Φιλοξενία Drupal

Μετατρέψτε την ιδέα σας σε μια πανέμορφη ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας φιλοξενία προσαρμοσμένη για Drupal

check_circle

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30-ημερών

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας σας για Drupal

Μονή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

7,99€
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα
 • 1 Ιστοσελίδα
 • 1 Δωρεάν Business mailbox για 6 μήνες!
 • 100 GB Εύρος Ζώνης
 • 1X Drupal Optimized Speed
Δημοφιλέστερο

Προνομιακή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα
 • 100 Ιστοσελίδες
 • 1 Δωρεάν Business mailbox για 6 μήνες!
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • Εβδομαδιαία Αντίγραφα Ασφαλείας
 • 2X Drupal Optimized Speed

Επαγγελματική Φιλοξενία Ιστοσελίδας

15,95€
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα
 • Όλα τα προνόμια από το Προνομιακό
 • Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας
 • Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • 4X Drupal Optimized Speed

Το γνωρίζατε; Περιλαμβάνονται προσωπικά δωρεάν domain στα ετήσια πακέτα Προνομιακής & Επαγγελματικής φιλοξενίας!

Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ; Δοκιμάστε τη λύση του Cloud Hosting

Φιλοξενία Drupal που θα σας οδηγήσει στην κορυφή!

Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε για να ρυθμίσετε, να ξεκινήσετε και να διατηρήσετε μια ιστοσελίδα Drupal. Μέσω της πολύχρονης εμπειρίας μας στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων, έχουμε τελειοποιήσει την υποδομή των server μας για να σας προσφέρουμε μια πλατφόρμα που εγγυάται την επιτυχία σας online. Ευελιξία, ταχύτητα και uptime, εγγυημένα!

live_help

Ο προσωπικός σας ειδικός στο Drupal

Χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση ή τη μεταφορά της ιστοσελίδας σας; Μην ανησυχείτε! Μια ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων υποστήριξης θα εξασφαλίσει ότι είστε θα είστε online σε χρόνο μηδέν. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε!

thumb_up

Δωρεάν Όνομα domain

Αρχικά, η ιστοσελίδα σας σας χρειάζεται ένα μοναδικό όνομα. Πάρτε το δωρεάν με την Hostinger! Κάθε ετήσιο πακέτο φιλοξενίας Drupal περιλαμβάνει ένα domain για το πρώτο έτος χωρίς επιπλέον κόστος!

dns

Servers προσαρμοσμένοι για Drupal

Αποκτήστε κορυφαίο uptime και απόδοση σε κάθε βήμα! Από το HTTP/2 έως την την πιο πρόσφατη και σταθερή έκδοση PHP και MariaDB, η ιστοσελίδα σας θα ξεπεράσει κάθε ανταγωνισμό που βρίσκεται στο δρόμο.

Γιατί να διαλέξετε το Drupal;

Μένοντας ισχυρό ως ένα από τα κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο, το Drupal προσφέρει μια ευέλικτη πλατφόρμα που μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας. Κατασκευάστε τα πάντα, από απλά portfolios έως καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχοντας χαρακτηριστικά που εστιάζουν στους προγραμματιστές, είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Όπως λέει και η παροιμία, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα blog - επιλέξτε WordPress, αλλά εάν θέλετε να δημιουργήσετε WordPress - επιλέξτε το Drupal.

 icon

check_circleDeveloper Focused

Γνωστή ως μία από τις πιο ευέλικτες πλατφόρμες CMS, το Drupal παρέχει μια ποικιλία ενοτήτων και επιλογών προσαρμογής. Δημιουργήστε και εφαρμόστε κάθε δυνατότητα που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας για να πετύχει!

check_circleΑδιαπέραστη Ασφάλεια

Μείνετε προστατευμένοι από όλες τις απειλές. Το Drupal είναι μία από τις λίγες πλατφόρμες που πληρούν τα πρότυπα OWASP. Συνδέστε το με την μοναδική ασφάλεια διακομιστή μας για την ομαλότερη εμπειρία φιλοξενίας.

check_circleSEO Friendly

Αφήστε τον κόσμο να μάθει για εσάς! Αποκτήστε περισσότερη online έκθεση με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά SEO. Κατατάξτε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και απολαύστε σταθερή ροή οργανικής κυκλοφορίας.

Ξεκινήστε την ιστοσελίδα σας με την φιλοξενία Drupal σήμερα

Ανεβείτε online και ξεκινήστε την οικοδόμηση της online παρουσίας σας σε μόλις 3 απλά βήματα.

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας σας για Drupal

First step

Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας σας για Drupal

Ξεκινήστε το ταξίδι σας χωρίς άγχος! Συμπεριλαμβάνετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών.

Ξεκινήστε

Second step

Ξεκινήστε

Ολοκληρώστε το αρχικό setup. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας για Drupal οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε βοήθεια!

Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα

Third step

Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα

Εδώ είναι που ξεκινάει η διασκέδαση! Εγκαταστήστε το Drupal με 1 κλικ και ξεκινήστε να χτίζετε την ιστοσελίδα σας

Everything you need

Αδιαπέραστη Ασφάλεια

Η φιλοξενία Drupal περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεχωρίσει το site σας από τα υπόλοιπα. Ανοίξτε την πόρτα των ατελείωτων δυνατοτήτων με την Hostinger!

tune

Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου

Για να σας δώσουμε την απόλυτη ελευθερία, αναπτύξαμε ένα μοναδικό πίνακα ελέγχου με εύκολη ενσωμάτωση GIT, τις πιο πρόσφατες σταθερές εκδόσεις PHP και πολλά άλλα!

update

Εγκατάσταση με 1 click

Ρυθμίστε το Drupal με ένα μόνο κλικ του ποντικιού σας χρησιμοποιώντας τον αυτόματο φορτωτή της Hostinger. Εστιάστε σε αυτό που έχει σημασία και αρχίστε να εργάζεστε άμεσα στην ιστοσελίδα σας!

https

Ενίσχυση Cache

Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες με τις σελίδες γρήγορης φόρτωσης. Επιτύχετε τις υψηλότερες βαθμολογίες ταχύτητας σελίδας με το προσαρμοσμένο Nginx επίπεδο cache και το επιταχυντή fatcache.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Ενσωμάτωση CloudFlare

Εφαρμόστε εύκολα το CloudFlare και προσθέστε ένα επιπλέον επίπεδο ταχύτητας και ασφάλειας. Η προστασία DDoS, το τείχος προστασίας εφαρμογών web και τα πλεονεκτήματα του CDN περιλαμβάνονται!

people

Πιστοποιητικό SSL/TLS

Το HTTPS εξασφαλίζει εμπιστευτικά δεδομένα επισκεπτών και πελατών. Πάρτε ένα πιστοποιητικό SSL lifetime και ενισχύστε την εμπιστοσύνη και το SEO της ιστοσελίδας σας.

trending_up

Διαχειριστής Πρόσβασης

Συνεργάζεστε με προγραμματιστές ή άλλους ανθρώπους; Δώστε πρόσβαση στον web hosting λογαριασμό σας χωρίς να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία!

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για τη Φιλοξενία Drupal

Οι απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την φιλοξενία Drupal

Το Drupal κατέχει τον τίτλο ως το πιο ασφαλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου εκεί έξω. Με μια μαζική κοινότητα προγραμματιστών πίσω, σας προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας. Το σε βάθος documentation με μια σειρά από διαδικτυακές κοινότητες θα διασφαλίσει ότι βρίσκετε άμεσες λύσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση που σχετίζεται με το Drupal CMS.
Βελτιστοποιημένη για εξαιρετικό χρόνο και απόδοση, η φιλοξενία του Drupal προσφέρει μια σταθερή βάση για την ιστοσελίδα σας ή για την online επιχείρησή σας. Από την άμεση εγκατάσταση, σε HTTP/2 με τις τελευταίες σταθερές ενημερώσεις PHP και MySQL, θα είστε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία στο διαδίκτυο. Με εσωτερικές ομάδες παρακολούθησης και υποστήριξης στο πλάι σας, τίποτα δεν σας εμποδίζει να φτάσετε στην κορυφή!
Φυσικά και μπορείτε! Το Drupal προσφέρει πολλές δωρεάν επεκτάσεις, οι οποίες σας επιτρέπουν να προσθέσετε λειτουργικότητα καταστήματος στην ιστοσελίδα σας. Και αν ψάχνετε για κάτι πιο σοβαρό, υπάρχει μια ποικιλία από premium modules που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση ή τη μεταφορά μιας ιστοσελίδας στην πλατφόρμα φιλοξενίας μας για Drupal, είμαστε πάντα έτοιμοι να σας δώσουμε ένα χέρι βοήθειας. Αποκτήστε πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης πελατών μας και σιγουρευτείτε ότι είστε σε απευθείας σύνδεση χωρίς καθυστέρηση!
Μέσα στη περιοχή διαχείρισης της ιστοσελίδας σας, θα βρείτε μια βιβλιοθήκη ενοτήτων και θεμάτων που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Εφαρμόστε νέες λειτουργίες, φόρμες επικοινωνίας, φόρμες ζωντανής συνομιλίας και άλλες εκπληκτικές επεκτάσεις χωρίς να αγγίζετε ούτε μια γραμμή κώδικα!
Και οι δύο πλατφόρμες είναι από τις κορυφαίες επιλογές αν ψάχνετε για ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Ενώ δεν υπάρχει σαφής νικητής, το Drupal και το WordPress έχουν τις μοναδικές τους διαφορές. Δοκιμάστε και τα δύο στην Hostinger και βρείτε την πλατφόρμα που σας ταιριάζει καλύτερα!
closelogo

Black Friday
Προσφορές

 • check 99,9% Διαθεσιμότητα
 • check Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • check 24/7 Ζωντανή Υποστήριξη
 • check 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Ξεκινήστε

Έως Και

90

%

OFF

43
ΗΜΕΡΕΣ
18
ΩΡΕΣ
19
ΛΕΠΤΑ
03
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
Προσφορά Black Friday: Hosting
Από 0,80€ /Μήνας!
Δείτε Όλες Τις Προσφορές
×