Φιλοξενία Drupal

Μετατρέψτε την ιδέα σας σε μια πανέμορφη ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας web hosting βελτιστοποιημένο για Drupal

check_circle

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας Drupal

Απλό Web Hosting

7,99 €
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα

2,15 €/μήνα μετά την ανανέωση

 • 1 Ιστοσελίδα
 • 1 Λογαριασμός Email
 • 100 GB Bandwidth
 • 1X Drupal Optimized Speed
Δημοφιλέστερο

Προνομιακό Web Hosting

11,95 €
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα

3,45 €/μήνα μετά την ανανέωση

 • Απεριόριστος*Αριθμός Ιστοσελίδων
 • Απεριόριστοι*Λογαριασμοί Email
 • Απεριόριστο*Bandwidth
 • Εβδομαδιαία Αντίγραφα Ασφαλείας
 • 2X Drupal Optimized Speed

Επαγγελματικό Web Hosting

15,95 €
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα

6,95 €/μήνα μετά την ανανέωση

 • Όλα τα πλεονεκτήματα του Προνομιακού
 • Καθημερινά Αντίγραφα ασφαλείας
 • Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • 4X Drupal Optimized Speed

Το γνωρίζατε; Στα ετήσια Προνομιακά και Επαγγελματικά προγράμματα web hosting περιλαμβάνονται ατομικά δωρεάν domains!

Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ; Δοκιμάστε τη λύση του Cloud Hosting

Φιλοξενία Drupal που θα σας οδηγήσει στην κορυφή!

Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε για να ρυθμίσετε, να ξεκινήσετε και να διατηρήσετε μια ιστοσελίδα Drupal. Μέσω της πολύχρονης εμπειρίας μας στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων, έχουμε τελειοποιήσει την υποδομή των server μας για να σας προσφέρουμε μια πλατφόρμα που εγγυάται τη διαδικτυακή σας επιτυχία. Απολαύστε ευελιξία, ταχύτητα και uptime!

live_help

Ο προσωπικός σας ειδικός στο Drupal

Χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση ή τη μεταφορά της ιστοσελίδας σας; Μην ανησυχείτε! Μια εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης θα σας βοηθήσει να είστε online σε χρόνο μηδέν. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

thumb_up

Δωρεάν domain name

Αρχικά, η ιστοσελίδα σας χρειάζεται ένα μοναδικό όνομα. Αποκτήστε το δωρεάν με τη Hostinger! Κάθε ετήσιο πακέτο φιλοξενίας Drupal περιλαμβάνει ένα domain name για το πρώτο έτος χωρίς επιπλέον κόστος!

dns

Servers βελτιστοποιημένοι για Drupal

Αποκτήστε κορυφαίο uptime και βέλτιστη απόδοση! Από το HTTP/2 έως την την πιο πρόσφατη και σταθερή έκδοση PHP και MariaDB, η ιστοσελίδα σας θα ξεπεράσει με ευκολία τον ανταγωνισμό.

Γιατί να διαλέξετε το Drupal;

Αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο, το Drupal προσφέρει μια ευέλικτη πλατφόρμα που μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας. Κατασκευάστε τα πάντα, από απλά portfolios έως καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Περιλαμβάνοντας χαρακτηριστικά για προγραμματιστές, είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Δε λέγεται τυχαία ότι αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα blog επιλέξτε WordPress, αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε WordPress επιλέξτε το Drupal.

 icon

check_circleΚατάλληλο για προγραμματιστές

Ως μία από τις πιο ευέλικτες πλατφόρμες CMS, το Drupal παρέχει ποικιλία χαρακτηριστικών και επιλογών ρυθμίσεων. Δημιουργήστε και εφαρμόστε κάθε χαρακτηριστικό, που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας για να πετύχει!

check_circleΑδιαπέραστη ασφάλεια

Προστατευτείτε από όλες τις απειλές. Το Drupal είναι μία από τις λίγες πλατφόρμες που πληρούν τα πρότυπα OWASP. Σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ασφάλεια server μας θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

check_circleΒελτιστοποίηση SEO

Διαδώστε το μήνυμά σας! Αποκτήστε μεγαλύτερη online έκθεση με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά SEO. Δείτε την ιστοσελίδα σας να ανεβαίνει στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και απολαύστε σταθερή ροή οργανικής κυκλοφορίας.

Ξεκινήστε την ιστοσελίδα σας με φιλοξενία Drupal σήμερα

Ξεκινήστε τη διαδικτυακή σας παρουσία σε μόλις 3 απλά βήματα.

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας Drupal

Βήμα πρώτο

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας Drupal

Ξεκινήστε το ταξίδι σας χωρίς άγχος! Συμπεριλαμβάνετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών.

Ξεκινήστε

Βήμα δεύτερο

Ξεκινήστε

Ολοκληρώστε το αρχικό setup της υπηρεσίας. Επικοινωνήστε με την ομάδα ειδικών μας για θέματα Drupal, όποτε και αν χρειαστείτε βοήθεια!

Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα

Βήμα τρίτο

Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα

Εδώ ξεκινάει η διασκέδαση! Εγκαταστήστε το Drupal με 1 κλικ και ξεκινήστε να χτίζετε την ιστοσελίδα σας.

Όλα όσα χρειάζεστε

Χαρακτηριστικά για απόλυτες επιδόσεις από το Drupal

Η φιλοξενία Drupal περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνετε την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει. Εξερευνήστε τις ατελείωτες δυνατότητες με τη Hostinger!

tune

Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου

Για να σας δώσουμε την απόλυτη ελευθερία, αναπτύξαμε ένα μοναδικό πίνακα ελέγχου με εύκολη ενσωμάτωση GIT, τις πιο πρόσφατες σταθερές εκδόσεις PHP και πολλά άλλα!

update

Εγκατάσταση με 1 κλικ

Ρυθμίστε το Drupal με ένα μόνο κλικ με το πρόγραμμα αυτόματης εγκατάστασης της Hostinger. Εστιάστε σε ό,τι έχει σημασία και αρχίστε να φτιάχνετε άμεσα την ιστοσελίδα σας!

https

Ενίσχυση Cache

Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με τον γρήγορο χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας σας. Οι υψηλότερες ταχύτητες με το προσαρμοσμένο επίπεδο Nginx cache και τον επιταχυντή fatcache.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Ενσωμάτωση CloudFlare

Εφαρμόστε εύκολα το CloudFlare και προσθέστε ένα επιπλέον επίπεδο ταχύτητας και ασφάλειας. Περιλαμβάνονται προστασία έναντι DDoS, τείχος προστασίας διαδικτυακών εφαρμογών και CDN!

people

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Το HTTPS προστατεύει τα ευαίσθητα δεδομένα επισκεπτών και πελατών. Αποκτήστε πιστοποιητικό SSL με ισχύ εφ΄ όρου ζωής, κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και βελτιώστε το SEO της ιστοσελίδας σας.

trending_up

Διαχείριση πρόσβασης

Συνεργάζεστε με προγραμματιστές ή άλλους ανθρώπους; Δώστε πρόσβαση στον web hosting λογαριασμό σας χωρίς να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία!

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για τη φιλοξενία Drupal

Οι απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την φιλοξενία Drupal

Το Drupal αναγνωρίζεται ως το πιο ασφαλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Με την υποστήριξη από μια τεράστια κοινότητα προγραμματιστών, σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας. Το κατατοπιστικό εκπαιδευτικό υλικό και οι αμέτρητες διαδικτυακές κοινότητες θα διασφαλίσουν ότι βρίσκετε άμεσες λύσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση που σχετίζεται με το Drupal CMS.
Βελτιστοποιημένη για την επίτευξη εξαιρετικών χρόνων και επιδόσεων, η φιλοξενία Drupal προσφέρει μια σταθερή βάση για την ιστοσελίδα ή την online επιχείρησή σας. Με την άμεση εγκατάσταση, το HTTP/2 και τις τελευταίες ενημερώσεις των PHP και MySQL, πλησιάστε πιο κοντά στη διαδικτυακή επιτυχία και κατακτήστε την κορυφή με τη βοήθεια των ομάδων παρακολούθησης και υποστήριξης!
Φυσικά και μπορείτε! Το Drupal προσφέρει πολλές δωρεάν επεκτάσεις, οι οποίες σας επιτρέπουν να υποστηρίξετε λειτουργία καταστήματος στην ιστοσελίδα σας. Αν ψάχνετε για κάτι πιο σοβαρό, υπάρχει ποικιλία από premium modules, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Αν χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση ή τη μεταφορά μιας ιστοσελίδας στην πλατφόρμα φιλοξενίας Drupal, είμαστε πάντα έτοιμοι να σας τη δώσουμε. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας και λύστε όλα σας τα προβλήματα χωρίς καθυστέρηση!
Στην περιοχή διαχείρισης της ιστοσελίδας σας, θα βρείτε μια βιβλιοθήκη ενοτήτων και θεμάτων για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ενεργοποιήστε νέες λειτουργίες, φόρμες επικοινωνίας, φόρμες ζωντανής συνομιλίας και άλλες εκπληκτικές επεκτάσεις, χωρίς να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα!
Και οι δύο πλατφόρμες είναι από τις κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου. Ενώ μοιράζονται ομοιότητες, τόσο το Drupal, όσο και το WordPress έχουν και χαρακτηριστικές διαφορές. Δοκιμάστε και τα δύο στη Hostinger και βρείτε την πλατφόρμα που σας ταιριάζει!