Joomla Hosting

Δημιουργήστε την ιστοσελίδα που πάντα θέλατε με γρήγορο και αξιόπιστο hosting βελτιστοποιημένο για Joomla.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πακέτα web hosting βελτιστοποιημένα για Joomla

Το ξέρατε; Τα προσωπικά δωρεάν domains περιλαμβάνονται στα ετήσια πλάνα web hosting Premium & Business!

Όροι πληρωμής

Joomla web hosting που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Με την πάροδο των ετών, έχουμε τελειοποιήσει την υποδομή των server μας ώστε να χρησιμοποιούμε κάθε σταγόνα ενέργειας με τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μία επιτυχημένη ιστοσελίδα Joomla!

Joomla web hosting που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό
Υποστήριξη που αγαπά το Joomla

Υποστήριξη που αγαπά το Joomla

Χρειάζεστε βοήθεια κατά τη δημιουργία ή τη μεταφορά του ιστότοπού σας; Σας έχουμε καλυμμένους! Μια ομάδα ειδικών υποστήριξης στο Joomla θα είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα 24/7/365!

Βελτιστοποιημένοι servers για Joomla

Βελτιστοποιημένοι servers για Joomla

Απολαύστε ταχύτατους χρόνους φόρτωσης και κορυφαίες επιδόσεις. Όλοι οι server μας είναι ρυθμισμένοι και βελτιστοποιημένοι ώστε να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία hosting για Joomla, ανεξάρτητα από τον τύπο της ιστοσελίδας που διαχειρίζεστε.

Δωρεάν όνομα domain

Δωρεάν όνομα domain

Κάθε πρότζεκτ χρειάζεται ένα καλό όνομα. Αποκτήστε το δωρεάν στη Hostinger! Όλα τα ετήσια και πάνω πλάνα Joomla hosting περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα domain για το πρώτο έτος.

Γιατί να επιλέξετε το Joomla CMS;

Όντας το δεύτερο πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο, το Joomla κάνει τη διαχείριση περιεχομένου παιχνιδάκι! Ανεξάρτητα από την ιστοσελίδα στην οποία στοχεύετε, θα σας δώσει όλα τα εργαλεία για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές σελίδες, διατηρώντας παράλληλα μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία.

Γιατί να επιλέξετε το Joomla CMS;
Απλό και ευέλικτο

Απλό και ευέλικτο

Ακόμη και αν κατασκευάζετε την πρώτη σας ιστοσελίδα, η απλότητα του Joomla θα σας εκπλήξει. Ρυθμίστε το με ένα μόνο κλικ και φτιάξτε μία επαγγελματική ιστοσελίδα χωρίς γνώσεις προγραμματισμού!

Τεράστια κοινότητα

Τεράστια κοινότητα

Με την πάροδο του χρόνου, το Joomla έχει δημιουργήσει μια τεράστια βάση χρηστών παντού. Εκπληρώστε όλες τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας και βρείτε λύσεις σε κάθε εμπόδιο που συναντάτε στην πορεία!

Θέματα και επεκτάσεις

Θέματα και επεκτάσεις

Με μια τεράστια βιβλιοθήκη δωρεάν θεμάτων και plugins, το Joomla σας δίνει την απόλυτη ελευθερία. Προσθέστε νέα χαρακτηριστικά ταχύτατα και εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με όμορφα και λειτουργικά σχέδια!

Ενισχύστε την online παρουσία σας με το Joomla hosting

Ξεκινήστε την ιστοσελίδα σας στο Joomla σε μόλις 3 απλά βήματα!

Επιλέξτε πακέτο Joomla hosting

Επιλέξτε πακέτο Joomla hosting

Επιλέξτε μία από τις τρεις λύσεις και δείτε το καλάθι αγορών σας. Επιλέξτε ένα πλάνο 12 μηνών για να αποκτήσετε δωρεάν domain και SSL!

Ολοκλήρωση την διαδικασία αγοράς

Ολοκλήρωση την διαδικασία αγοράς

Ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας για να γίνετε μέλος και να αρχίσετε να ρυθμίζετε τις παραγγελίες σας.

Ξεκινήστε την Joomla ιστοσελίδα σας

Ξεκινήστε την Joomla ιστοσελίδα σας

Τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά! Εγκαταστήστε το Joomla με 1 κλικ και ξεκινήστε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας!

Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε με το Joomla

Με τη Hostinger, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία. Όλοι οι server είναι βελτιστοποιημένοι με τεχνολογία αιχμής για να σας δώσουν το μέγιστο από το Joomla hosting. Αναπτύξαμε έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου με πλήθος χαρακτηριστικών για την ενίσχυση της ασφάλειας και της απόδοσης!

Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε με το Joomla
Επιταχυντής cache

Επιταχυντής cache

Επιταχύνετε την Joomla ιστοσελίδα σας με server-side μνήμες cache και διατηρήστε το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας, ανεξάρτητα από το πόσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας.

Τελευταία έκδοση PHP

Τελευταία έκδοση PHP

Οι server μας είναι πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εκδόσεις PHP και MySQL για να εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις και ισχυρή ασφάλεια.

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Καθώς το HTTPS γίνεται το νέο πρότυπο στο ίντερνετ, όλα τα ετήσια πλάνα Joomla hosting περιλαμβάνουν ένα δια βίου πιστοποιητικό SSL για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και του SEO!

Ενισχυμένη ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και αυτό ισχύει και για την ιστοσελίδα σας. Όλα τα πλάνα web hosting μας διαθέτουν πιστοποιητικά SSL και προστασία DDoS για να διασφαλίσουν ότι εσείς και όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας θα έχετε μια ασφαλή εμπειρία περιήγησης.

99,9% χρόνος διαθεσιμότητας

Αποκλειστικές ομάδες προγραμματιστών και μηχανικών παρακολουθούν τον server όλο το εικοσιτετράωρο για να διασφαλίζουν ότι η ιστοσελίδα σας είναι πάντα διαθέσιμη όταν έχει μεγαλύτερη σημασία.

Διαχειριστής πρόσβασης

Κατασκευάζετε μία ιστοσελίδα με πολλούς ανθρώπους; Κανένα πρόβλημα! Κρατήστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας υπό έλεγχο και συνεργαστείτε με τον διαχειριστή προσαρμοσμένης πρόσβασης.

Joomla Hosting

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την αγορά σας. Η διαδικασία είναι εύκολη και χωρίς κίνδυνο.

Συχνές ερωτήσεις για το Joomla Hosting

Βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Joomla Hosting

Τι είναι το Joomla;

Σε τι διαφέρει το Joomla Hosting;

Πως μπορώ να μεταφέρω την υπάρχουσα Joomla ιστοσελίδα μου;

Τι είδους ιστοσελίδες μπορώ να δημιουργήσω με το Joomla;

Μπορεί το Joomla να χρησιμοποιηθεί για ηλεκτρονικό εμπόριο;

Πόσο ασφαλές είναι το Joomla Hosting;

Είναι το Joomla καλύτερο από το WordPress;