Αγοράστε Hosting που μπορείτε να βασιστείτε από την πρώτη μέρα

Αποκτήστε οικονομικά προσιτό πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και να εκτελέσετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα - ανεξάρτητα από την εμπειρία σας

Choose Your Web Hosting Package

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρόνο: Αποκτήστε .online domain ΔΩΡΕΑΝ

Μονή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

7,99€
Εξοικονομήστε 90%
0
80
/μήνα
 • 1 Ιστοσελίδα
 • Optimised for WordPress
 • 100 GB Εύρος Ζώνης
 • 1X Επεξεργαστική Ισχύ & Μνήμη
Δημοφιλέστερο

Προνομιακή Φιλοξενία Ιστοσελίδας

11,95€
Εξοικονομήστε 82%
2
15
/μήνα
 • Απεριόριστο Αριθμό Ιστοτόπων
 • Απεριόριστοι Λογαριασμοί Email
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • 2X Επεξεργαστική Ισχύ & Μνήμη
 • Εβδομαδιαία Αντίγραφα Ασφαλείας

Επαγγελματική Φιλοξενία Ιστοσελίδας

15,95€
Εξοικονομήστε 78%
3
45
/μήνα
 • Όλα τα προνόμια από το Προνομιακό
 • Καθημερινά Αντίγραφα Ασφαλείας
 • Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL
 • 4X Επεξεργαστική Ισχύ & Μνήμη
Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ για το project σας; Δείτε τα τελευταίας τεχνολογίας, πακέτα φιλοξενίας Cloud.

Το γνωρίζατε; Περιλαμβάνονται προσωπικά δωρεάν domain στα ετήσια πακέτα Προνομιακής & Επαγγελματικής φιλοξενίας!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα των ονείρων σας

Η εκκίνηση ενός ιστότοπου μπορεί να είναι εύκολη - το μόνο που χρειάζεται είναι το σωστό περιβάλλον φιλοξενίας και ένας συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Στο Hostinger, θα σας προσφέρουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο. Και θα είναι εκεί για σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η Γρηγορότερη Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η ταχύτητα είναι μία από τις βασικές μεταβλητές για κάθε ηλεκτρονική επιχείρηση. Επηρεάζει τα πάντα - από την ικανοποίηση των επισκεπτών του ιστοτόπου σας στην κατάταξη SEO. Χάρη στη σύγχρονη υποδομή και το κορυφαίο δίκτυο του Hostinger, μπορούμε να προσφέρουμε την ταχύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων στην περιοχή των τιμών.

Δωρεάν όνομα τομέα και πιστοποιητικό SSL

Απολαύστε δωρεάν domain name και δημιουργήστε το εμπορικό σήμα σας από την πρώτη μέρα. Αποκτήστε ένα πιστοποιητικό SSL και κρυπτογράψτε τα δεδομένα που ανταλλάσσονται μεταξύ του ιστότοπού σας και των επισκεπτών του. Και το καλύτερο είναι, δεν χρειάζεται να περάσετε μια δεκάρα σε αυτό - απλά αγοράσετε φιλοξενία, επιλέξτε το όνομα τομέα, και να απολαύσετε τη νέα περιοχή.

Όνομα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει τομέα

Δεν υπάρχουν πλέον ληφθέντα ονόματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - αποφασίζετε ποια θα είναι η δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και στέλνοντας τους από το @ yourdomain.com, κάνετε την αλληλογραφία σας πιο επαγγελματική και αξιόπιστη, τι μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε νέους πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Υποστήριξη πελατών 24/7/365

Χρειάζεστε βοήθεια με τη νέα φιλοξενία σας; Θέλετε να μεταφέρετε τον παλιό ιστότοπό σας; Τώρα δεν έχει σημασία αν είσαι ένα πρόωρο πουλί ή μια νυκτερινή κουκουβάγια - τραβήξτε μας ένα μήνυμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Τα μέλη της ομάδας μας περιμένουν να σας βοηθήσουν όλο το εικοσιτετράωρο.

WordPress-Βελτιστοποιημένη φιλοξενία

Γνωρίζατε ότι εκτιμάται ότι 1 σε 3 ιστότοποι είναι χτισμένο στο WordPress; Δεν αποτελεί έκπληξη - στο τέλος, είναι ένα από τα πιο διαχειριστικά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου με χιλιάδες θέματα και plugins για να διαλέξετε. Και τρέχει ακόμη καλύτερα σε ένα από τα πακέτα Hostinger!

Κατασκευαστής Ιστοσελίδας

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο που δεν διαθέτει δεξιότητες κωδικοποίησης με τον ελεύθερο κατασκευαστή ιστότοπων drag-and-drop. Απλά τοποθετήστε τα επιλεγμένα στοιχεία στον ιστότοπο, επεξεργαστείτε τα χρησιμοποιώντας ένα βολικό μενού και απολαύστε το αποτέλεσμα. Δεν είναι καθόλου ευκολότερο από αυτό!

Αγοράστε Φιλοξενία που κάνει εύκολη την κατασκευή οποιουδήποτε ιστότοπου

Από ιστολόγια σε ιστότοπους επιχειρήσεων και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Χάρη στην ενσωμάτωση με κορυφαία συστήματα διαχείρισης ιστότοπων, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε οποιεσδήποτε ιστοσελίδες χρειάζεστε - ακόμα κι αν δεν έχετε αναπτύξει ποτέ άλλο. Και χρειάζονται λιγότερο από 5 λεπτά για να ξεκινήσετε.

WordPress

Το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή οποιουδήποτε ιστότοπου μπορείτε να φανταστείτε. Χάρη στην κοινότητα χιλιάδων ενθουσιωδών προγραμματιστών, είναι δύσκολο να βρεθεί ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορεί να προστεθεί στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας ένα από τα μεγάλα plugins του.

Magento

Μια από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα. Κατασκευάστε όμορφο και γρήγορο ηλεκτρονικό κατάστημα και διαχειριστείτε μια απογραφή δεκάδων, εκατοντάδων ή και χιλιάδων προϊόντων εύκολα. Ο ουρανός είναι το όριο!

Drupal

Δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται από κυβερνητικούς ιστότοπους, ΜΚΟ και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Αν και προηγμένη, δεν απαιτεί δεξιότητες προγραμματισμού για να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε έναν ισχυρό ιστότοπο.

Joomla

Χρησιμοποιείται από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις και τις μεγάλες επιχειρήσεις, το Joomla είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για την μεγάλη ευελιξία του χάρη στο έξυπνο σύστημα επέκτασης που καλύπτει πρότυπα, ενότητες, εξαρτήματα και plugins.

PrestaShop

Μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα που τροφοδοτεί πάνω από μισό εκατομμύριο ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Ακριβώς όπως άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, έρχεται με πολλά addons και θέματα που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να ενισχύσετε το κατάστημά σας.

WooCommerce

Η πιο προηγμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress. Πουλήστε προϊόντα και υπηρεσίες στο προσωπικό σας blog ή δημιουργήστε ένα επαγγελματικό κατάστημα από την αρχή. Επιλέξτε από χιλιάδες θέματα και plugins που εστιάζουν στο WooCommerce.

Σήμερα η υψηλής ποιότητας φιλοξενία ιστοσελίδας μπορεί να είναι οικονομική & μπορούμε να σας την παρέχουμε.

Η Hostinger βοηθά έξυπνους ανθρώπους να εξοικονομήσουν πολλά παρέχοντας εξαιρετικά φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδας με απόλυτη ποιότητα, κορυφαία χαρακτηριστικά φιλοξενίας & φανατική αποκλειστική ζωντανή υποστήριξη. Χωρίς να έχει σημασία σε ποιο σημείο κατασκευής ιστοσελίδας βρίσκεστε, πρέπει να ξέρετε ότι είναι πιθανό να κερδίσετε έξυπνα σήμερα! εδώ βρίσκονται μόνο μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν τη Hostinger πρωτότυπη στην εξοικονόμηση, την κορυφαία & φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδας.

Α: Είναι εύκολο - απλώς κάντε κύλιση μέχρι το τραπέζι, επιλέξτε ένα από τα πακέτα και κάντε κλικ στο κουμπί αγοράς.

Α: Ναι - όλα τα πακέτα φιλοξενίας έρχονται με έναν ελεύθερο τομέα. Μόλις αγοράσετε φιλοξενία ιστοσελίδων, ο τομέας θα διαμορφωθεί αυτόματα ώστε να δείχνει στον ιστότοπό σας.

Α: Εξαρτάται από τις ανάγκες σας, αλλά οι περισσότεροι από τους πελάτες μας ξεκινούν με το Premium Shared Hosting καθώς τους προσφέρει μεγάλη ευελιξία σε εξαιρετική τιμή!

Α: Απλά πρέπει να αγοράσετε φιλοξενία - όλα τα πακέτα μας έρχονται με έναν δωρεάν οικοδόμο ιστοτόπων και εύκολη εγκατάσταση με ένα κλικ όλων των δημοφιλών συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου.

Α: Φυσικά! Απλά αγοράστε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων που σας ενδιαφέρει και ενημερώστε μας ότι πρέπει να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας σε νέο διακομιστή. Οι τεχνικοί μας θα το κάνουν δωρεάν για εσάς.

 • Εύχρηστος Κατασκευαστής Ιστοσελίδας
 • 99.9% Εγγύηση Uptime
 • 24/7 Ζωντανή Υποστήριξη
 • Πανίσχυρος Πίνακας Ελέγχου
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών
Προσφορά περιορισμένου χρόνου!
Από
0
80
/μήνα
Εξοικονομήστε 90%
Ξεκινήστε