Φιλοξενία PrestaShop

Περισσότερες πωλήσεις με hosting βελτιστοποιημένο για το PrestaShop.

check_circle

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Επιλέξτε πακέτο φιλοξενίας PrestaShop

PrestaShop Starter

11,95 €
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα

3,45 €/μήνα μετά την ανανέωση

 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 20 GB Χώρος SSD
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Δωρεάν Domain & SSL
 • Εβδομαδιαία αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
Δημοφιλέστερο

PrestaShop Premium

15,95 €
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα

6,95 €/μήνα μετά την ανανέωση

 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 100 GB Χώρος SSD
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Δωρεάν Domain & SSL
 • Καθημερινά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

PrestaShop Business

29,00 €
Εξοικονομήστε 74%
7
45
/μήνα

13,75 €/μήνα μετά την ανανέωση

 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • 100 GB Χώρος SSD
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Δωρεάν Domain & SSL
 • Καθημερινά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Dedicated Διεύθυνση IP
 • Αποκλειστικοί Πόροι

Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ; Δοκιμάστε τη λύση του Cloud Hosting

Σίγουρη επιτυχία με φιλοξενία PrestaShop

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με τη Hostinger είναι μια εύκολη διαδικασία. Σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να κατακτήσετε την κορυφή του ηλεκτρονικού εμπορίου. Εξασφαλίστε κορυφαία απόδοση και μέγιστες πωλήσεις με την πλατφόρμα φιλοξενίας PrestaShop!

live_help

Ζωντανή υποστήριξη 24/7

Ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά η Hostinger θα είναι πάντα δίπλα σας! Η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης πελατών είναι διαθέσιμη 24/7/365 για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα!

dns

Βελτιστοποιημένοι servers για PrestaShop

Εξασφαλίστε τις καλύτερες υποδομές για την επιχείρησή σας. Ρυθμίζουμε και βελτιστοποιούμε τους servers μας, ώστε να απολαμβάνετε κορυφαία απόδοση του PrestaShop.

thumb_up

Δωρεάν domain name

Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται ένα ελκυστικό και ευκολομνημόνευτο όνομα. Αποκτήστε δωρεάν domain name από τη Hostinger και κάντε την τέλεια πρώτη εντύπωση! Κάθε πακέτο φιλοξενίας PrestaShop με διάρκεια 12 μηνών ή παραπάνω περιλαμβάνει δωρεάν domain name για το πρώτο έτος.

Γιατί PrestaShop;

Περιλαμβάνει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά, ώστε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Είτε είστε έμπειρος προγραμματιστής, είτε ξεκινάτε τώρα το πρώτο σας ηλεκτρονικό κατάστημα, το PrestaShop είναι από τις πιο ισχυρές και αξιόπιστες επιλογές!

 icon

check_circleΕύχρηστο

Ξεκινήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς κόπο. Το PrestaShop διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να φτάσετε στην επιτυχία: έναν ευέλικτο πίνακα διαχείρισης, εκτενές documenation και πολλά άλλα. Δημιουργήστε σήμερα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς τεχνικές γνώσεις!

check_circleΠροσαρμοσμένο σε mobile συσκευές

Ακολουθήστε τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις! Οι χρήστες των mobile συσκευών είναι περισσότεροι από ποτέ. Οδηγήστε τους στο mobile-friendly PrestaShop κατάστημά σας, και αυξήστε τις πωλήσεις!

check_circleΦτιαγμένο για ηλεκτρονικό εμπόριο

Φτιάξτε το κατάστημά σας σε μια πλατφόρμα που εξειδικεύεται στις επιχειρήσεις! Υποστηρίζοντας κυρίως ηλεκτρονικά καταστήματα, το PrestaShop εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση και χαρακτηριστικά διαδικτυακού εμπορίου.

Κατάστημα PrestaShop σε λίγα μόνο βήματα!

3 Απλά βήματα για να στήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας PrestaShop

Βήμα πρώτο

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας PrestaShop

Επιλέξτε μια από τις τρεις διαθέσιμες επιλογές. Κάντε τουλάχιστον 12μηνη συνδρομή και πάρτε ένα domain δωρεάν!

Στήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Βήμα δεύτερο

Στήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Complete the cart checkout process and go through the initial order setup to get started.

Απολαύστε τη φιλοξενία PrestaShop

Βήμα τρίτο

Απολαύστε τη φιλοξενία PrestaShop

Το ταξίδι ξεκινά! Εγκαταστήστε το PrestaShop με 1 κλικ, προσθέστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και ξεκινήστε να κάνετε πωλήσεις.

Όλα όσα χρειάζεστε

Όλα όσα χρειάζεστε για ένα κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα PrestaShop

Στόχος μας είναι η επιτυχία σας. Γι' αυτό σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να την πετύχετε. Δείτε τα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας PrestaShop, που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή.

tune

Εγκατάσταση με 1 κλικ

Ο χρόνος είναι χρήμα. Η χειροκίνητη εγκατάσταση μπορεί να πάρει ώρα και να δημιουργήσει προβλήματα. Γι' αυτό σας παρέχουμε ένα αξιόπιστο εργαλείο εγκατάστασης με 1 κλικ από τον πίνακα διαχείρισης.

update

Ασφάλεια SSL/TSL

Προστατέψτε τα ευαίσθητα δεδομένα σας και κερδίστε τον ανταγωνισμό. Με κάθε πακέτο ενός έτους αποκτάτε πιστοποιητικό SSL/TLS εφ' όρου ζωής για ασφαλείς συναλλαγές και αποδοτικότερο SEO.

https

Ενίσχυση CloudFlare

Η ταχύτητα και το uptime είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα. Απολαύστε ενσωματωμένη προστασία από την CloudFlare έναντι CDN και επιθέσεις DDoS.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Ενσωματωμένο caching

Η μεγαλύτερη ταχύτητα και η καλύτερη απόδοση έχουν σαν αποτέλεσμα ικανοποιημένους επισκέπτες και περισσότερες πωλήσεις. Αυτό ακριβώς εξασφαλίζει το στατικό server-side caching.

people

Εστιασμένο στην ανάπτυξη

Δεν υπάρχουν όρια! Ανεξάρτητα με το μέγεθος του καταστήματός σας, θα έχουμε πάντα μία λύση για εσάς!

trending_up

Διαχείριση πρόσβασης

Το να μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες μπορεί να είναι δύσκολη όταν κατασκευάζετε ένα κατάστημα μαζί με άλλους. Συνεργαστείτε εύκολα με άλλα άτομα στο ίδιο project χρησιμοποιώντας τον Διαχειριστή Πρόσβασης!

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για τη φιλοξενία PrestaShop

Οι απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το PrestaShop

Το PrestaShop είναι μια λύση ανοικτού κώδικα, που χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων. Βασισμένο στις PHP και MySQL, αποτελεί μια ισχυρή πλατφόρμα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το στήσιμο ενός καταστήματος και την πραγματοποίηση πωλήσεων. Υποστηρίζει πάνω από 250 χιλιάδες καταστήματα παγκοσμίως και κατέχει περίπου το 1,5% του μεριδίου αγοράς των CMS.
Η φιλοξενία PrestaShop παρέχει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις του server, οι πιο πρόσφατες εκδόσεις PHP και MySQL, το ενσωματωμένο caching και το HTTP/2 είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα ενισχύσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Σε συνδυασμό με το CloudFlare και το εφ' όρου ζωής πιστοποιητικό TLS, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ασφαλές e-shop με αποδοτικό SEO.
Στη Hostinger, κάθε εγκατάσταση του PrestaShop λαμβάνει ένα μοναδικό directory name για την περιοχή διαχείρισης. Αποτελείται από τυχαία γράμματα και αριθμούς,ώστε να προστατεύεται το back-end της ιστοσελίδας σας από hackers. Για να βρείτε τη μοναδική διεύθυνση URL της περιοχής διαχείρισης του PrestaShop, περιηγηθείτε στους εγκατεστημένους φακέλους, χρησιμοποιώντας τον Διαχειριστή Αρχείων. Μόλις την εντοπίσετε, αποκτήστε πρόσβαση μέσω του προγράμματος περιήγησης (για παράδειγμα: http://www.myprestastore.com/exampleadmin).
Η ύπαρξη ενός σχεδίου για τη διαχείριση των εξόδων αποστολής είναι εξαιρετικά σημαντική για ένα κατάστημα. Το PrestaShop υπολογίζει τα έξοδα αποστολής με βάση τις τιμές, το βάρος, τη γεωγραφική περιοχή, τη χώρα, το νόμισμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε και να επεξεργαστείτε όλες αυτές τις τιμές στις τοπικές ρυθμίσεις της περιοχής διαχείρισης του PrestaShop.
Φυσικά! Η δυνατότητα multistore του PrestaShop θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε το κατάστημά σας στο μέγιστο βαθμό. Αν στοχεύετε σε περισσότερες γλώσσες ή νομίσματα, η δυνατότητα multistore θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.
Με τα πακέτα φιλοξενίας PrestaShop μπορείτε να εγκαθιστάτε απεριόριστο αριθμό modules. Εφόσον το επιτρέπουν οι πόροι σας, μπορείτε να προσθέτετε όσες επεκτάσεις θέλετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Και αν κάποια στιγμή χρειαστείτε περισσότερη ισχύ, διαθέτουμε πολλές λύσεις για άμεση αναβάθμιση!
Δυστυχώς, όχι. Αν και τα σημαντικότερα modules για τη λειτουργία του καταστήματος είναι δωρεάν, τα περισσότερα διατίθενται επί πληρωμή. Παρόλα αυτά, ισχύουν πολιτικές επιστροφής χρημάτων, οπότε μπορείτε να τα δοκιμάσετε χωρίς ρίσκο.
Όλοι οι servers του PrestaShop προστατεύονται από smart WAF και προσαρμοσμένο firewall, για να αποτρέπονται επιθέσεις DDoS, injections, brute forcing κ.α., ενώ, ως επιπλέον μέτρο προστασίας, παρέχουμε και ενσωμάτωση CloudFlare. Επιπλέον, η απόκτηση ενός πιστοποιητικού SSL/TLS θα ήταν χρήσιμη για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να αυξήσει την αξιοπιστία του και να αποτρέψει επιθέσεις man in the middle.
Φυσικά! Θα έχετε στη διάθεσή σας ένα εργαλείο αυτόματης εγκατάστασης στον πίνακα ελέγχου. Με αυτό θα είστε σε θέση να προσθέτετε και να αφαιρείτε δημοφιλή scripts με λίγα μόνο κλικ! Αν το PrestaShop δεν είναι για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως το Magento ή το συνδυασμό WordPress+WooCommerce.