ΤΙΜΗ BLACK FRIDAY

Πλήρως customizable Minecraft server

Απόλυτος έλεγχος του game server σας με VPS ειδικά ρυθμιμένο για Minecraft.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Minecraft Server HostingMinecraft Server Hosting

Χαρακτηριστικά Minecraft Hosting

Εύκολη εγκατάσταση
Εύκολη εγκατάσταση

Χρησιμοποιήστε το Game Panel για να ρυθμίσετε τον server σας σε λίγα λεπτά ή δοκιμάστε manual setup με Ubuntu 18, Centos 7 ή Debian 9 OS.

Dedicated IPv4/IPv6
Dedicated IPv4/IPv6

Το πακέτο Minecraft VPS hosting περιλαμβάνει dedicated πρωτόκολλα IPv6 και IPv4.

Αντίγραφα ασφαλείας
Αντίγραφα ασφαλείας

Λόγω του cloud based VPS, τα αρχεία σας μπορούν να ανακτηθούν ανά πάσα στιγμή.

Είδη Minecraft Server
Είδη Minecraft Server

Υποστηρίζουμε Official, CraftBukkit, Spigot, Paper, Purpur, Forge, SpongeVanilla, Cauldron, Tekkit, Feed the Beast, Project Rainbow, Bedrock (pocket). Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα έκδοση Minecraft server με το αυτοματοποιημένο σύστημα κατεβάσματος JAR.

Modpacks και plugins
Modpacks και plugins

Εγκαταστήστε εύκολα τα Spigot Minecraft Plugins από το σύστημα εγκατάστασης plugins. Ανεβάστε τα δικά σας custom plugins χρησιμοποιώντας panel File Manager ή FTP/SSH.

Γρήγοροι SSD
Γρήγοροι SSD

Διατηρούμε τις ταχύτητες υψηλές και τους παίκτες ευχαριστημένους με επεξεργαστές Xeon και terabytes αποθηκευτικού χώρου.

Εύκολη εγκατάσταση με Game Panel

Με το Hostinger Game Panel, διαχειριστείτε τον Minecraft server με ευκολία. Όλα τα πακέτα Minecraft hosting περιλαμβάνουν πλήρες root access και ευέλικτο daemon για να προσθέτετε ή να αφαιρείτε mods ή plugins με μερικά μόνο κλικ.

Εύκολη εγκατάσταση με Game Panel

Αντίγραφα ασφαλείας υψηλού επιπέδου

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν cloud based VPS με διπλή προστασία RAID και δίνουν τη δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Ο πίνακας ελέγχου του VPS Hosting της Hostinger σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση.

Αντίγραφα ασφαλείας υψηλού επιπέδου

Απεριόριστα Modpacks

Κάθε πακέτο περιλαμβάνει προεγκατεστημένα mods. Λόγω της root πρόσβασης, μπορείτε να τα αφαιρέσετε ή να προσθέσετε καινούρια ανά πάσα στιγμή.

Απεριόριστα Modpacks

Servers σε όλο τον κόσμο

Μηδαμινό latency και αξεπέραστη αξιοπιστία, λόγω των παγκόσμια διασυνδεδεμένων Tier-3 datacenters.

Servers σε όλο τον κόσμοServers σε όλο τον κόσμο

Ψάχνετε κάτι άλλο;

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Αν για κάποιον λόγο δε μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Χωρίς κόπο και ρίσκο.

Minecraft Server Hosting FAQs

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Minecraft Server Hosting

Το Minecraft είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας, που έχει γίνει τρομερά δημοφιλές παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία του το 2011. Δημιουργήθηκε από τον Markus Persson, Σουηδό προγραμματιστή βιντεοπαιχνιδιών και τη Mojang, και επιτρέπει στους παίκτες να εξορύξουν μπλοκς και να δημιουργήσουν κατασκευές με αυτά. Οι παίκτες εξασκούν τη δημιουργικότητά τους σε αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο, καθώς εξερευνούν, συγκεντρώνουν πόρους, κατασκευάζουν με τα μπλοκς και στη συνέχεια πολεμούν. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού, καθώς και λειτουργία multi-player. Από τα μέσα του 2018, αριθμεί πάνω από 91 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες μηνιαίως, ενώ θεωρείται ευρέως ως ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει πάνω από 177 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε διάφορες πλατφόρμες και συσκευές.

Με τον πίνακα ελέγχου του VPS της Hostinger, μπορείτε να διαχειρίζεστε τον εικονικό σας server. Οι αποκλειστικοί πόροι, σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε επανεκκίνηση στον server, να εγκαταστήσετε νέα web scripts ή να αλλάξετε κωδικούς πρόσβασης, εύκολα και γρήγορα.

Η ρύθμιση του Minecraft server είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Επιλέξτε το πακέτο Minecraft hosting που προτιμάτε και προχωρήστε στην αγορά του. Η ρύθμιση του Minecraft hosting γίνεται σχεδόν άμεσα.

Η εγκατάσταση του Minecraft VPS server διαρκεί 10-15 λεπτά. Ξεχάστε τις ώρες αναμονής!

Η Hostinger σάς παρέχει πληθώρα πακέτων για φιλοξενία Mincraft server. Εάν είστε νέοι στο Minecraft και θέλετε απλώς να παίξετε με τους φίλους σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με το βασικό πακέτο Alex. Σας δίνει χώρο αποθήκευσης 2 GB με 8,95 € τον μήνα που είναι ΈΚΠΤΩΣΗ 62%! Θέλετε να παίξετε με περισσότερους παίκτες σε μεγαλύτερο bandwidth; Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα Creeper, Herobrine ή Enderman. Δείτε τα προγράμματα φιλοξενίας Minecraft servers εδώ.

Είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε το Minecraft hosting. Απλά επιλέξτε ένα από τα πέντε πακέτα Minecraft hosting και προχωρήστε στην αγορά του. Μόλις ολοκληρωθεί, θα είστε σε θέση να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι σε λίγα μόλις λεπτά!

Φυσικά! Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με κάθε πακέτο Minecraft Hosting. Αν, για κάποιον λόγο, δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι θα επιστρέψουμε άμεσα τα χρήματά σας.

Μπορείτε να αλλάξετε το πακέτο Minecraft hosting με λίγα μόνο κλικ! Υποβάλετε το αίτημά σας για αλλαγή πακέτου μέσω του client dashboard και ο server σας θα αναβαθμιστεί ή θα υποβαθμιστεί άμεσα χωρίς απώλεια δεδομένων και ρυθμίσεων. Απολαύστε πλήρη ελευθερία και αξιοπιστία, είτε διαχειρίζεστε μεγάλους Minecraft servers, είτε ασχολείστε για πρώτη φορά. Προσαρμόστε το Minecraft στα μέτρα σας, με τα ευέλικτα πακέτα της Hostinger.

Η κατοχύρωση ενός προσωπικού domain name για τον Minecraft Hosting server σας είναι εύκολη. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε ένα μοναδικό domain name μόνο από 0,99 €!

Οι servers του Minecraft Hosting βρίσκονται σε 5 τοποθεσίες ανά τον κόσμο: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Σιγκαπούρη και Λιθουανία (σε εξέλιξη). Με τη Hostinger, το Minecraft hosting είναι 100% αξιόπιστο με το χαμηλότερο δυνατό latency.

Οι servers του Minecraft Hosting της Hostinger χρησιμοποιούν προηγμένο hardware, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, επεξεργαστές Intel Xeon και τελευταίας γενιάς SSDs της Intel. Απολαύστε αξιόπιστη λειτουργία κάθε φορά.

Η διεύθυνση IP φαίνεται στον πίνακα ελέγχου του VPS στο hPanel.

Φυσικά! Εγκαταστήστε όποιον κόσμο ή Modpack θέλετε! Με τις προσαρμόσιμες ρυθμίσεις για .jar, μπορείτε να εγκαταστήσετε ό,τι αρχεία jar θέλετε. Φέρτε το παιχνίδι στα μέτρα σας.

Ο διακομιστής Minecraft λειτουργεί με την προηγμένη έκδοση του Game Panel, που σας δίνει απόλυτο έλεγχο και ευελιξία. Εξατομικεύστε τον virtual Minecraft server μe διαχείριση από τον browser, ανεβάζοντας custom αρχεία ή εγκαθιστώντας τους servers της προτίμησής σας.

Σαφώς! Όποτε θέλετε. Η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης θα σας βοηθήσει με τη μεταφορά, μόλις ανοίξετε ένα ticket. Σημειώστε ότι η διεύθυνση IP θα αλλάξει μετά τη μεταφορά.

Φυσικά! H Hostinger σας δίνει πλήρη root πρόσβαση στον εικονικό σας server και τα αρχεία του. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαμορφώσετε τα αρχεία με τον τρόπο που θέλετε. Θέλετε να ανεβάσετε κάποια αρχεία; Κάντε το εύκολα μέσω του πίνακα ελέγχου ή οποιουδήποτε third-party FTP.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα τα Spigot Minecraft Plugins με λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε, επίσης, να ανεβάσετε τα δικά σας custom plugins κάνοντας χρήση του panel File Manager ή FTP/SSH.

Ναι! Η Hostinger σας παρέχει dedicated διευθύνσεις ipV6 and ipV4 με κάθε πακέτο Minecraft hosting, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Απολαύστε root πρόσβαση στον εικονικό σας server με κάθε πακέτο Minecraft hosting. Σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τον server ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Official, CraftBukkit, Spigot, Paper, Purpur, Forge, SpongeVanilla, Cauldron, Tekkit, Feed the Beast, Project Rainbow, Bedrock (pocket). Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα έκδοση Minecraft server με το αυτοματοποιημένο σύστημα κατεβάσματος JAR.

Υποστηρίζονται οι τελευταίες εκδόσεις JAVA, ενώ έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε έκδοση όποτε θέλετε από τον πίνακα ελέγχου.

Επειδή ο Minecraft server είναι υπό τη δική σας διαχείριση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο και τους πόρους του όπως εσείς θέλετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαθέστε και χρησιμοποιήστε τους πόρους για απεριόριστους game servers.

Η πλήρης root πρόσβαση σας επιτρέπει να προσθέσετε όποιο στοιχείο του παιχνιδιού επιθυμείτε. Πέραν των default εφαρμογών, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές όπως Mumble, LiveChat, Teamspeak και συστήματα VOIP για να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες.

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει dedicated IPV4 και IPV6.