Λογότυπο Magento

Φιλοξενία Magento

Ξεκινήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και κάντε περισσότερες πωλήσεις με φιλοξενία προσαρμοσμένη για Magento.
Ξεκινήστε τώρα
 • Εγγυημένο Uptime 99.9%
 • Εξαιρετική απόδοση ταχύτητας
 • Αρίστη Υποστήριξη μέσω Chat
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30-ημερών

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας Magento

Μονή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

7,99€
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα
 • 1 Ιστοσελίδα
 • 1 Λογαριασμός Email
 • 100 GB Bandwidth
 • 1X Magento Optimized Speed
Δημοφιλέστερο

Προνομιακή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα
 • Απεριόριστος Αριθμός Ιστοσελίδων
 • Απεριόριστοι Λογαριασμοί Email
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Εβδομαδιαίααντίγραφα ασφαλείας
 • 2X Magento Optimized Speed

Επαγγελματική Φιλοξενία Ιστοσελίδας

15,95€
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα
 • Όλα τα προνόμια από το Προνομιακό
 • Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας
 • Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • 4X Magento Optimized Speed
Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ για το project σας; Δείτε τα τελευταίας τεχνολογίας, πακέτα φιλοξενίας Cloud.

Το ξέρατε; Συμπεριλαμβάνονται δωρεάν domains στα Προνομιακά & Επαγγελματικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδας!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Φιλοξενία Magento που περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε

Φιλοξενία magento δημιουργημένη με εμπειρία. Πάρτε ό,τι χρειάζεστε στην Hostinger. Με πανίσχυρους servers προσαρμοσμένους για την καλύτερη απόδοση σε Magento, το κατάστημα σας θα προσφέρει μια φοβερή εμπειρία σε κάθε επισκέπτη. Οι πωλήσεις είναι δεδομένες!

Ειδικοί για Magento δίπλα σας

Λάβετε άμεση υποστήριξη οποιαδήποτε στιγμή τη χρειάζεστε. Δεν αφήνουμε καμία ερώτηση αναπάντητη. Μια αφοσιωμένη ομάδα ειδικών υποστήριξης θα σας βοηθήσει με οποιοδήποτε εμπόδιο μπορεί να βρεθεί ανάμεσα σε εσάς και την επιτυχία. Ανεξάρτητα με το εάν είναι μέρα ή νύχτα, είναι πάντα έτοιμοι.

Servers προσαρμοσμένοι για Magento

Με τις τελευταίες ενημερώσεις για PHP, MySQL και με έναν μηχανισμό cache Nginx πολλαπλών επιπέδων, το κατάστημα σας θα μπορεί να χειριστεί μέχρι και 3 φορές περισσότερα αιτήματα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Πηγαίνετε την εμπειρία του χρήστη στο επόμενο επίπεδο με κορυφαία απόδοση.

Δωρεάν Όνομα domain

Δημιουργήστε το δικό σας brand με την Hostinger! Τα ετήσια πακέτα φιλοξενίας Magento περιλαμβάνουν ένα δωρεάν domain για τον πρώτο χρόνο. Χρησιμοποιήστε αυτή την ειδική προσφορά για να πάρετε ένα καταπληκτικό όνομα για το κατάστημά σας και ας το δούμε μαζί, να μεγαλώνει σε κάτι καταπληκτικό!

Κατακτήστε τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου με φιλοξενία Magento

3 απλά βήματα! Αυτό είναι όλο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε το καινούργιο σας ηλεκτρονικό κατάστημα!

Επιλέξτε το πακέτο σας

Επιλέξτε το πακέτο σας

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας σας και δοκιμάστε το χωρίς ρίσκο έχοντας εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών.

Στήστε το κατάστημα

Στήστε το κατάστημα

Ολοκληρώστε την αρχική διαδικασία του στησίματος για να ξεκινήσετε την υπηρεσία σας. Θα έχετε άμεση βοήθεια εάν την χρειαστείτε!

Ξεκινήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

Ξεκινήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

Εγκαταστήστε το Magento με 1 click και ξεκινήστε το ταξίδι σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο!

Γιατί να επιλέξετε Magento;

Γιατί να επιλέξετε Magento;

Η επιλογή μιας σταθερής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική σας επιχείρηση είναι απαραίτητη. Ως λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, η Magento κατέχει πάνω από το ένα τέταρτο όλων των ηλεκτρονικών καταστημάτων στο διαδίκτυο. Και αυτό συμβαίνει για έναν καλό λόγο. Είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα scripts στην αγορά. Σε συνδυασμό με τους ισχυρούς servers της Hostinger θα έχετε ένα κατάστημα που δεν λειτουργεί όπως κανένα άλλο!

Κορυφαία απόδοση

Εξασφαλίστε την καλύτερη εμπειρία αγορών για όλους τους επισκέπτες σας με τη βελτιστοποιημένη φιλοξενία του Magento. Προσαρμόστε και δημιουργήστε ένα κατάστημα που κάνει πωλήσεις σαν να είναι κάθε μέρα Black Friday!

SEO Friendly

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και η οργανική κυκλοφορία είναι οι παράγοντες επιτυχίας πίσω από πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον ιστό. Φέρτε περισσότερους πιθανούς πελάτες στο κατάστημά σας με αποτελεσματική βελτιστοποίηση SEO.

Εστιασμένο στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Με μια πλατφόρμα καθαρά ανεπτυγμένη για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων, το Magento θα σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών, επεκτάσεων και documentation για να φτάσετε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Φτιάξτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα πουλάει περισσότερο!

Γίνετε ο επόμενος γίγαντας κολοσσός του εμπορίου με μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα κάνουν την υπηρεσία σας να ξεχωρίζει. Με την Hostinger στο πλάι σας, ο ουρανός δεν είναι πλέον το όριο!

Εγκατάσταση με 1 click

Εγκαταστήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα Magento powered χωρίς καμία δυσκολία. Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία του καταστήματος και αφήστε τους servers μας να κάνουν τα υπόλοιπα. Λιγότερη ταλαιπωρία, γρήγορα αποτελέσματα!

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Το HTTPS είναι το νέο πρότυπο του ιστού. Διατηρείτε τα δεδομένα των πελατών σας ασφαλή με ένα lifetime πιστοποιητικό SSL. Εγκατάσταση με 1 κλικ που θα ενισχύσει το SEO και την εμπιστοσύνη σας!

Διαχειριστής Πρόσβασης

Εργασία με πολλούς ανθρώπους; Διατηρήστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ασφαλή και παραχωρήστε πρόσβαση στις υπηρεσίες της επιλογής σας με το προσαρμοσμένο εργαλείο μας.

Server-Side Cache

Χρησιμοποιούμε μοναδικό μηχανισμό caching με προσαρμοσμένο setup Nginx και memcached από το Twitter (fatcache). Ταχύτατοι χρόνοι φόρτωσης είναι εγγυημένοι!

Πλήρως Αναβαθμίσιμο

Καθώς το κατάστημά σας μεγαλώνει, ίσως να χρειαστείτε περισσότερη δύναμη για να συνεχίσετε. Πάρτε περισσότερους όρους οποιαδήποτε στιγμή και αναβαθμίστε το πακέτο σας καθ'οδόν!

Προστασία CloudFlare

Ενσωματώστε CloudFlare και ενισχύστε το κατάστημα Magento σας με ένα επιπλέον επίπεδο προστασία ενάντια σε επιθέσεις DDoS, WAF και ένα ταχύτατο παγκόσμιο CDN!

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για τη Φιλοξενία Magento

Οι απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία Magento

Το Magento είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που ενεργοποιεί πολλά δημοφιλή καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που βρίσκονται στο Διαδίκτυο. Επικεντρώνεται στο να παρέχει στους διαδικτυακούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μια σταθερή πλατφόρμα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πουλήσουν τόσο φυσικά όσο και εικονικά αγαθά. Οι συνεχείς ενημερώσεις και βελτιώσεις καθιστούν το Magento μία από τις κορυφαίες επιλογές τόσο για αρχάριους όσο και για εξελιγμένους προγραμματιστές.

Η φιλοξενία Magento στοχεύει να σας προσφέρει ένα web hosting περιβάλλον βελτιστοποιημένο για την καλύτερη απόδοση του Magento. Το HTTP/2, οι τελευταίες σταθερές ενημερώσεις PHP και MySQL και η γρήγορη προσωρινή μνήμη από το server, θα κάνουν κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα να μετατρέψει τους επισκέπτες του σε πελάτες στο άψε σβήσε! Με την πάροδο του χρόνου, έχουμε αναπτύξει και τελειοποιήσει προσαρμοσμένες λύσεις τόσο για τα μικρά όσο και για τα μεγάλα καταστήματα!

Με το κατάλληλο στήσιμο, σίγουρα! Και αυτό ακριβώς προσφέρουμε εδώ στην Hostinger. Μια πιθανότητα να ξεκινήσετε ένα κατάστημα Magento σε προσιτά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων που δεν υπολείπονται της δύναμης. Και σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερα από αυτά, είμαστε πάντα έτοιμοι να σας παρέχουμε κορυφαίες λύσεις. Ξεκινήστε από χαμηλά και μεγαλώστε με την Hostinger!

Είναι κυρίως γραμμένο σε PHP, το Magento χρησιμοποιεί βάσεις δεδομένων MySQL ή MariaDB για να κάνει τη διαχείριση προϊόντων ομαλή και εύκολη. Διαθέτει επίσης αρχιτεκτονική model–view–controller και αντικειμενοστραφή προγραμματισμό που έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό PHP framework που ονομάζεται Zend.

Φυσικά! Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, το αφοσιωμένο προσωπικό υποστήριξης μας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει 24/7/365. Είτε έχετε μερικές απλές ερωτήσεις, είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα που επιβραδύνουν την πρόοδό σας, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και ένας ειδικός θα είναι δίπλα σας!

Ξεκινήστε να εξοικονομείτε τώρα!

Όλα-σε-ένα φιλοξενία ιστοσελίδας & domain name από

0
80
/μήνα