Φιλοξενία PrestaShop

Κάντε περισσότερες πωλήσεις με προσαρμοσμένη φιλοξενία για εξαιρετική απόδοση του PrestaShop.

check_circle

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Επιλέξτε πακέτο φιλοξενίας PrestaShop

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρόνο: αποκτήστε πιστοποιητικό SSL ΔΩΡΕΑΝ

Απλό Web Hosting

7,99€
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα
 • 1 Ιστοσελίδα
 • 1 δωρεάν επαγγελματικό mailbox για 6 μήνες!
 • 100 GB Bandwidth
 • 1X PrestaShop Optimized Speed
Δημοφιλέστερο

Προνομιακό Web Hosting

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα
 • 100 Ιστοσελίδες
 • 1 δωρεάν επαγγελματικό mailbox για 6 μήνες!
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Εβδομαδιαία Αντίγραφα Ασφαλείας
 • 2X PrestaShop Optimized Speed

Επαγγελματικό Web Hosting

15,95€
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα
 • Όλα τα πλεονεκτήματα του Προνομιακού
 • Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας
 • Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • 4X PrestaShop Optimized Speed

Το γνωρίζατε; Στα ετήσια Προνομιακά & Επαγγελματικά προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνονται προσωπικά δωρεάν domains!

Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ; Δοκιμάστε τη λύση του Cloud Hosting

Φιλοξενία PrestaShop φτιαγμένη για Επιτυχία

Η έναρξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Στη Hostinger, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να είστε στην κορυφή του κόσμου του ηλεκτρονικού εμπορίου. Εξασφαλίστε κορυφαία απόδοση με την καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας του PrestaShop!

live_help

24/7 Ζωντανή Υποστήριξη

Ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να είναι σκληρός. Αλλά η Hostinger θα είναι πάντα δίπλα σας! Παθιασμένοι και επαγγελματίες πράκτορες υποστήριξης πελατών θα είναι έτοιμοι 24/7/365 για να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα!

dns

Προσαρμοσμένοι Server PrestaShop

Παρόμοια με την οικοδόμηση ενός σπιτιού, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το υπόβαθρο είναι σταθερό και αξιόπιστο. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε κορυφαία απόδοση του PrestaShop βελτιώνοντας τους server μας με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.

thumb_up

Δωρεάν domain name

Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται ένα συναρπαστικό και αξέχαστο όνομα. Κάντε μια καλή πρώτη εντύπωση με το σωστό όνομα domain. Πάρτε το δωρεάν στο Hostinger! Όλα τα πακέτα φιλοξενίας PrestaShop των 12 μηνών ή και περισσότερο λαμβάνουν ένα δωρεάν domain name για το πρώτο έτος.

Γιατί PrestaShop;

Περιλαμβάνει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Είτε είστε έμπειρος προγραμματιστής, είτε ξεκινάτε το πρώτο σας ηλεκτρονικό κατάστημα, το PrestaShop είναι από τις πιο ισχυρές και αξιόπιστες επιλογές!

 icon

check_circleΕύκολο στη χρήση

Το ξεκίνημα του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος μόλις έγινε ευκολότερο. Το PrestaShop διαθέτει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να φτάσετε στην επιτυχία: ένα ευέλικτο πάνελ διαχείρισης, εκτενές documenation και πολλά άλλα. Δεν χρειάζονται τεχνικές γνώσεις για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος!

check_circleΦιλικό για κινητά

Μείνετε κοντά στις τελευταίες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις! Η επισκεψιμότητα μέσω αναζήτησης στα κινητά είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Οδηγήστε την στο κατάστημα PrestaShop σας, το οποίο είναι φιλικό προς τα κινητά, και κάντε περισσότερες πωλήσεις!

check_circleeCommerce Oriented

Φτιάξτε το κατάστημά σας σε μια πλατφόρμα που είναι φτιαγμένη για επιχειρήσεις! Το PrestaShop είναι εντελώς βασισμένο στα ηλεκτρονικά καταστήματα, συνεπώς θα έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση και τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά διαθέσιμα!

Το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα PrestaShop είναι μόλις μερικά βήματα μακριά!

Ακολουθήστε 3 απλά βήματα για να στήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας PrestaShop

Βήμα πρώτο

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας PrestaShop

Επιλέξτε μια από τις 3 διαθέσιμες επιλογές και ελέγξτε τα αντικείμενα στο καλάθι σας. Πάρτε μια τουλάχιστον 12μηνη συνδρομή και θα έχετε ένα δωρεάν domain!

Στήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Βήμα δεύτερο

Στήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Complete the cart checkout process and go through the initial order setup to get started.

Απολαύστε την φιλοξενία email σας

Βήμα τρίτο

Απολαύστε την φιλοξενία email σας

Εδώ είναι που ξεκινάει το πραγματικό ταξίδι! Εγκαταστήστε το PrestaShop με 1 click, προσθέστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και ξεκινήστε να κάνετε πωλήσεις.

Όλα όσα χρειάζεστε

Όλα όσα χρειάζεστε για ένα κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα PrestaShop

Εργαζόμαστε για την επιτυχία σας - μας ενδιαφέρει να εξασφαλίσουμε πως έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να φτάσετε τους στόχους σας. Δείτε τα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας PrestaShop που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή.

tune

Εγκατάσταση με 1 κλικ

Ο χρόνος είναι χρήμα. Και οι χειροκίνητες εγκαταστάσεις μπορεί να πάρουν ώρα και να είναι ενοχλητικές, γι'αυτό θα βρείτε ένα αξιόπιστο εργαλείο εγκατάστασης με 1 click στον πίνακα διαχείρισή σας.

update

Ασφάλεια SSL/TSL

Μείνετε ασφαλείς και μπροστά από τον ανταγωνισμό.

https

Ενίσχυση CloudFlare

Η ταχύτητα και το uptime είναι εξαιρετικά σημαντικά για οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα. Μείνετε ένα βήμα μπροστά με το ενσωματωμένο CDN και την προστασία DDoS από την CloudFlare.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Ενσωματωμένο caching

Περισσότερη ταχύτητα και καλύτερη απόδοση σημαίνει εντυπωσιασμένοι επισκέπτες και μεγαλύτερα ποσοστά conversion. Αυτό είναι που πετυχαίνει ο στατικός caching μηχανισμός μας στην μεριά του server!

people

Εστιασμένο στην Ανάπτυξη

Ο ουρανός είναι το όριο!

trending_up

Διαχείριση πρόσβασης

Το να μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες μπορεί να είναι δύσκολη όταν κατασκευάζετε ένα κατάστημα μαζί με άλλους. Συνεργαστείτε εύκολα με άλλα άτομα στο ίδιο project χρησιμοποιώντας τον Διαχειριστή Πρόσβασης!

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για τη Φιλοξενία PrestaShop

Οι απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το PrestaShop

Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, το PrestaShop είναι μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα. Αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας PHP και MySQL, προσφέρει στον χρήστη μια ισχυρή πλατφόρμα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσει ένα κατάστημα και να κάνει πωλήσεις online. Σήμερα χρησιμοποιείται από πάνω από 250 χιλιάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο και κατέχει περίπου το 1,5% του μεριδίου αγοράς των CMS.
Η φιλοξενία του PrestaShop επικεντρώνεται στην παροχή του καλύτερου δυνατού περιβάλλοντος για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Η προσαρμοσμένη διαμόρφωση του server, οι πιο πρόσφατες εκδόσεις PHP και MySQL, η ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση και το HTTP/2 είναι μερικά μόνο από τα λίγα προνόμια που θα ενισχύσουν την ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Ενώστε αυτά με τα οφέλη του CloudFlare και ένα πιστοποιητικό TLS και θα έχετε όλα τα κομμάτια για να κάνετε ένα ασφαλές και SEO optimized κατάστημα.
Στη Hostinger, κάθε εγκατάσταση του PrestaShop λαμβάνει ένα μοναδικό όνομα καταλόγου για την περιοχή διαχείρισης. Δημιουργημένο με τυχαία γράμματα και αριθμούς, αποσκοπεί να προστατεύσει το back-end της ιστοσελίδας σας από την απόπειρα πειρατείας ή brute force. Για να βρείτε τη μοναδική διεύθυνση URL του admin area του PrestaShop, ελέγξτε τους εγκατεστημένους φακέλους χρησιμοποιώντας το Διαχειριστή Αρχείων. Μόλις τον εντοπίσετε, αποκτήστε πρόσβαση μέσω του προγράμματος περιήγησης (για παράδειγμα: http://www.myprestastore.com/exampleadmin).
Το να έχετε ένα σχέδιο για το πώς θα χειριστείτε τη μεταφορά είναι σημαντικό για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα με φυσικά προϊόντα. Το PrestaShop υπολογίζει τις τιμές αποστολής με βάση είτε τις τιμές είτε τα όρια βάρους. Εξετάζονται επίσης μερικές άλλες πτυχές, όπως η γεωγραφική περιοχή, η χώρα, το νόμισμα. Ευτυχώς, μπορείτε να διαμορφώσετε και να επεξεργαστείτε όλες αυτές τις τιμές στις τοπικές ρυθμίσεις της περιοχής διαχείρισης του PrestaShop.
Φυσικά! Η δυνατότητα multistore του PrestaShop θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε το κατάστημά σας με πολύ μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Είτε στοχεύετε σε ένα πολυγλωσσικό κατάστημα, είτε απλώς θέλετε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο από ένα νομίσματα, η δυνατότητα multistore είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να το καταφέρετε.
The amount of modules that you can implement is not limited on our PrestaShop hosting plans. As long as you have the resources, you can add as many extensions to your online store as you need. And whenever you need more power, we have various seamless upgrade options available!
Unfortunately, no. While there is a moderate selection of free PrestaShop modules, most of them have a price tag. However, they also include refund policies, which let you test everything out risk-free. And the free module library consists of the most essential tools that online shops need!
All PrestaShop hosting servers are protected with a smart WAF and custom firewall rules. They defend every user against abusive activity such as DDoS attacks, injections, brute forcing and similar. For an additional layer of security, we also offer CloudFlare integration. Furthermore, every e-commerce store should consider setting up an SSL/TLS certificate, which will boost trust and protect user data against man in the middle attacks.
You surely can! A convenient auto installer will be available in your control panel. Using it, you can set up and remove popular scripts with just a few mouse clicks! In case PrestaShop is not the right solution, you can try a lot of other popular e-commerce platforms such as Magento or WordPress+WooCommerce.
closelogo

Black Friday
Προσφορές

 • check 99,9% Διαθεσιμότητα
 • check Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • check 24/7 Ζωντανή Υποστήριξη
 • check 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Ξεκινήστε

Έως Και

90

%

OFF

05
ΗΜΕΡΕΣ
07
ΩΡΕΣ
15
ΛΕΠΤΑ
02
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
Προσφορά Black Friday: Web Hosting
Από 0,80€ /Μήνας!
Δείτε Όλες Τις Προσφορές
×