών

Πακέτα φιλοξενίας προσαρμοσμένα για Joomla

Μονή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

7,99€
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα
 • 1 Ιστοσελίδα
 • 1 Δωρεάν Business mailbox για 6 μήνες!
 • 100 GB Εύρος Ζώνης
 • 1X Joomla Optimized Speed
Δημοφιλέστερο

Προνομιακή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα
 • 100 Ιστοσελίδες
 • 1 Δωρεάν Business mailbox για 6 μήνες!
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Εβδομαδιαία Αντίγραφα Ασφαλείας
 • 2X Joomla Optimized Speed

Επαγγελματική Φιλοξενία Ιστοσελίδας

15,95€
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα
 • Όλα τα προνόμια από το Προνομιακό
 • Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας
 • Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • 4X Joomla Optimized Speed

Το γνωρίζατε; Περιλαμβάνονται προσωπικά δωρεάν domain στα ετήσια πακέτα Προνομιακής & Επαγγελματικής φιλοξενίας!

Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ; Δοκιμάστε τη λύση του Cloud Hosting

Φιλοξενία για Joomla που θα σας πάρει το μυαλό

Καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, έχουμε τελειοποιήσει την υποδομή των server μας ώστε να χρησιμοποιούν κάθε σταγόνα ισχύος για μέγιστη απόδοση. Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα Joomla!

live_help

Υποστήριξη που λατρεύει τη Joomla

Χρειάζεστε βοήθεια κατά τη δημιουργία ή τη μεταφορά της ιστοσελίδας σας; Είμαστε εδώ για εσάς! Μια ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων υποστήριξης ειδικευμένων στη Joomla θα είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αιτήματα 24/7/365!

dns

Servers προσαρμοσμένοι για Joomla

Απολαύστε τους γρήγορους χρόνους φόρτωσης και την κορυφαία απόδοση. Όλοι οι servers μας είναι τροποποιημένοι και βελτιστοποιημένοι για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας Joomla, ανεξάρτητα από το είδος της ιστοσελίδα που έχετε.

thumb_up

Δωρεάν Όνομα domain

Κάθε project χρειάζεται ένα καλό όνομα. Εκμεταλλευτείτε τη Hostinger και πάρτε το δωρεάν! Όλα τα πακέτα φιλοξενίας Joomla πάνω από 12 μήνες, συμπεριλαμβάνουν και ένα δωρεάν domain για τον πρώτο χρόνο.

Γιατί να επιλέξει κανείς Joomla;

Όντας το δεύτερο πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο, η Joomla κάνει τη διαχείριση περιεχομένου μια πανεύκολη! Ανεξάρτητα από την ιστοσελίδα στην οποία στοχεύετε, θα σας δώσει όλα τα εργαλεία για να δημιουργήσετε εκπληκτικές σελίδες διατηρώντας ταυτόχρονα μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

 icon

check_circleΑπλή και Ευέλικτη

Ακόμη και αν χτίζετε το πρώτο σας site, η απλότητα της Joomla θα σας εκπλήξει. Ρυθμίστε το με ένα μόνο κλικ του ποντικιού σας και δημιουργήστε έναν επαγγελματικό ιστότοπο χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης!

check_circleΤεράστια Κοινότητα

Με τα χρόνια, η Joomla έχει συγκεντρώσει μια τεράστια βάση χρηστών σε κάθε γωνιά του διαδικτύου. Φροντίστε όλες τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας και βρείτε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που συναντάτε στην πορεία!

check_circleΘέματα και και Επεκτάσεις

Με μια τεράστια βιβλιοθήκη με δωρεάν θέματα και plugins, η Joomla σας δίνει την απόλυτη ελευθερία. Προσθέστε νέες λειτουργίες γρήγορα κι εύκολα και εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με όμορφα και λειτουργικά σχέδια!

Ανεβάστε την ιστοσελίδα σας με Joomla σήμερα

Ξεκινήστε το site σας με Joomla σε 3 απλά βήματα!

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας Joomla

First step

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας Joomla

Επιλέξτε μια από τις 3 λύσεις και ελέγξτε τα αντικείμενα στο καλάθι σας. Με 12μηνη συνδρομή μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν domain και SSL!

Τελειώστε την διαδικασία πληρωμής

Second step

Τελειώστε την διαδικασία πληρωμής

Ολοκληρώστε την συναλλαγή σας για να μεταβείτε στην περιοχή μελών και να ξεκινήσετε να ετοιμάζετε τις παραγγελίες σας.

Ξεκινήστε την Joomla ιστοσελίδα σας

Third step

Ξεκινήστε την Joomla ιστοσελίδα σας

Τώρα η πραγματική δουλειά ξεκινάει! Εγκαταστήστε τη Joomla με 1 click χρησιμοποιώντας τον αυτόματο φορτωτή και ξεκινήστε να χτίζετε την ιστοσελίδα σας!

Everything you need

Έχουμε ότι χρειάζεστε για να πετύχετε με την Joomla

Με τη Hostinger, μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Όλοι οι server βελτιστοποιούνται με την τελευταία τεχνολογία για να σας δίνουν τη μέγιστη δυνατή φιλοξενία Joomla. Έχουμε αναπτύξει έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου με πολλά χαρακτηριστικά για την ενίσχυση της ασφάλειας και της απόδοσης!

tune

Επιταχυντής Cache

Κάντε τις ιστοσελίδες σας με Joomla γρηγορότερες με μηχανισμούς cache στην μεριά του server και κρατήστε τους επισκέπτες σας ανεξάρτητα από το πόσοι είναι!

update

Η πιο πρόσφατη έκδοση PHP

Οι server μας έχουν πάντα τις τελευταίες εκδόσεις PHP και MySQL για να εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση και αδιαπέραστη προστασία.

https

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Καθώς το HTTPS γίνεται το νέο στάνταρ σε όλο το διαδίκτυο, όλα τα ετήσια πακέτα φιλοξενίας Joomla συμπεριλαμβάνουν ένα lifetime πιστοποιητικό SSL για να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη και το SEO!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Ενίσχυση CloudFlare

Επίσης προσφέρουμε ενσωμάτωση CloudFlare για να ενισχύσουμε την ιστοσελίδα σας με ένα παγκόσμιο CDN και προηγμένη προστασία DDoS/WAF. Η ασφάλεια έρχεται πάντα πρώτη!

people

99,9% Ώρα λειτουργίας

Αφοσιωμένες ομάδες από developers και μηχανικούς ελέγχουν τους server συνεχώς ώστε να διασφαλίσουν ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι πάντα online όταν πρέπει.

trending_up

Διαχειριστής Πρόσβασης

Φτιάχνετε μια ιστοσελίδα με πολλούς ανθρώπους; Κανένα πρόβλημα! Κρατήστε τις λεπτομέρειες του λογαριασμού σας ασφαλείς χρησιμοποιώντας τον Διαχειριστή Πρόσβασης.

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για τη Φιλοξενία Joomla

Οι απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την φιλοξενία Joomla

Αυτή τη στιγμή κατέχει τον τίτλο ως το δεύτερο δημοφιλέστερο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον κόσμο, η Joomla είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε οποιοδήποτε είδος δικτυακού τόπου. Από την αρχική κυκλοφορία το 2005, παρέχει την ευκαιρία να δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική παρουσία σε εκατομμύρια webmasters, bloggers και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.
Έχοντας ενημερώσεις επιδόσεων και προσαρμοσμένη διαμόρφωση, η φιλοξενία Joomla στοχεύει να παρέχει την τέλεια εγκατάσταση για δικτυακούς τόπους που βασίζονται στη Joomla. Εστιάστε στην ποιότητα και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων σας, ενώ φροντίζουμε για το uptime του server, ενημερώσεις και βελτιώσεις. Αξιοποιήστε στο έπακρο τη Joomla με τη Hostinger.
Για να μεταφέρετε τον υπάρχοντα ιστότοπο Joomla, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα plugin όπως το Akeeba Backup, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε εύκολα sites που βασίζονται στη Joomla. Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποιο πρόβλημα στην πορεία, η ειδική ομάδα υποστήριξης μας θα είναι έτοιμη να σας βοηθήσει μέρα και νύχτα!

Ως σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, η Joomla σας προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ελευθερία. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε διάφορους τύπους ιστοσελίδων, όπως:

 • Θεματικά blogs;
 • Ιστοσελίδες κριτικών;
 • Ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας;
 • Ιστοσελίδες affiliate;
 • Προσωπικά portfolio;
 • Ηλεκτρονικά καταστήματα;

Και ακόμη περισσότερα χάρη στην τεράστια βιβλιοθήκη δωρεάν επεκτάσεων την οποία προσφέρει η Joomla.

Σίγουρα μπορείτε, και υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόπος να το κάνετε! Μέσα από τον ελεύθερο κατάλογο plugin της Joomla, θα βρείτε διάφορες επεκτάσεις που θα σας επιτρέψουν να μετατρέψετε την ιστοσελίδα σας σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Το καθένα έχει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών και μπορείτε να τα δοκιμάσετε όλα πριν αποφασίσετε ποιο είναι το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας.
Για να εξασφαλιστεί μια ομαλή online εμπειρία, όλοι οι server φιλοξενίας Joomla προστατεύονται με τη χρήση BitNinja σε πραγματικό χρόνο. Σε συνδυασμό με ένα σύνολο προσαρμοσμένων firewall το αποτέλεσμα είναι ένα ασφαλές περιβάλλον ιστού που προστατεύεται από κακόβουλο λογισμικό, DDoS, breute force, XSS και παρόμοιες απειλές.
Ενώ δεν υπάρχει σαφής νικητής μεταξύ των δύο συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου, η Joomla είναι από τις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις WordPress που θα συναντήσετε. Σχεδόν το ένα τρίτο όλων των ιστότοπων σε όλο τον κόσμο βασίζονται σε αυτές τις πλατφόρμες ανοικτού κώδικα. Έτσι, όταν πρόκειται για την οικοδόμηση ενός site, και οι δύο είναι κορυφαίες επιλογές με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους.
closelogo

Black Friday
Προσφορές

 • check 99,9% Διαθεσιμότητα
 • check Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • check 24/7 Ζωντανή Υποστήριξη
 • check 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Ξεκινήστε

Έως Και

90

%

OFF

43
ΗΜΕΡΕΣ
19
ΩΡΕΣ
28
ΛΕΠΤΑ
29
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
Προσφορά Black Friday: Hosting
Από 0,80€ /Μήνας!
Δείτε Όλες Τις Προσφορές
×