Αγοράστε οικονομικό Πιστοποιητικό SSL

Η ασφάλεια είναι πολύ βασική. Γι'αυτό το λόγο σας προσφέρουμε οικονομικό SSL ώστε να πετύχετε.

Αποκτήστε πιστοποιητικό SSL & Προστατεύστε την ιστοσελίδα σας

Τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome αρχίζουν να επισημαίνουν τους ιστότοπους HTTP ως μη ασφαλείς. Η καλύτερη και ταχύτερη λύση - ένα πιστοποιητικό SSL. Η απόκτηση του φθηνού SSL μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες βλέπουν την ιστοσελίδα σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για την κλοπή δεδομένων, τα πλαστά μηνύματα ή την υποκλοπή μηνυμάτων.

Ιστοσελίδα χωρίς SSL

Ιστοσελίδα χωρίς SSL

Η ιστοσελίδα σας είναι εξαιρετικά μη ασφαλής, ευάλωτη στην κλοπή δεδομένων & έχει χαμηλό SEO...

 • - Τύπος: Χωρίς εγκατεστημένο SSL
 • - Δεν χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση δεδομένων
 • - Η ιστοσελίδα σας είναι πολύ ευάλωτη
 • - Πολύ αδύνατο για SEO
 • - Χωρίς εμπιστοσύνη από τους επισκέπτες
 • - Καμία πράσινη κλειδαριά στη μπάρα διεύθυνσης
Κόστος μόνο για μία φορά!

Ενεργοποίηση πιστοποιητικού SSL

23,99€
Εξοικονομήστε 50%
11
95
Lifetime!

This plan can only be used with our shared and cloud hosting plans.

 • + Υποστηριζόμενες περιοχές: 1
 • + Παρέχεται: Για Πάντα!
 • + Tύπος: Standard LE SSL
 • + Επίπεδα κρυπτογράφησης: Τα πιο ισχυρά
 • + Κρυπτογράφηση: μέχρι 256 bit
 • + Συμβατός με: 99.9% των περιηγητών
 • + Υποστήριξη κινητών σε περιηγητές: Ναι
 • + Καλύτερο για το SEO: Ναι
 • + Πράσινη κλειδαριά στη μπάρα της διεύθυνσης: Ναι
 • + Η καλύτερη για την εμπιστοσύνη των επισκεπτών: Ναι
 • + Για προσωπική & ηλεκτρονική χρήση: Ναι
 • + Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: για 30 ημέρες
 • + Επίπεδο Προστασίας: Βασικό

Comodo PositiveSSL Πιστοποιητικό

7
49
/yr

Αυτό το σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα προϊόντα.

 • + Υποστηριζόμενες περιοχές: 1
 • + Παρέχεται: Ετησίως
 • + Tύπος: Comodo PositiveSSL
 • + Επίπεδα κρυπτογράφησης: Τα πιο ισχυρά
 • + Κρυπτογράφηση: μέχρι 256 bit
 • + Συμβατός με: 99.9% των περιηγητών
 • + Υποστήριξη κινητών σε περιηγητές: Ναι
 • + Καλύτερο για το SEO: Ναι
 • + Πράσινη κλειδαριά στη μπάρα της διεύθυνσης: Ναι
 • + Η καλύτερη για την εμπιστοσύνη των επισκεπτών: Ναι
 • + Για προσωπική & ηλεκτρονική χρήση: Ναι
 • + Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: για 30 ημέρες
 • + Επίπεδο προστασίας: Επαγγελματικό
 • + Εγγύηση εξαρτώμενου μέρους: 10,000$

Το γνωρίζατε; Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποιητικό SSL με όλα μας τα Επαγγελματικά πακέτα φιλοξενίας!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Η ασφάλεια είναι ένα τεράστιο κομμάτι μιας online παρουσίας. Κάντε μια καλή εντύπωση με ένα ασφαλές website.

Σε έναν κόσμο γεμάτο παραβιάσεις και διαρροές πληροφοριών η ασφάλεια κάνει την διαφορά. Η δυνατότητα να ασφαλίσετε τον ιστότοπό σας, σας επιτρέπει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και να επιτύχετε υψηλότερες ταξινομήσεις SEO. Το οικονομικό SSL μας επιτρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα πετύχετε, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιτύχουμε επίσης. Η ενσωμάτωση SSL προστατεύει κάθε συναλλαγή επιχείρησης. Υψηλότερη κατάταξη SEO, μια καλή εικόνα και μια χαμηλή τιμή σας εξασφαλίζει ασφάλεια για να διαρκέσει μια ζωή. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για εγκατάσταση! Να είστε έξυπνοι - να είστε ασφαλείς.

Τι είναι το HTTPS & και το πιστοποιητικό SSL;

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

HTTPS ή Hyper Text Transfer Protocol Secure είναι μια αναβαθμισμένη και ασφαλής έκδοση του πολύτιμου προτύπου HTTP. Αυτό το πρωτόκολλο διαχειρίζεται δεδομένα μεταξύ της ιστοσελίδας (server) και του προγράμματος περιήγησης (client). Το S στο HTTPS υποδεικνύει ότι το SSL προστατεύει τον ιστότοπο και όλη η κυκλοφορία του είναι κρυπτογραφημένη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ασφαλές. Η Hostinger πιστεύει σε ένα ασφαλές και ανοιχτό διαδίκτυο: γι 'αυτό προσφέρουμε οικονομικό SSL. Η αδιαπέραστη ασφάλεια είναι μόλις μερικά κλικ μακριά.

6 λόγοι που το SSL/TLS είναι πολύ σημαντικό για οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

1

Αξιοπιστία Brand. Όταν εμπλέκονται συναλλαγές, τίποτα δεν τρομάζει περισσότερο έναν πελάτη από το να νιώθει πως δεν είναι ασφαλής. Η απλή και σίγουρη λύση - οικονομικό SSL.

2

Ασφάλεια Ιστοσελίδας. Πρώτα έρχεται η ασφάλεια - το SSL σας επιτρέπει να κρυπτογραφείτε όλα τα δεδομένα μεταξύ ενός επισκέπτη και του server. Υψηλής ποιότητας κρυπτογράφηση που εξασφαλίζει πως όλα τα δεδομένα μένουν ασφαλή.

3

Υψηλή κατάταξη SEO. Η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι η προστασία SSL είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην κατάταξη SEO. Η ενσωμάτωση SSL/TLS είναι η πιο σίγουρη λύση για να ανεβάσετε την κατάταξή σας!

4

Αυξήστε την κίνηση και τις πωλήσεις. Το να έχετε ένα οικονομικό SSL κάνει μια ανεκτίμητη δήλωση στο κοινό σας. Κανείς δεν θέλει να μένει για πολύ σε μια μη ασφαλή ιστοσελίδα. Κάντε την έξυπνη επένδυση που θα αποδώσει τα μέγιστα.

5

Σήμα Διακρίσεων. Το Google Chrome και άλλα προγράμματα περιήγησης θα αρχίσουν να χαρακτηρίζουν ιστότοπους χωρίς SSL ως μη ασφαλείς. Αποφύγετε το μεγάλο κόκκινο σήμα επενδύοντας στην εικόνα σας με οικονομική πιστοποίηση SSL.

6

Προστασία από το ηλεκτρονικό έγκλημα. Αποφύγετε νομικές ενέργειες και σκάνδαλα διασφαλίζοντας ότι προστατεύετε τον εαυτό σας και τους χρήστες σας. Δεν είναι πάντα καλή η δημοσιότητα. Μείνετε προστατευμένοι, μείνετε έξυπνοι.

HTTPS εναντίον HTTPS: Ποιά είναι η διαφορά;

Η διαφορά μεταξύ HTTPS και HTTP είναι η ασφάλεια. Το SSL λειτουργεί ως το επίπεδο μεταφοράς. Το πιστοποιητικό κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα που έρχονται, εξασφαλίζοντας ότι μπορούν να αποκρυπτογαφηθούν μόνο από τον προοριζόμενο παραλήπτη. Είναι σαν να έχεις μια κρυφή γλώσσα την οποία μπορεί να καταλάβει μόνο ένας συγκεκριμένος χρήστης.

HTTP: Χωρίς Κρυπτογράφηση (χωρίς SSL)

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Με HTTP: Το ταξίδι δεδομένων μέσω μίας ιστοσελίδας χωρίς προστασία SSL γίνεται ευάλωτο. Είναι εύκολο για τους χάκερ και "man-in-the-middle" να κλέψουν όλες τις ευαίσθητες πληροφορίες από μία ιστοσελίδα χωρίς κρυπτογράφηση SSL. Αποκτώντας οικονομικό πιστοποιητικό SSL προστατεύετε τις πληροφορίες των πελατών και των επισκεπτών σας από πλαστογραφία και υποκλοπή. Είναι μία πολύ μικρή επένδυση, αλλά μπορεί να σημαίνει πολλά για την επιχείρηση σας. Όλες οι μη ασφαλείς, βασισμένες σε http ιστοσελίδες θα δείχνουν μία γκρι ξεκλείδωτη κλειδαριά στη μπάρα διεύθυνσης του περιηγητή ως σημάδι μη ασφαλούς σύνδεσης.

HTTPS: Ασφαλής και Οικονομική σύνδεση SSL

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Με το HTTPS: Οι ιστοσελίδες με πρωτόκολλο SSL/TLS κρυπτογραφούν τα δεδομένα που ταξιδεύουν μεταξύ του server και του χρήστη, διασφαλίζοντας ότι τρίτοι δεν μπορούν να τα διαβάσουν. Αυτή η κρυπτογράφηση διασφαλίζει ότι μόνο ο προορισμένος παραλήπτης μπορεί να δει τα δεδομένα. Η προστασία SSL καθιστά άχρηστα τα τυχόν παραβιασμένα δεδομένα. Κρατήστε τους πελάτες σας ασφαλείς, δημιουργήστε εμπιστοσύνη και βελτιώστε τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου σας με έξυπνη επένδυση σε οικονομικό SSL. Είτε είναι portfolio, είτε blog ή ηλεκτρονικό κατάστημα - πρέπει να τα διατηρήσετε ασφαλή.

Γιατί χρειάζεστε την προστασία SSL;

Επενδύστε σε αναγκαίες υπηρεσίες, όχι σε διαφήμιση. Αποκτήστε οικονομικό SSL.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό σας

Το να μην έχει κρυπτογράφηση SSL μπορεί να είναι ο λόγος που οι χρήστες σας δεν αγοράζουν τα προϊόντα σας. Το να έχετε μια άριστη υπηρεσία ή προϊόν δεν είναι αρκετό! Ένα πιστοποιητικό SSL μπορεί να εξασφαλίσει πως οι χρήστες σας θα νιώθουν ασφαλείς όταν κάνουν συναλλαγές ή όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας.

Χτίστε την εμπιστοσύνη με τον σωστό τρόπο

Οι πράξεις είναι σημαντικότερες από τα λόγια. Αποκτήστε ένα αψεγάδιαστο ιστορικό προστατεύοντας την επιχείρησή σας. Πραγματική προστασία σε χαμηλή τιμή. Εκεί που τα σκάνδαλα και οι διαρροές δεδομένων μαστίζουν το διαδίκτυο, εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε προστατεύοντας τον εαυτό σας και τους χρήστες σας.

Προστατεύστε τον εαυτό σας από το ηλεκτρονικό έγκλημα

Το οικονομικό SSL μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία. Εμείς σας προσφέρουμε την καλύτερη γραμμή προστασίας ενάντια σε επιθέσεις που μπορούν να αφήσουν τα δεδομένα σας ευάλωτα σε υποκλοπή και πλαστογραφία.

Κάντε την καθημερινότητα σας μία μέρα Πληρωμής

Το HTTPS θα αυξήσει την κατάταξη SEO σας, που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερη κίνηση. Επιτρέψτε στους πελάτες σας να νιώθουν ασφαλείς όταν αγοράζουν κάτι από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, βεβαιωθείτε πως τα έσοδα σας είναι σταθερά και αυξανόμενα. Κάντε τη σωστή επιλογή με το οικονομικό SSL.

Ανεβάστε επίπεδο στο SEO σας

Η ασφάλεια είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην κατάταξη SEO. Όλη η δουλειά που κάνετε για να ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αναζητήσεων, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα εάν η ιστοσελίδα σας δεν έχει ένα πιστοποιητικό SSL. Πηγαίνετε την κατάταξή σας στο επόμενο επίπεδο!

Δημιουργήστε το brand σας έξυπνα

Η υψηλή ποιότητα δημιουργεί μια ισχυρή και αξιόπιστη εικόνα για ένα brand. Μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία είναι η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια. Κάθε διάσημη επιχείρηση επενδύει στην προστασία, έτσι μπορείτε κι εσείς με την οικονομική υπηρεσία που παρέχουμε για το SSL.

Πως λειτουργεί το οικονομικό SSL/TLS πιστοποιητικό;

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η προστασία σας. Αυτή είναι μια απλή εξήγηση για το πώς συμβαίνει αυτό: ο υπολογιστής του επισκέπτη ζητά μια ασφαλή σύνδεση SSL, ο server θα δώσει ένα πιστοποιητικό SSL και ένα αντίγραφο ασφαλείας του public key. Ο υπολογιστής στέλνει κρυπτογραφημένο κλειδί στο server, ο server το αποκρυπτογραφεί και δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση. Αυτή η μέθοδος διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει χώρος για έναν "άνθρωπο στη μέση". Όλα τα δεδομένα αποκωδικοποιούνται με ασφάλεια μόνο για τα συμβαλλόμενα μέρη. Απλό, εξελιγμένο και ασφαλές.

How secure SSL connection works
Υπολογιστής Επισκεπτών
Γεια σας, χρειάζομαι μία ασφαλή σύνδεση SSL.
Βέβαια, εδώ είναι το πιστοποιητικό μου!
How secure SSL connection worksServer
How secure SSL connection worksΥπολογιστής Επισκεπτών
Τέλεια! Εδώ βρίσκεται το κλειδί κρυπτογράφησης για αυτό το σημείο.
Οκ, θα αποκρυπτογραφήσω το κλειδί και θα δημιουργήσω ασφαλή σύνδεση.
How secure SSL connection worksServer

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με Οικονομικό πιστοποιητικό SSL

Get free SSL from Hostinger

Το να έχετε ένα πολύ καλό προϊόν δεν είναι αρκετό για να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες πωλήσεις! Το SSL δεν προστατεύει μόνο εσάς. Εξασφαλίζει επίσης ότι είστε ο πρώτος που βρίσκουν οι πελάτες ανάμεσα στον ανταγωνισμό σας. Αποκτήστε μια υψηλή κατάταξη SEO, επιτύχετε τους στόχους πωλήσεων σας και κερδίστε τον ανταγωνισμό!

 • Εύχρηστος Κατασκευαστής Ιστοσελίδας
 • 99.9% Εγγύηση Uptime
 • 24/7 Ζωντανή Υποστήριξη
 • Πανίσχυρος Πίνακας Ελέγχου
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών
Προσφορά περιορισμένου χρόνου!
Από
0
80
/μήνα
Εξοικονομήστε 90%
Ξεκινήστε