Γεια σας,

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι Hostinger ξεκινά μια μεγάλη αλλαγή στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας, έχουμε επανασχεδιάσει το σύστημα ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου. Αυτές οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στις 19 Μαΐου.

Οι χρήστες με δωρεάν φιλοξενία δεν θα είναι πλέον σε θέση να χρησιμοποιούν IMAP και SMTP υπηρεσίες. Η υπηρεσία e-mail μας γίνεται σε μεγάλο βαθμό κατάχρηση από την κακή πλευρά των χρήστων που στέλνουν spam, η υπερφόρτωση των servers και το βλάψιμο της φήμη του συστήματός μας παροχής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να απορρίπτει τα μηνύματα που αποστέλλονται ακόμη και από τους \"καλούς\" χρήστες.

Οι χρήστες με δωρεάν φιλοξενία θα εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία POP3 για να λαμβάνουν e-mail και για SMTP σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Διαδικτύου διακομιστή παροχής SMTP σας. Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου σας δίνουν ένα διακομιστή SMTP δωρεάν. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WebMail μας για να στείλετε e-mail, αν χρειαστεί.

Καλά νέα για τους χρήστες με επί πληρωμή φιλοξενία - έχουμε προσθέσει υποστήριξη SSL σε όλα τα πρωτόκολλα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τώρα:
- SMTP μέσω SSL: αριθμός θύρας 465
- SMTP μέσω SSL: αριθμός θύρας 587 εάν ο αριθμός θύρας 465 είναι αποκλεισμένος
- SMTP χωρίς SSL: αριθμός θύρας 25
- SMTP χωρίς SSL: αριθμός θύρας 2525, εάν ο αριθμός θύρας 25 είναι αποκλεισμένος
- POP3 με SSL: αριθμός θύρας 995
- POP3 χωρίς SSL: αριθμός θύρας 110
- IMAP με SSL: αριθμός θύρας 993
- IMAP χωρίς SSL: αριθμός θύρας 143

Επιπλέον, για τους χρήστες με επί πληρωμή φιλοξενία, αυξήσαμε τα όρια αποστολής email, μεταφέραμε όλα τα email σε dedicated servers και θα υλοποιήσουμε μια αυτοματοποιημένη δυνατότητας αντιγράφων ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / επαναφοράς στο μέλλον!


Παράθεση