Αγοράστε φθηνό Πιστοποιητικό SSL

Η ασφάλεια αποτελεί βασικό δικαίωμα. Με το φθηνό πιστοποιητικό SSL, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Αποκτήστε πιστοποιητικό SSL και προστατεύστε την ιστοσελίδα σας

Τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης, όπως το Google Chrome, αρχίζουν να επισημαίνουν τους ιστότοπους HTTP ως μη ασφαλείς. Η καλύτερη και ταχύτερη λύση - ένα πιστοποιητικό SSL. Η απόκτηση ενός οικονομικού SSL μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες βλέπουν την ιστοσελίδα σας. Τέλος στις κλοπές δεδομένων, στα πλαστά μηνύματα και στις υποκλοπές μηνυμάτων.

Ιστοσελίδα χωρίς SSL

Ιστοσελίδα χωρίς SSL

Η ιστοσελίδα σας είναι εξαιρετικά μη ασφαλής, ευάλωτη στην κλοπή δεδομένων & έχει χαμηλό SEO...

 • - Τύπος: Χωρίς εγκατεστημένο SSL
 • - Δεν χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση δεδομένων
 • - Η ιστοσελίδα σας είναι πολύ ευάλωτη
 • - Πολύ αδύναμο για SEO
 • - Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους επισκέπτες
 • - Έλλειψη πράσινης κλειδαριάς στη μπάρα διεύθυνσης
Αγορά μια φορά!

Ενεργοποίηση πιστοποιητικού SSL

11
95
Για πάντα!

Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προγράμματα shared και cloud hosting.

 • + Υποστηριζόμενα domains: 1
 • + Παρέχεται: Για Πάντα!
 • + Tύπος: Standard LE SSL
 • + Επίπεδα κρυπτογράφησης: Τα πιο ισχυρά
 • + Κρυπτογράφηση: μέχρι 256 bit
 • + Συμβατό με: 99,9% των περιηγητών
 • + Υποστήριξη mobile browsers: Ναι
 • + Καλύτερο για το SEO: Ναι
 • + Πράσινη κλειδαριά στη μπάρα της διεύθυνσης: Ναι
 • + Εμπνέει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών: Ναι
 • + Για προσωπική & ηλεκτρονική χρήση: Ναι
 • + Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: για 30 ημέρες
 • + Επίπεδο Προστασίας: Βασικό

Πιστοποιητικό Comodo PositiveSSL

7
49
/έτος

Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα προϊόντα.

 • + Υποστηριζόμενα domains: 1
 • + Παρέχεται: Ετησίως
 • + Tύπος: Comodo PositiveSSL
 • + Επίπεδα κρυπτογράφησης: Τα πιο ισχυρά
 • + Κρυπτογράφηση: μέχρι 256 bit
 • + Συμβατό με: 99,9% των περιηγητών
 • + Υποστήριξη mobile browsers: Ναι
 • + Καλύτερο για το SEO: Ναι
 • + Πράσινη κλειδαριά στη μπάρα της διεύθυνσης: Ναι
 • + Εμπνέει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών: Ναι
 • + Για προσωπική & ηλεκτρονική χρήση: Ναι
 • + Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: για 30 ημέρες
 • + Επίπεδο προστασίας: Επαγγελματικό
 • + Εγγύηση εξαρτώμενου μέρους: 10,000$

Το γνωρίζατε; Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποιητικό SSL με όλα μας τα Επαγγελματικά πακέτα φιλοξενίας!

 • visa
 • mastercard
 • amex
 • discover
 • jcb
 • maestro
 • dinersclub

Η ασφάλεια είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ηλεκτρονικής σας παρουσίας. Κάντε καλή εντύπωση με ένα ασφαλές website.

Σε έναν κόσμο γεμάτο παραβιάσεις και διαρροές πληροφοριών, η ασφάλεια είναι εξαιρετικά σημαντική. Παρέχοντάς την, κερδίζετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και επιτυγχάνετε καλύτερο SEO. Με το οικονομικό πιστοποιητικό SSL εξασφαλίζεται η επιτυχία σας και, κατ' επέκταση, και η δική μας. Η χρήση SSL προστατεύει κάθε επιχειρηματική συναλλαγή. Εξασφαλίστε, με ελάχιστα χρήματα, υψηλότερο SEO, καλή εικόνα και ασφάλεια που διαρκεί για πάντα. Εγκατάσταση με ένα μόνο κλικ! Επιλέξτε σωστά - μείνετε ασφαλείς.

Τι είναι το HTTPS & και το πιστοποιητικό SSL;

Το δωρεάν SSL της Hostinger θα προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας

Το HTTPS ή Hyper Text Transfer Protocol Secure αποτελεί αναβαθμισμένη και ασφαλή έκδοση του πολύτιμου προτύπου HTTP. Αυτό το πρωτόκολλο διαχειρίζεται τα δεδομένα μεταξύ της ιστοσελίδας (server) και του προγράμματος περιήγησης (client). Το S στο HTTPS υποδεικνύει ότι ο ιστότοπος προστατεύεται από SSL και η κίνηση πληροφοριών είναι κρυπτογραφημένη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ασφαλής. Η Hostinger πιστεύει στο ασφαλές και ανοιχτό διαδίκτυο και γι' αυτό προσφέρουμε οικονομικό πιστοποιητικό SSL. Η αδιαπέραστη ασφάλεια απέχει μόλις μερικά κλικ.

6 λόγοι που κάνουν το SSL/TLS πολύ σημαντικό για κάθε ιστοσελίδα.

1

Αξιοπιστία του brand. Όταν πρόκειται για συναλλαγές, τίποτα δεν προβληματίζει περισσότερο έναν πελάτη από το να μη νιώθει ασφάλεια. Η απλή και σίγουρη λύση - οικονομικό πιστοποιητικό SSL.

2

Ασφάλεια ιστοσελίδας. Η ασφάλεια πάνω απ' όλα - το SSL επιτρέπει την κρυπτογράφηση όλων των δεδομένων μεταξύ του επισκέπτη και του server. Η κρυπτογράφηση υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή.

3

Υψηλό SEO. Η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι η ασφάλεια SSL είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την κατάταξη των αποτελεσμάτων της. Η ενσωμάτωση SSL/TLS είναι η πιο σίγουρη λύση για να βελτιώσετε την κατάταξή σας!

4

Αυξημένη κίνηση και πωλήσεις. Το να διαθέτετε ένα οικονομικό πιστοποιητικό SSL αποτελεί ισχυρή δήλωση προς το κοινό σας. Κανείς δεν θέλει να μένει για πολύ σε μια μη ασφαλή ιστοσελίδα. Κάντε την έξυπνη επένδυση που θα αποδώσει τα μέγιστα.

5

Το σήμα της διάκρισης. Το Google Chrome και άλλοι browsers θα αρχίσουν να χαρακτηρίζουν ιστότοπους χωρίς SSL ως μη ασφαλείς. Αποφύγετε το κόκκινο σήμα επενδύοντας στην εικόνα σας με οικονομική πιστοποίηση SSL.

6

Προστασία από το ηλεκτρονικό έγκλημα. Αποφύγετε νομικές ενέργειες και σκάνδαλα προστατεύοντας τόσο τον εαυτό σας, όσο και τους χρήστες σας. Δεν είναι πάντα καλή η δημοσιότητα. Μείνετε προστατευμένοι, κάνοντας την έξυπνη επιλογή.

HTTPS vs HTTPS: Ποιά η διαφορά;

Η διαφορά μεταξύ HTTPS και HTTP είναι το «s» - security. Το SSL λειτουργεί στο επίπεδο μεταφοράς. Το πιστοποιητικό κρυπτογραφεί όλα τα διερχόμενα δεδομένα, εξασφαλίζοντας ότι μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν μόνο από τον παραλήπτη που πρέπει. Είναι σαν να υπάρχει μια κρυφή γλώσσα, την οποία μπορεί να καταλάβει μόνο ο συγκεκριμένος χρήστης.

HTTP: Χωρίς κρυπτογράφηση (χωρίς SSL)

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Με HTTP: Το ταξίδι δεδομένων μέσω μίας ιστοσελίδας χωρίς προστασία SSL γίνεται ευάλωτο. Είναι εύκολο για τους χάκερ και "man-in-the-middle" να κλέψουν όλες τις ευαίσθητες πληροφορίες από μία ιστοσελίδα χωρίς κρυπτογράφηση SSL. Αποκτώντας οικονομικό πιστοποιητικό SSL προστατεύετε τις πληροφορίες των πελατών και των επισκεπτών σας από πλαστογραφία και υποκλοπή. Είναι μία πολύ μικρή επένδυση, αλλά μπορεί να σημαίνει πολλά για την επιχείρηση σας. Όλες οι μη ασφαλείς, βασισμένες σε http ιστοσελίδες θα δείχνουν μία γκρι ξεκλείδωτη κλειδαριά στη μπάρα διεύθυνσης του περιηγητή ως σημάδι μη ασφαλούς σύνδεσης.

HTTPS: Ασφαλής και οικονομική σύνδεση SSL

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Με HTTPS: Οι ιστοσελίδες με πρωτόκολλο SSL/TLS κρυπτογραφούν τα δεδομένα που διακινούνται μεταξύ του server και του χρήστη, διασφαλίζοντας ότι δεν μπορούν να τα διαβάσουν τρίτοι. Σε περίπτωση υποκλοπής, τα δεδομένα είναι άχρηστα, αφού η κρυπτογράφηση επιτρέπει μόνο στο σωστό παραλήπτη να τα διαβάσει. Εξασφαλίστε την ασφάλεια των πελατών σας, εμπνεύστε εμπιστοσύνη και βελτιώστε τις δυνατότητες του e-commerce σας με μια έξυπνη επένδυση σε οικονομικό πιστοποιητικό SSL. Είτε πρόκειται για portfolio, blog ή ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρήστε τα διακινούμενα δεδομένα ασφαλή.

Γιατί χρειάζεστε προστασία SSL;

Επενδύστε σε υπηρεσίες, όχι σε διαφήμιση. Αποκτήστε οικονομικό πιστοποιητικό SSL.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό

Η έλλειψη κρυπτογράφησης SSL μπορεί να είναι ο λόγος που οι επισκέπτες σας δεν αγοράζουν τα προϊόντα σας. Το να προσφέρετε, απλώς, μια άριστη υπηρεσία ή προϊόν δεν αρκεί! Ένα πιστοποιητικό SSL μπορεί να εμπνεύσει το αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες που πραγματοποιούν συναλλαγές.

Χτίστε εμπιστοσύνη με το σωστό τρόπο

Οι πράξεις είναι σημαντικότερες από τα λόγια. Αποκτήστε αψεγάδιαστο ιστορικό προστατεύοντας την επιχείρησή σας. Πραγματική προστασία σε χαμηλή τιμή. Την εποχή που τα σκάνδαλα και οι διαρροές δεδομένων μαστίζουν το διαδίκτυο, εσείς ξεχωρίστε προστατεύοντας τον εαυτό σας και τους χρήστες σας.

Προστατευτείτε από το ηλεκτρονικό έγκλημα

Ένα οικονομικό SSL μπορεί να αποτελέσει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Σας προσφέρουμε την καλύτερη άμυνα απέναντι σε επιθέσεις «man in the middle», οι οποίες καθιστούν τα δεδομένα σας ευάλωτα σε υποκλοπή και πλαστογραφία.

Κάθε μέρα είναι μέρα πληρωμής

Το HTTPS θα αυξήσει το SEO σας, που σημαίνει ότι θα έχετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Εξασφαλίστε την ασφάλεια των πελατών σας, καθώς πραγματοποιούν αγορές από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται σταθερά. Κάντε τη σωστή επιλογή με οικονομικό πιστοποιητικό SSL.

Ανεβάστε επίπεδο το SEO σας

Η ασφάλεια αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα για την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης και το SEO. Όλη η δουλειά που κάνετε για να ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων, μπορεί να μη σημαίνει τίποτα εάν η ιστοσελίδα σας δεν έχει πιστοποιητικό SSL. Βελτιώστε την κατάταξή σας!

Χτίστε το brand σας έξυπνα

Η υψηλή ποιότητα δημιουργεί ισχυρή και αξιόπιστη εικόνα για ένα brand. Μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια. Κάθε διάσημη επιχείρηση επενδύει στην προστασία των δεδομένων. Κάντε και εσείς το ίδιο με την οικονομική SSL υπηρεσία που παρέχουμε.

Πως λειτουργεί το οικονομικό πιστοποιητικό SSL/TLS;

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η προστασία σας. Ακολουθεί μια απλή εξήγηση: ο υπολογιστής του επισκέπτη ζητά μια ασφαλή σύνδεση SSL, ο server δίνει ένα πιστοποιητικό SSL και ένα αντίγραφο ασφαλείας του public key. Ο υπολογιστής στέλνει ένα κρυπτογραφημένο κλειδί στο server, ο server το αποκρυπτογραφεί και δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση. Αυτή η μέθοδος διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει χώρος για κάποιον ενδιάμεσο. Όλα τα δεδομένα αποκωδικοποιούνται με ασφάλεια μόνο για τα συμβαλλόμενα μέρη. Απλό, εξελιγμένο και ασφαλές.

How secure SSL connection works
Υπολογιστής επισκέπτη
Γεια σας, είναι ασφαλής η σύνδεσή σας;
Βέβαια, εδώ είναι το πιστοποιητικό μου!
How secure SSL connection worksServer
How secure SSL connection worksΥπολογιστής επισκέπτη
Τέλεια! Είστε έτοιμοι για ασφαλή σύνδεση;
Θα κρυπτογραφήσω τον δίαυλο και θα τον αποκρυπτογραφήσω όταν είναι ασφαλές!
How secure SSL connection worksServer

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με Οικονομικό πιστοποιητικό SSL

Get free SSL from Hostinger

Το να έχετε ένα πολύ καλό προϊόν δεν είναι αρκετό για να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες πωλήσεις! Το SSL δεν σας προστατεύει μόνο. Εξασφαλίζει, επίσης, ότι είστε ο πρώτος που βρίσκουν οι πελάτες σας μεταξύ των ανταγωνιστών σας. Αποκτήστε υψηλό SEO, επιτύχετε τους στόχους πωλήσεών σας και κερδίστε τον ανταγωνισμό!