Γρήγορο DirectAdmin VPS Hosting

Έως και 200% ταχύτερη απόδοση με τον πίνακα ελέγχου web hosting. Περιλαμβάνεται δωρεάν άδεια DirectAdmin – χωρίς επιπλέον χρέωση.

DirectAdmin HostingDirectAdmin HostingDirectAdmin Hosting

Κάντε τον ιστότοπό σας απίστευτα γρήγορο

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησής σας, η σελίδα σας δε θα πρέπει να καυθυστερεί. Τα πακέτα VPS προσφέρουν OpenLiteSpeed web server, LiteSpeed cache και βάσεις δεδομένων MariaDB, εξασφαλίζοντας μέγιστες ταχύτητες. Επιπλέον, το DirectAdmin είναι ένας lightweight πίνακας ελέγχου, που δεν εξαντλεί τους πόρους του server σας.

Κάντε τον ιστότοπό σας απίστευτα γρήγορο

Εύκολη Μεταφορά Ιστοσελίδας

Θέλετε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας από άλλον DirectAdmin host; Έχουμε τη λύση. Αυξήστε την ταχύτητα του site σας κατά 200% χρησιμοποιώντας το DirectAdmin VPS hosting της Hostinger. Η μεταφορά είναι εξαιρετικά απλή και δεν θα προκαλέσει διακοπές λειτουργίας.

Εύκολη Μεταφορά Ιστοσελίδας

Εξοικονομήστε χρήματα με Δωρεάν Άδεια DirectAdmin

Άλλοι πάροχοι φιλοξενίας χρεώνουν επιπλέον την άδεια χρήσης DirectAdmin. Στη Hostinger, ο πίνακας ελέγχου περιλαμβάνεται ήδη δωρεάν σε όλους τους λογαριασμούς VPS.

Εξοικονομήστε χρήματα με Δωρεάν Άδεια DirectAdmin

Εγγύηση 99,9% Uptime

Παρακολουθούμε τους servers μας 24/7 για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, το DirectAdmin διαθέτει αυτόματη ανάκτηση σφαλμάτων για να αποτρέψει ενδεχόμενο downtime.

Εγγύηση 99,9% Uptime

Χαρακτηρισιτκά DirectAdmin Hosting

OpenLiteSpeed και LiteSpeed Cache

Το OpenLiteSpeed ​​είναι η open-source έκδοση του LiteSpeed, του ταχύτερου web server στην αγορά. Επιταχύνετε την παράδοση περιεχομένου του ιστότοπού σας ενεργοποιώντας το LiteSpeed ​​Cache ή την προσθήκη CMS. Κάντε αναβάθμιση σε LiteSpeed ​​με λίγα κλικ για να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την απόδοση.

Πακέτα Reseller

Εάν διαχειρίζεστε μια επιχείρηση web development, το DirectAdmin επιτρέπει τη δημιουργία λογαριασμών reseller για τη φιλοξενία ιστοτόπων πελατών. Δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε τη δυνατότητα λογαριασμού από την αρχή – απλώς επιλέξτε ένα προκαθορισμένο πακέτο μεταπωλητή και είστε έτοιμοι.

Multi-Object Caching

Τα πακέτα DirectAdmin VPS υποστηρίζουν την ενσωμάτωση object caching μέσω Redis, Memcached ή LiteSpeed ​​Memcached (LSMCD). Αυτή η λειτουργία θα επιταχύνει τον ιστότοπό σας εξυπηρτώντας database queries από το cache, έναντι πολλαπλών requests προς τη βάση δεδομένων.

Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και εύκολη ανάκτηση

Όλες οι υπηρεσίες VPS hosting συνοδεύονται από εβδομαδιαία ή καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για τη μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων σας. Η ανάκτηση μπορεί να γίνει με ένα κλικ. Έχετε αρχεία σε απομακρυσμένο SFTP/FTP ή σε άλλο host; Μπορούμε να τα μεταφέρουμε.

HTTP/3 με QUIC Protocol

Το OpenLiteSpeed ​​υποστηρίζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία HTTP για τη βελτίωση της απόδοσης. Θα μειώσει τις καθυστερήσεις δικτύου, θα δημιουργήσει πιο γρήγορες συνδέσεις κατά τα TLS handshakes και θα προσφέρει πιο ολοκληρωμένη κρυπτογράφηση για την αποτροπή κυβερνοεπιθέσεων.

Αποκλειστική IP

Προσφέρουμε αποκλειστικές IP σε όλες τα πακέτα VPS hosting για περισσότερο έλεγχο και ευελιξία στη διαμόρφωση του sever σας. Παρέχει επίσης άμεση πρόσβαση στον ιστότοπό σας μέσω FTP και μεγαλύτερη απόδοση και ασφάλεια.

Πακέτα DirectAdmin VPS Hosting

Χαρακτηριστικά προγράμματος
vCPU
Μνήμη (RAM)
Χώρος SSD
Βαθμολογία Multi-Core Geekbench
Bandwidth
Όριο Inode
1 Snapshot
Εβδομαδιαία Αντίγραφα Ασφαλείας
Αποκλειστική IP
Πλήρης πρόσβαση root
100 Mb/s δίκτυο
Υποστήριξη IPV4 & IPV6
Υποστήριξη 24/7

VPS 1

VPS 1

3,95 €/μήνα
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Πυρήνας
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

8,95 €/μήνα
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 Πυρήνες
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 4

VPS 4

15,95 €/μήνα
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 Πυρήνες
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

23,95 €/μήνα
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 Πυρήνες
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

32,99 €/μήνα
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Πυρήνες
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 8

VPS 8

65,99 €/μήνα
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Πυρήνες
16 GB
250 GB
3 800
12 TB
16 384 000

Όλα τα VPS πακέτα μας βασίζονται στην τεχνολογία εικονικοποίησης OVZ.

Επιλέξτε το πιο κοντινό κέντρο δεδομένων

Ο ιστότοπος θα φορτώνει με ασύγκριτη ταχύτητα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι επισκέπτες σας. Το δίκτυο των Tier-3 κέντρων δεδομένων μας είναι εξαπλωμένο σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό latency και γρήγορη παράδοση περιεχομένου.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες τοποθεσίες για data centers;

DirectAdmin VPS Hosting FAQs

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το DirectAdmin VPS Hosting.

Το DirectAdmin είναι ένας Linux-based πίνακας ελέγχου που ανήκει στην JBMC Software. Είναι εκαιρετικά εύχρηστο και προτείνεται για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.

Το πιο σημαντικό, είναι ότι το DirectAdmin είναι εξαιρετικά ελαφρύ, καθώς καταναλώνει πολύ λιγότερους πόρους από άλλους πίνακες ελέγχου. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία LiteSpeed ​​του VPS, ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα.

Το DirectAdmin διαθέτει τρία επίπεδα πρόσβασης χρήστη – διαχειριστή, reseller και χρήστη. Αυτή η δυνατότητα καθιστά τον πίνακα ελέγχου κατάλληλο για επιχειρήσεις και πρακτορεία που διαχειρίζονται πολλούς ιστότοπους για τους πελάτες τους.

Για να συνδεθείτε στο DirectAdmin, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του DirectAdmin από τον host σας. Στη Hostinger, μπορείτε να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας VPS και να επιλέξετε την καρτέλα Λειτουργικό σύστημα. Εκεί, θα βρείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Ανοίξτε μία καρτέλα και πληκτρολογήστε http://your-vps-ip-address:2222. Για παράδειγμα: http://111.11.1.111:2222.
 • Εισάγετε τα στοιχεία πρόσβασης, που είναι διαθέσιμα στο dashboard. Πατήστε Σύνδεση
 • Αυτό ήταν - έχετε πλέον πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου.

  Εκτός από την πληρωμή για web hosting, συνήθως θα πρέπει να αγοράσετε την Άδεια χρήσης για το DirectAdmin. Η τιμολόγηση ξεκινά από 2$/μήνα με τρία διαθέσιμα πακέτα: Personal, Lite και Standard.

  Σε αντίθεση με τους περισσότερους hosting providers, η Hostinger προσφέρει το DirectAdmin δωρεάν. Επιπλέον, οι υπηρεσίες φιλοξενίας DirectAdmin δεν εμπεριέχουν κάποιο ρίσκο, καθώς όλες συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

  Τόσο το cPanel όσο και το DirectAdmin είναι πίνακες ελέγχου που βασίζονται σε Linux με διάφορες προηγμένες δυνατότητες που σας βοηθούν να διαχειριστείτε το web hosting. Οι διαφορές τους:

 • Interface. Τόσο το cPanel όσο και το DirectAdmin είναι εύχρηστα, αλλά το dashboard του cPanel έχει περισσότερες ρυθμίσεις και επιλογές διαμόρφωσης. Πολλοί ειδικοί θεωρούν ότι το τελευταίο είναι πιο φιλικό προς τους αρχάριους, ενώ το DirectAdmin είναι πιο κατάλληλο για προχωρημένους χρήστες.
 • Χρήση πόρων. Το DirectAdmin καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο στο δίσκο και μνήμη από το cPanel, κάτι που είναι επηρεάζει σημαντικά την απόδοση του ιστότοπού σας. Ωστόσο, το cPanel προσφέρει περισσότερα features και third-party integrations.
 • Διαχείριση πρόσβασης. Στο DirectAdmin, μπορείτε να διαχειριστείτε λογαριασμούς διαχειριστή, χρήστη και reseller από το ίδιο dashboard. Για να το κάνετε αυτό στο cPanel, θα πρέπει να πλοηγηθείτε μεταξύ αυτού και του WHM, κάτι που μπορεί να είναι λιγότερο βολικό.
 • Άδεια. Με τα πακέτα VPS που προσφέρουμε, το DirectAdmin περιλαμβάνεται δωρεάν, σε ανίθεση με το cPanel και το WHM. Θα πρέπει να αγοράσετε μια ξεχωριστή άδεια, η τιμή της οποίας ξεκινά από 15,99$/μήνα. Τούτου λεχθέντος, η Hostinger προσφέρει επίσης αποκλειστικά πακέτα cPanel shared hosting.
 • Η μεταφορά του ιστότοπού σας στο DirectAdmin VPS της Hostinger είναι ιδιαίτερα εύκολη. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Στον τρέχοντα πίνακα ελέγχου δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας. Φροντίστε να μετονομάσετε το αρχείο στο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε στον host.
 • Μεταβείτε στον νέο σας πίνακα ελέγχου του DirectAdmin. Εισαγάγετε τα στοιχεία FTP του προηγούμενου host και επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας που δημιουργήσατε.
 • Κάντε point το domain σας στον νέο σας λογαριασμό DirectAdmin.
 • Για λεπτομερείς οδηγίες, διαβάστε αυτό το tutorial σχετικά με τη μεταφορά ιστότοπου στον λογαριασμό DirectAdmin VPS της Hostinger. Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη 24/7 να σας βοηθήσει εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.